вторник, 30 сентября 2014 г.

Otvory na arch

V súčasnosti štandardné geometrie používané v stavebníctve, tam je málo, niekto chcú, ale pri oprave svojich domovov, čím sa zvyšuje počet ľudí, snaží sa dostať preč z každodenného života a tradičných foriem. Určite niečo originálne a bude vyžadovať náklady, ale niekedy môžete urobiť, bez veľkých príloh, napríklad, ak chcete zmeniť normálne dvere na oblúky, ktoré úplne premeniť miestnosti a dať to elegantný a rafinovaný vzhľad.

Dnes, rekonštrukcie obytných priestorov, používajú sa často architektonické prvky, ktoré prišli k nám z dávnej minulosti, a jeden z najpopulárnejších dekoratívne techniky za arch, ktorá i napriek svojej dlhej histórie, vyzerá skvele v modernom dome.

Nepochybne hlavnou funkciou arch je samostatný priestor dvoch susedných zón, ale toto územné úplne zmizne pocit normálne bar a vytvára neopísateľný účinok plynulo prúdi do seba priestorov, vizuálne o'kombinované v jednom priestore. Okrem toho, oblúk je nielen architektonické recepcii, ale aj štýlový detail interiéru'jer. Preto, ak chcete hladké uhly, sústruženie váš domov na nudné a nezaujímavé námestie, bezpečne zmeniť vchody na oblúka, ktorý nie je len opticky rozšíriť priestor, ale tiež vytvoriť svoj domov elegantné a jedinečné.

Oblúky sú rôznorodé, a to s zaoblené formy (klasické, romantické, navrhnuté v modernom štýle a tak ďalej ) a Lancet (trojuholníkové, manuál, u a iní), tak čo kód nahradí a vyzdobiť váš dverách, závisí len od vášho želania a tvorivosť. Ale voľba, samozrejme, musíte venovať pozornosť štrukturálne charakteristiky miestnosti: strop výšky a šírky otvorov. Mnoho druhov oblúky výrazne znížiť výšku otvory. Je potrebné povedať, že oblúk sa považuje za samostatnú položku, ale aj net'objemnú časť steny a kompozitné dizajnový prvok, a nemali by vzdorovito stáť proti Všeobecné pozadie inter'interiér, ale skôr na doplnenie štýlovú jednotu ubytovanie.

Zvážte najobľúbenejší formou oblúky, ktoré sa úspešne používajú v súčasnosti v interiéri'interiéry bytov a rodinných domov.

Elegantné klasické arch ideálne pre spracovanie takmer všetky inter'interiérové a je stanovené v tvare polkruhu s polomerom, ktorý sa rovná polovici šírky otvárania. Tento oblúk určite vyzerá, ušľachtilé a dokonca vyzerá ako miniatúrne triumfálny oblúk, ale naozaj všetky pozitívne estetické a výkon, to trvá len v priestoroch s vysokými stropmi. Vec je, že z dôvodu veľkého okruhu, značná časť priestoru pridelené v rámci arch sám, takže výška clony by malo byť menšia ako 2, 20 m, v opačnom prípade s'je nepohodlie závesné konštrukcie. V obytných miestnostiach s nízkym stropom, je vhodné používať arch typu "moderné", oblúk, ktorý je formou segment kruhu. Polomer v tomto prípade viac než šírka otvoru. Ak máte príliš široký otvor, poznámka romantický arch. V tejto klenuté dizajn len zaoblené rohy, medzi ktorými je horizontálne box. Inými slovami, kód je obdĺžnik so zaoblenými horné rohy.

Čo robiť, ak sa otvory v byte úzke a nízke? V tomto prípade, je najvhodnejší táto možnosť oblúky, ako "portál"má prísne obdĺžnikový tvar, vďaka veľkosti ôk prakticky neklesá, a pocit slobody. Použitie tohto návrhu je možné považovať za najjednoduchší spôsob rafinácie dverách, pretože v tomto prípade nebudete potrebovať žiadne ďalšie doplnky a odbornej pomoci pri inštalácii, čo znamená, že náklady budú minimálne.

Špeciálne originality otvory môcť pridať oblúky v tvare elipsy, alebo-line, a tiež exkluzívne oblúka vyrobené zo šablóny a poradiť s vydaním aj veľmi neobvyklé otvory. Niekedy, cez plánované klenuté otvorenie nastaviť zárubňa s zafarbia-sklo zloženie. Ako oblúky sa používajú v prípade, keď je potrebné realizovať akékoľvek neštandardné riešenia a zvýrazniť vlastnosti dizajn bytu.

Samozrejme, klenuté dizajn sám je majestátny a elegantné, ale to môže ešte štýl využiť štuky, textil, vstavané osvetlenie alebo iné dekoratívne detaily. Veľmi pôsobivé vyzerá tehlové klenby, zdobené umelý kameň alebo strom'kamenné klenby, doplnené vyrezávané prvky.

Oblúky sú vyrobené z dreva, kameňa, kovu a sadrokartónové, všetko závisí od veľkosti migrácie, zaťaženie a účel dizajn. Tehla, betón a stromy'kamenné oblúky sú inštalované v interiéri, ako aj vonku, a dizajn, vyrobené z drevotrieska, drevovláknitá doska a sadrokartónových sú určené pre dekoráciu iba interiér otvory.

V modernej trhovej'objavil pripravený modulárny oblúky, vybavené všetky potrebné položky.

Modifikáciou riadnym dverách medzi obývacej izbe a chodbe alebo na hranici kuchyňa a jedáleň, budete úplne premeniť svoje izby, a aby bolo štýlové, priestranné a krásne.

Autor: Volokitin Julia



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика