вторник, 30 сентября 2014 г.

Dva ruské štýl

Desať rokov po nástupe kapitalizmu ruský štýl a nevypracovalo. S najväčšou pravdepodobnosťou mu bude vyrábať dnes - SV'v súvislosti s výskytom cudzincov na ruský trh inter''erov. Presnejšie, tam budú dve z nich.

V jednom z domov v prímestskej obci predpoklad je jeden z najmladších tímov maliarov - skupina "S" urobil podkroví v ruskej štýl. Tu je Biliard.

Veľmi veselý miestnosti. Gule, palacinky, váhy, reproduktory sudy, dlahy, ozdoby tychkom a lyžicu, lietať, uteráky, luster v tvare slnka, hodinky-Jodeci a samovar. Trochu zmätená, podľa tabuľky, ako predmet a triedy, nepopulárne na domácej ruskej vznešených a tsars. Na druhej strane, slovo "cue" cítil niečo, ruský, niektorí veria, že z tohto prišiel meno Kyjeve. Ale napriek tomu zábava, cítil niečo umelé a divadlo. Samozrejme, že tam nie sú hranie v bazéne, a v reálnom ruských Biliard, avšak tam je pocit rekvizity.

Toto je skvelý, vtipný, artikulovať ruský štýl, a ešte smoothiethis s ním je ťažký. A tak vo Všeobecnosti, všetky značky ruštiny. Pokusy boli vykonané: napríklad, v posledných dvoch-troch rokov po otvorení galérie "Dach" na rubeľ v neďalekej osady obyvateľov boli postavené elite zrubové chatky s dvuhsvetny atrums priestory s kalibrované a patent kanadskej borovice. Práca slávnych architektov - Svetlana Golovina, vlkolak Akhmetshina, aj Jurij Grigoryan, ale stále si myslím o týchto krásnych priestoroch - na čo sú z paluby? Ak tam je nejaký druh umenia-gesto, alebo dokonca šikanovania?

Je zaujímavé, že Západnej dizajnéri jednoducho robiť veci so zameraním na ruský štýl, a nikto nebude to brať ako urážku, ale skôr ako odznak cti. Aj keď v skutočnosti šikanovania. Napríklad, Gaetano Pesce v Moskve izba s jeho červené wc sedadlo, ktorá prenáša viac zmyselnosť ruskej ľudí. Alebo veľké satin masáž gauč vo forme veľké ženské telo. Nejako sa ukáže, že to je tak v pohode great Western autor, jeden zo zakladateľov skupiny, "."všimli, náš zmyselnosti, a našiel túto novú inšpiráciu pre svoje umenie oslávený.

Ale Pesce - dobre, on je slávny Mockingbird. Ale známej talianskej firmy Colombo Štýl, ktorý v poslednom čase je to jednoducho neslušné dať do elitnej budovy, najmä pre Rusko začala line Kremľa. Tam sú také orlov na stoličku, ako žezlo a Orb v hlavách, brilantnosti semi-drahé kamene v striebornou fóliou, ako brocade, látkové vyšívané zlatom, že v porovnaní s tým, biliard skupiny, "S" vyzerá vyhradené a dokonca aj puristické poloha. A nič, bez šikanovania, naopak, sedieť na takéto vankúše, alebo skôr, "početné" skupiny - znakom prestíže a úcty.

Niečo jasné, keď sa ukáže, že okrem Kremeľ v Colombe funkcie a Čínske zbierky "Čínsky Cisár" je tiež všetko v gold brocade, iba čierny lak a s drakmi. Pre Európskych dizajnérov ruskej je jedným z etno-štýly. To je jedna vec, sedieť na etno-stoličky, ako Európske a celkom iný - ako etnickej motív. Ako ak sa ukáže, že sedíte.

Ukazuje sa, že ak sú Európania robiť veci, ktoré sme "Rusko", máme pocit, Európania, a keď sme sa robia rovnakú vec, a to dopadá, rekvizity. To nie je ani prečo, ale skutočnosť, že to znamená. To znamená, že Západné dizajnéri vyhrať sme súťaže pre ruský štýl. A čím viac ich je menej príležitostí pre výraz sám.

Je to preto, že je prekvapujúce. Okrem rôznych etnických štýly a normálne, Európsky. Tu je, napríklad, anglický štýl nábytku, tam sú Americké, sú holandsky a francúzsky, tam je aj taliansky, aj keď je to ťažšie, pretože tieto sú vyrobené v talianskej fabriky na export, a jej robí tam málo. Prečo nemôžeme mať rovnakú slušný Európskej ruský štýl?

Dôvod je celkom zrejmé. Všetky tieto Európskej štýly, ktoré vyplývajú z dlhodobej tradície trvalo udržateľný život. Ak Briti sú typické neskoro extravagancie kolektory, je že sú už dvesto rokov, a to je téma, ktorá ich národnej identity a vyjadruje. Nemáme silné tradície každodenného života, máme domácnosti ako predmet slušný kapitalistickej design'objavila pred desiatimi rokmi, a my sme nič Express.

Alebo je tam ešte? Ak budeme mať elite domy, nie všetky z nich pozrel falošné. Jeden bol správne - že Profesor architektonické Inštitútu Moskva Alexander Ermolaev postavený pred dvoma rokmi v Archangeľská oblasť. Je to obrovský priestor, ale nie je kalibrovaný kanadský denníky, a z miestnych starý strom. V systéme Windows, nemal žiadne Windows, a Windows Všeobecne, ale tam je dlhé úzke štrbinové na jeden denník. Priestor nevyzerá dvuhsvetny atrium new York loft a monumentálne amorfný Archangeľsk boulder.

To neznamená, že v tomto dome nepríjemné žiť - systémy tepla a energie dodanie nie je závislá na type dreva. Ale je tu pravosti, a to je ruská realita. Je to vec, textúra, priestor líšiť trochu "work". Naše tradície, naša skúsenosť je, že náš cieľ sveta za sedemdesiat rokov bola tak "ťažký" svet, kde ľudia a veci žil ťažký život.

Iľja jefimovič Kabakov v jeho čas vyrobené ruskej vec ako "zlé" vec je zle napísané, zle, že zostala málo používaný a nesie stopy všetko. S poetiky "zlé" veci, on je známy vo svete, a že ako veľký ruský umelec. Úlohou dnešnej ruskej štýl je, že s'odpojte poetiky "zlé" veci s slušnosť moderného života. To nie je tak neuveriteľné, ako sa zdá.

Napríklad, St. Petersburg návrhár Andrej Dmitriev, podľa môjho názoru, nie je najzaujímavejšie dnešnej maliarov. On je neustále pracuje s jedným tému:'spája drahé, úprimne povedané, vážení súčasní alebo Starožitnosti, s "ťažký" textúry. V bývalej Všeobecné a teraz sa usadil a stal elite apartmány listy - ako abstraktné obrazy - stien, pam'spomína na prvý úspešný právnik, sa sem presťahovala na začiatku storočia, a tsenkovsky spoločná kuchyňa, ktorá vznikla tu potom. Alebo namiesto Tapetu pomocou hrubé drevené dosky - veľmi ruskej a veľmi "ťažký" výrobku. Ale keď vedľa nej visí Benátskej Múzeum luster - on nevyzerá lacné stodoly. Získava pravosti ruský jazyk.

Je to o podporných minulosti skúsenosti života - táto skúseností z minulosti je tak jedinečné, že je dizajn unikátny ruský. To môže byť čokoľvek - štruktúru steny, nosníky, dosky, alebo ani stopy priemyselných vzorov, pretože náš I-beam éry prvých p'päťročné obdobie, keď v bitke za železa bolo niečo dobrodružstvo hrdinov "Apokalypsa"'Vietnam, je starožitný, ktorá nemá žiadnu cenu. Takže "bol vyzdobený" medzi'jer Banky Ivan Salmn, ktorý získal prvú cenu na festivale Internazionale'interiér "Pod strechou,": vytiahol stavebnej konštrukcie domu a dostali pravda priestor.

Je možné očakávať, že v blízkej budúcnosti budeme s'tam budú dve ruský štýl. Jeden je založený na poézia "ťažký" veci. Tu ruskej špecifickosti pochádza zo skúsenosti ruský spôsob života - a to je vec, v ktorej nie je žiadna konkurencia, mali by ste dostať niečo ako anglický, holandský, alebo francúzsky štýl. A druhý ruský štýl na základe etnické motívy, niečo ako Čínska alebo Filipínčina. Bude vyrábať zahraničných návrhárov, a tu sme sa poraziť, ako chcem.

Grigorij Revzin

Zdroj: ID "Kommersant"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика