понедельник, 29 сентября 2014 г.

Feng Shui v kúpeľni

Viac a viac ľudí sa snažíme vybaviť ich domovov, podľa princípov starej Čínskej filozofie Feng Shui sa snaží v prvom rade, ako lepšie usporiadať a vyzdobiť obývacia izby, bez toho času dosť pozornosti na plánovanie a dizajn kúpeľne. Samozrejme, úplná rekonštrukcia priestorov, ako pravidlo, povrch'je spojená s viacerými problémami a aktuálne umiestnenie objektov málokedy poskytuje široké možnosti výberu. Ale ak budete nasledovať niekoľko pokynov a použiť základné princípy organizácie priestoru, môžete vytvoriť harmonickú atmosféru, plnené pozitívnej energie.

Feng Shui doslova znamená "vietor a voda". Táto veda'objavil sa v Starovekej Číne o p'päť tisíc rokmi, a bol pôvodne používaný ako prostriedok na ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. A teraz Feng Shui je vnímaná ako náuku o správnej organizácie priestore tak, že k priniesť domu toľko pozitívnej energie Čchi - univerzálna životná sila, ktorá je prítomná vo všetkých živých bytostí a odrážať negatívne, škodlivé energie loptu.

Energie-kúpeľňa je považovaný za jeden z najdôležitejších prvkov akéhokoľvek bývania, ako je hlavným nádoby s Vodou. Voda je spojená s prosperity, a priestory na umývanie symbolizuje očistu a oslobodenie od všetkých zbytočných v tomto živote, tak kúpeľňa v prvom rade musí byť dokonale čisté. Okrem toho, že vzduch v tejto oblasti musia byť vyplnené s príjemnou jemnou vôňou, ako nepríjemných pachov prilákať deštruktívne energie loptu. Ako negatívny nie je šíri cez celý dom, v kúpeľni je potrebné zabezpečiť dobré vetranie.

Ideálne umiestnenie kúpeľňa v Feng Shui - Severná časť domu, alebo bytu, ktorý predstavuje vody a Vodné prvky. Pomerne nežiaduce do relax area sa nachádza v Juho-Východ, v oblasti bohatstva, ako to je veril, že pozitívnej energie Čchi odíde s vaňou vody. Avšak, väčšina z nás nie sú jednoducho schopné zmeniť polohu kúpeľňa z mnohých dôvodov, ale v tomto prípade, môžete sa pokúsiť znížiť negatívny dopad zlyhania plánu s niektoré opatrenia. Napríklad, ak kúpeľni sa nachádza v znevýhodnených pozíciu, najlepšie je zavesiť zrkadlo na vonkajšej strane dverí, aby odrážali tok energie, alebo pred vchodom dať červený koberec, ktorý horí negatívne.

Ako pre objednávku veci, tu je rovnaké pravidlo, ktoré sa vzťahuje na iných priestorov. Každý kus nábytku by mali byť umiestnené tak, aby kedykoľvek ste mali možnosť vidieť každý, kto je v tejto miestnosti. Inými slovami, osprchujte sa alebo robiť iné intímnu záležitosť, nesmiete zostať s chrbtom ku dverám.

Ak ste v kombinácii kúpeľňa, treba dbať na správne umiestnenie wc. Tento bytovom nemala by byť prvá položka, že s'je pri vchode do kúpeľne, tak to je najlepšie zvoliť na to, aby boli odstránené z dverí z miesta a vizuálne oddelené od zvyšku pomocou priečky, obrazovky alebo záclony. Ak to nie je možné, skúste prevážiť dvere, takže by to nemal otvárať v smere na wc, a naopak-to bolo skryté. Mimochodom, je potrebné povedať niečo o dvere, ktoré viedli do kúpeľne. To by malo byť trvalo uzavreté na energie nie je strávený márne. Najlepšie je robiť dvere do tejto miestnosti najmenej náhrada, nie je upútať pozornosť, alebo len na zakrytie pod stenu.

Pár sa môže pochváliť priestranné relaxačné miestnosti, takže ľudia z dôvodov ekonomiky, voľný priestor, často kúpiť obdĺžnikové vane, hoci v našom prípade, keď sa priestor pre Feng Shui, je vhodné stanoviť semi-kruhové alebo oválne stavby, spojené so zakrivením mince. Tiež, namiesto toho, aby ťažkopádne kúpeľ si možno zakúpiť funkčné sprchovací kút so zaoblenými rohmi palety a oddiely, ktoré umožňuje prispôsobiť ju do pôvodnej polohy.

Nezabudnite, že vodovodné potrubie, nádrže, toalety a iné hygienické zariadenia a nástroje, ktoré by nemal úniku, usadenín a robiť hluk, že je všetko musí byť v plnom pracovnom poriadku, v opačnom prípade budú peniaze nezmyselné, bez prínosu pre prietok cez jeho prsty. Okrem toho, ak chcete hrať bezpečné a zabrániť zneužívaniu nové funkcie a lepšie ovládanie vody pomôže pozemského prvky. V tomto prípade, nádrž alebo závesné police nad wc bolo by dobré dať do vázy s kameňmi alebo čerstvé kvety.

Kúpeľňa by mala prevládať biela, svetlo šedá, svetlo modrá, svetlo zelená, alebo veľmi m', ktoré pastelových farieb. Vyhnite sa svetlé farby, ale na stimuláciu energie qi v niektorých oblastiach a harmóniu, svetlo inter'jer potrebné zrieďte ho s niekoľkými svetlé červené akcenty. To môže byť červený koberec misy blízkosti jednu-dve červené uteráky alebo svetlo obrazovky-oblasť rovnakej farby.

Osvetlenie v kúpeľni by sa m'ktoré, tlmený, ale dosť múdry. Okrem hlavného zdroja svetla, ktoré chcete použiť, a niekoľko nástenných svietidiel v zrkadle alebo po kúpeli, a na osvetlenie tmavých rohoch.

Podlahy a steny v kúpeľni môže byť pokrytá škridlami, tým viac, že rozmanitosť štruktúr, vzorov a farieb dokončovacie materiál poskytujú dostatok príležitostí na výber. Avšak, musíme poznamenať, že hladké lesklé dlaždice odradí od negatívnej energie, a zrkadlo doska spomalene a výrazne znížiť priaznivý účinok na Qi.

Podľa zákonov Feng Shui priestoru by nemala byť preplnená s masívneho nábytku, ktorý v rozpore voľný tok pozitívnej energie. Nábytok v kúpeľni by malo byť jednoduché, pohodlné, funkčné a vhodné miestnosti. Veľký výber, môže byť považovaná za ľahké ratanový: košov, stoly a závesné skrinky. Ak chcete vytvoriť priaznivé prostredie je vhodné použiť kabriolet predmety a nábytok nohy, zdvihol z podlahy. Pomerne často naše kúpeľne sú transformované do reálneho výstava hygienické a kozmetické prostriedky, ktoré nie sú vždy používané, a objaviť na pultoch skrine a skrinky, rozvíja na tzv. "príslušenstvo". Z hľadiska Feng Shui nie je nič horšie, ako kúpeľňa, plný najrôznejšie zbytočné veci, ktoré nie sú pravidelne používaný, ako riadky z fliaš a pohárov prekážkou plynulého pohybu pozitívnej energie Čchi. Energie sa voľne pohybujú, a situácia bude mať na oddych a relaxáciu, len v prípade, ak chceme odstrániť všetky nepotrebné a obnoviť poriadok na pultoch v skriniach.

A nakoniec musíme spomenúť, že podľa zákonov Feng Shui, kúpeľňa by mala byť kombinované so Všeobecnými dizajn domu alebo bytu, v opačnom prípade bude samostatný fragment energie, je oddelené od jedného je biopole ubytovanie.

Autor: Volokitin Julia

Materiály na tému

Feng Shui - sedem krokov k harmónii


Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика