вторник, 30 сентября 2014 г.

Príručka o zariadenie, zrkadlá v kúpeľni s dekoratívne panely

Prístroj zrkadlá s dekoratívne panely

Skúste sa na chvíľu predstaviť inter'jer klasické kúpeľňa. Čo vidíte? Samozrejme, kúpeľňa, sprchovací kút, veľké zrkadlo. A pravdou je ťažké si predstaviť, pohodlné vaňa bez brilantné zrkadlá. Ale je tu otázka, je namieste predpokladať, že zrkadlo veľmi funkčný dizajn prvok, alebo to môže byť chápaná ako estetickú výzdobu miestnosti? S prvým vyhlásenie nebude polemizovať, ale druhý skúsme dokázať, že konkrétny príklad. Práve pre toto potrebujeme, nie jeden, ale niekoľko zrkadlá, ktorý môže ľahko premeniť celkom dobrý dekor.

Malý trik, alebo ako zvýšiť v kúpeľni?

Nič zložité

Samozrejme, zrkadlo môže bez preháňania považovať za duše kúpeľňa. Ráno a večer sa pozrieme na seba obľúbený, keď umývanie, alebo pri kúpeli. Ale čo bude mať efekt, ak môžete dať v kúpeľni, tri veľké zrkadlá, príslušného na prerokovanie osvetlenie a navyše obohatený stenu pár dekoratívne panely? Vonku báječne! Neverím, že? - Potom sa pozrite!

Našou úlohou je pripojiť kompaktný dizajn a skladá sa z troch zrkadiel. S'DOMO sme nad umývadlom tak, že medzi zrkadlá mohli ubytovať malé dekoratívne panely. Budú visieť svietidlá.

Zaujímalo by ma, ako na to?

Osobitný záujem je systém upevnenie skiel a dekoratívne panely. Pre začiatok na stenu diagonálne s dowels visel Planck malé dĺžky. Však, predtým, než vŕtanie povinné'uistite sa, že nahliadať do steny, aby nedošlo k poškodeniu káblov alebo potrubia. Vedľa každý panel je pripojený Planck zodpovedajúcu šírku. Po tom, panel, v poradí sú namontované na diagonále bar a na úkor ich hmotnosti bezpečne držané na mnoho rokov.

Všetky "pre" a "proti"

Ako paradoxné, ako to môže znieť, pracovať s veľké objemné, zrkadlá v praxi je oveľa jednoduchšie, ako málo. Sú vnímané ako jeden celok, dizajn a tak mierne nepresnosti. Napríklad, v dizajn s niekoľkými zrkadlá parameter nesúlad nie je tak viditeľné. Prítomnosť dekoratívne panely nám umožňuje riešiť problém osvetlenie. Otvory pre káble oveľa jednoduchšie urobiť v plastových alebo niektoré iné ďalšie odolný materiál, ako v zrkadle.

Dekoratívny panel na obchod

Dekoratívny panel hoci sú stredne pokročilých a drobné prvky, razbavlenii zrkadlo idyla, ale ak sa budete snažiť a môžu sa pomerne úspešne dopĺňajú inter'jer kúpeľňa. Ak to chcete urobiť správne vyberte položku dokončiť. Po všetkých variantov návrhu takýchto panelov tam je veľa a každý z nich má svoje vlastné dobro. Ale je dôležité, aby panel nie je súťažiť s zrkadlá, a harmonicky s nimi spojené. A pomôcť vám ponúkame s'päť najúspešnejších príkladov na takéto spracovanie.

Možnosť číslo 1

Ak chcete, aby vaša kúpeľňa bola jasný a veselý, potom, prosím, miesto dekoratívne panely v bielej farbe. Môžete to urobiť s vonkajšej strane do pošvy ich plastu, MDF alebo farby bielej vode-odolné farby. Ale pam'nezabudnite, že pre inter'interiér, ktorému dominuje biela nie je povinné'nevyhnutne príliš intenzívne osvetlenie, musia byť pár žiarivky.

Možnosť číslo 2

Plexisklo s obrázkom kvapôčky vody

Za ďalšie dva kože potrebné plexisklo s postavou kvapiek vody. Táto dekorácia je veľmi harmonicky pozrieť v kúpeľni. Plexisklo je to celkom ekonomický variant vybaviť. Je dôležité držať. Nie je potrebné, aby proces lepidlo celý povrch, to je dosť, aby riešenie na okraji skla.

Možnosť # 3

Drevo

Nádherne a prirodzene sa pozerá na inter'Yeri textúra dreva. Najlepšie špeciálne na objednávku z MDF skončil pod stromom. Nezabudnite, že nechránený pred vlhkom regióne, ako materiál by mal byť nevyhnutne'uistite sa, že izolovať film. V tandeme s drevom harmonicky zmiešaná mnohých kovov ako chróm. Využívanie tohto poradenstva a nastaviť priamo na panely, osvetlenie v chrome budov. Byť istí, že to vyzerá atraktívne.

Možnosť číslo 4

Kovové ozdobné panely

Fanúšikovia progresívnych technológií bude určite prosím, kovové, dekoračné panely. Vyhradené techno robiť vo vašej kúpeľni, pretože trapézových plechov vyrobené z hliníka. No, ak ste unavení z obvyklej holý povrch, potom plastický plechov je presne to, čo potrebujete. Ako milosť možno zakúpiť v akomkoľvek obchode stavebných materiálov.

Možnosť číslo 5

Panel z Plexiskla mramorované

Ďalšou možnosťou dekorácie panelov pomocou plexisklo, avšak tentokrát v mramoru tvár. Je to veľmi atraktívne riešenie, pretože budete mať možnosť vybrať si farbu z mramoru. Napríklad, ak chcete vidieť sám seba vaňou čierny mramor, že to je dosť kúpiť black dopravcu, ktorý je prilepený plexisklo s príslušný obrázok.

Poďme začať!

Pre začiatok, samozrejme, urobiť kreslenie podľa stavebného dizajnu.

Kresba je založené dizajn

Krok 1

Malý trik, alebo ako zvýšiť v kúpeľni?
Vyťažené rake je rozdelené na dve rovnaké pruhy. Potom jeden z dielov pripevnený ku stene.

Krok 2

Malý trik, alebo ako zvýšiť v kúpeľni?
Na ochranu dekoratívne panely vlhkosti, potrebné tesnenia ich vlhkosť-dôkaz pásky.

Krok 3

Malý trik, alebo ako zvýšiť v kúpeľni?
Lepidlo zrkadlo v ložiska povrchy.

Krok 4

Malý trik, alebo ako zvýšiť v kúpeľni?
Na ložisko panely pripojte popruh, kde sa budú zdržiavať.

Krok 5

Malý trik, alebo ako zvýšiť v kúpeľni?
Pripravujeme, aby sa otvor pre osvetlenie.

Krok 6

Malý trik, alebo ako zvýšiť v kúpeľni?
Dodatočná izolačná vrstva pomôže ak chcete zamknúť panel v určitej vzdialenosti od steny.

Krok 7

Malý trik, alebo ako zvýšiť v kúpeľni?
Maskovanie rozdiel medzi dekoratívne panely a pulty.

Krok 8

Malý trik, alebo ako zvýšiť v kúpeľni?
Rozšíriť transakcie.

Tento jednoduchý dizajn pomôže nielen oživiť inter'jer kúpeľňa. Ako je známe, zrkadlo môže opticky rozšíriť priestor, ale čo sa tu hovoriť o troch zrkadlá, že sa môže obrátiť pár metrov štvorcových v sofistikovaný harmóniu svetlo a farby.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика