понедельник, 29 сентября 2014 г.

Opravovne s veľkou cestnej

(Alebo 101 spôsobov, ako "úprimný" berú peniaze od obyvateľstva prostredníctvom stavebné služby)

Niekoľko spôsobov, ako "úprimný" berú peniaze od obyvateľov s pomocou opravy a stavebné služby. Nedajte sa zmiasť potomkov O. Bender!

V Moskve konštrukcie boom. To vytvára veľký počet návrhov na stavbe a výzdobe priestorov. Nezrelosť trhu nedokonalosť legislatívnej základne umožňuje mnoho charlatans sa vydávať za profesionálov v oblasti stavebníctva. Inšpirovaný príkladom O. Bender, sústredí sa na Vašu peňaženku. V tomto článku si vysvetlíme, ako sa chrániť pred unáhlené kroky, dávajúce tieto alebo iné nástrahy.

Takže, Ste sa rozhodli, že budete musieť zlepšiť Svoje životné podmienky, alebo Ste si zakúpili bývanie v nových budovách bez dokončenia, a stačí vykonávať dokončovacie práce.

V prvom rade by Ste si mali zistiť, koľko Máte času a peňazí do tejto akcie. Po krátkej analýze návrhov na tému uvidíte, že existuje veľmi veľa verzií zariadenie Vášho bytu alebo iných priestorov, ako za cenu, a na podmienky. Preto Máte na výber zo všetkých táto odroda je najvhodnejšie ponuku pre Vás. Tu je začať zložitosti. Napodiv, na rovnakú prácu sú rôzne podmienky a náklady, všetci tvrdia, že sú najlepšie v odvetví.

Ak chcete chrániť od nepoctivé firmy a jednotlivci by mali poznať niektoré triky, ktoré sa používajú na lákať zákazníkov, ako aj vedieť, na čo sa pýtať a to, čo dostanú odpovede. Samozrejme, to všetko nedáva 100% záruku úspechu, ale Svoje šance na správne rozhodnutie sa bude zvyšovať.

  1. Po štúdiách ponuky stavebných firiem odporúča SV'kontaktuje ich prostredníctvom telefónu. Upozorňujeme, ktorý komunikuje s Vami telefonicky. Ak to je Tajomník (Manažér) s iným odpoveď, ktorá na odchýlky od štandardných otázok sa snaží dať Vám telefónne číslo osoby, ktorá bude odpovedať na Vaše otázky, ktoré už mali myslieť. Správne v tejto situácii bude počuť príslušné osoby (Správca), ktorý nie je čakajú na Vás vedie otázky bude schopný náležite pochopiť podstatu Vašu otázku, a teda, aby sme Vám najvhodnejší scenár je jeho rozhodnutie.
  2. Poznámka úrad stavebná spoločnosť, kde Ste pozvaní. Všetky sebaúcty stavebná spoločnosť, by mala mať dostatočne presné, (z hľadiska spracovania) úrad, ktorý nie je povinné'byť si istý, že to musí byť veľmi veľké. Úrad je tvárou stavebná spoločnosť.
  3. Pred diskusia dokončovacie práce je oboznámenie sa s spoločnosti licencie, má právo na tieto práce vykonávať. Pri jednaní s Manažérom spoločnosti skúste jasne formulovať úlohy, ktoré chcete dať pred spoločnosť, závisí od presnosti odpovede, ako čísla a termíny.
  4. Osobitná pozornosť by sa mala venovať výpočty nákladov na dokončovacie práce a materiálov. Každá spoločnosť má rovnaké počiatočné údaje v o'objekt v počiatočnej fáze: - v najlepšom prípade - meranie plán a návrh na to, čo chcem, v najhoršom prípade - bez akýchkoľvek plánov a všetko, čo je v slov. V tejto situácii nie je možné počítať na prijímanie platieb s presnosťou menej ako 30%. Takže ak Ste v takejto situácii, niekto volá presný údaj a jasne sľubuje udržať, mali by ste premýšľať o spôsobilosti osoby alebo spoločnosti, ktorí sľubujú týchto podmienok. Je to ako zvýšiť otázku "koľko je klobása? "Ťažko niekto bude odpovedať na túto otázku presne, ak nie, spýtajte sa na objasnenie otázky. Najmä, ak prevedené na rovine opravy a dekorácie, ako sú "problémy" tam je dizajn, projekt o'CT.
    Ak Máte stále podľahol takéto platby, pravdepodobnosť, že v procese práce, Ktorú dal veľa ďalších faktúr za práce a materiály, ktoré zanedbané spomenúť" v počiatočnej fáze uzavretia zmluvy, je takmer na 100%.
  5. Ak sa rozhodnete ísť na druhú stranu a pred rezervácie funguje seba bude robiť v návrhu projektu, v tomto prípade, Budete mať veľa možné problémy odstrániť, ako triedy. Ale nájsť ďalším problémom je výber architekta. V tomto prípade sa odporúča, pred usadzovacej na jeden, skúmať portfólia, vykonaných prác. Ak Ste spokojní s škrupina projektu niektorých architekt, potom by ste mali dávať pozor na kvalitu projektovej dokumentácie, úplnosť poskytovaných informácií. Na uzavretie zmluvy a návrhu projektu jasne stanoviť zloženie projektu s podrobným uvedením zoznamu výkresov. Povinné'povinné podmienkou vzniku projektu je jeho schválenie v ERM, inak nebudete môcť realizovať tento projekt v živote. Nezabudnite'povinné autorský dozor stavebných prác architekt, vyvinul.
    Toto všetko by malo byť jasne uvedené v zmluvných podmienkach.
  6. V prítomnosti návrhu projektu, môžete urobiť viac presný výpočet nákladov na prácu a materiály na Vašom o'objektu. Samozrejme, že je výhodnejšie, ak dizajn a konštrukcia robí jedna firma. Menej otázky budú medzi architekt a stavebný Manažér, nikto nebude ukazovacie prst. Opäť sa dostanete do konca výrobok vo forme hotových o'objekt namiesto zoznam vzájomných nárokov architekta a vrchným k sebe. Po obdržaní odhadované náklady o'objekt, môžete pristúpiť k analýze odhad a výber zhotoviteľa. Okrem vyššie by ste mali pridať niekoľko kritérií:
    - Možnosť sledovať pripravený alebo takmer pripravený o'budúcich objektov zhotoviteľ
    - Zoznámiť sa s potenciálnymi predák a hlavný inžinier spoločnosti, títo ľudia budú veľmi veľa záleží
    - Jasne vyslovte zmluvných povinností'záväzky strán s výškou zákazky, termíny a sankcie
    - Prečítajte si zoznam prác uvedených v rozpočte, mnohé spoločnosti, aby prilákali zákazníkov podceňujú náklady prác a materiálov, a potom v podobe zmeny poskytnúť klientom ďalšie účty
    - Dôležitým kritériom je služba, záručná doba, po uzavretí dokončovacie práce
    - Ďalšou výhodou spoločnosti bude, ak ona postupy súvisiace služby: koordinácia a dodávky elektrickej práce v power, schválenie zmien v ERM, materiál dodanie
Byť ostražití! Nenechajte sa nikým dostať do vašej peňaženke Bender z výstavby, a čo je najdôležitejšie: nenechajte si blata do vášho Domu. Veľa Šťastia Vám!




Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика