понедельник, 29 сентября 2014 г.

Nápady pre váš domov

Nápady pre váš domov

A nechcete, aby sa návrat z úradu v komfortnom dome, kde môžete relaxovať a vychutnávať si život v príjemnej atmosfére, sledovať svoje obľúbené show, pohodlne v kresle. Je potrebné, aby sme boli obklopený obľúbené steny, nič obťažoval a nechcel obťažovať. Tu vedúcu úlohu má okrem'jer domov, to do značnej miery závisí na naše zdravie.

Zmeny dizajnu inter'jer bude povinný'povinné v mnohých prípadoch. Napríklad, plánované opravy alebo zmeny na izbu alebo presunutý na nové byty, a možno práve dostal unavený staré Tapety a ja som chcel niečo nové. Tu sme pripravení pomôcť
autor inter'interiér, ktorý je pripravený pomôcť vybrať dizajn a zloženie dom, nájsť v kombinácii s ním použité materiály, nátery a dekoratívne prvky.

Ak chcete zmeniť svoj inter'vnútorné môžete sa uchýliť k neúplné spracovanie zariadení, výstavba komplikované nosné konštrukcie a priečky s využitím moderných technológií. Môžete tiež prestať nové akcenty v už vyvinuté inter'EP, napríklad, ak chcete zmeniť na nové veľmi nepríjemné, záclony, predám originálny nábytok, vyhoďte staré luster a kúpiť moderné osvetľovacie zariadenia s plynulý prechod osvetlenie atď., A keď v prvej situácii dizajnér inter'interiér je jednoducho potrebné, potom v druhom prípade môže urobiť na vlastnú päsť, so sa pozrel cez adresáre a prechádzky okolo trhoch. Hlavnú úlohu hrá nie finančnej kapacity, a prítomnosť chuť a snaha realizovať naše plány v živote.

Na pohodlia a komfortu našich apartmán poskytujú všetky druhy dekorácií a doplnkov: obrázky, trofeje, originálne kvetináče, ozdobné stromy, sochy. Hlavná vec je, aby do štýl a nie kaziť korešpondencie. V našej kuchyni bude vyzerať skvele štylizované dosky, keramické sošky a keramické vázy. Napríklad dizajn v štýle RÁMOVANIE. CHATA sa perfektne dopĺňajú geometrické dekoratívne vázy z rôznych farieb, kovové ozdobné prvky (foto rámy, lampy).

Oživiť miestnosť pre deti, možno, kresby na stenu funny obrázky z hlavných postáv z kreslených filmov. Dizajn, ktoré naše úsilie, naplnená energiou a preto sa budete vždy radi. Ak nemáte príležitostí alebo síl s cieľom nahradiť inter'interiér, ale ja by som chcel zapôsobiť svojich priateľov s niečím novým a nezvyčajným, mali by ste sa obrátiť na odborníkov. Autor inter'interiér vám pomôžu nájsť optimálne riešenie pre každú izbu.



Zdroj: http://homart. ru/
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика