понедельник, 29 сентября 2014 г.

Pomer strán oprava Windows 2008-10-13 14:57:42

Výstavby a rekonštrukcie.

Pomer strán oprava Windows
2008-10-13 14:57:42

Pre veľmi vysoké stropy v modeli záclony vám môže umožniť garniža (výška: 1/5-1/6 na výšku ready-made závesy). Môžete tiež pridať v hornej časti opony handričkou široký blok pruhy, najlepšie obsadené, husté farby - v tomto okne vizuálne sa zobrazia pod.

Ďalším spôsobom je zavesiť rímsy nad oknom, takže otvoriť vzdialenosť od stropu, pomocou svetlé textílie pre závesy, bude čítať iba výšku záclony je viac vizuálne stratil. Ak chcete dosiahnuť ilúziu vysokej okno, vyberte textílie pre závesy vo vertikálnych pásoch, pomocou svetla a žiarivé farby, a stropné rímsy.

Záclony jasné, sýte farby a veľké vytlačený obrázok vizuálne priniesť stenu, na ktorej visí. Záclony svetla, priesvitné tkaniny, nuance vybraných vo farbe nábytku a stien, aby izba jasnejšie a jasnejšie a širšie.

Mnohí dávajú prednosť, aby záclony "stena na stenu", a to aj v prípade, že okno je len časť z neho. Táto technika nie je vždy úspešná, pretože prázdne pier, môžete vyplniť niektoré zaujímavé detaily - obrázok v originálnom rámom, vysoký hrniec s kyticami kvetov, módne lampu alebo starožitný luster - to je vyvážený nevyvážené umiestnenie okna a kladie dôraz na individualitu inter'jer.

Klasické inter'Arah kde prísne zachovaná štýle jednotlivých historických epoch, záves na okno potrebné. Barokový drop-down cascade, hrá vlny krásne záhyby, alebo hladké garniža v štýle art Nouveau, postavy, ktoré ozveny, že ornament Tapety hraníc - forma záves na okno zdôrazňujú charakter vybranej témy, dám záclony slávnostnosť a jas, s'sú harmonické ukončenie okna.

Ale ak máte radi moderné tkaniny a textúry - vzdať opony. Dosť často elegantná jednoduchosť, kde elegantný a ušľachtilý ťažké záhyby a nadúvanie. Aby nezvyčajné dôraz na streche, alebo vzor, načrtnúť obrysy okna jauntily záhyby, pridať pár módnych doplnkov - a úspech vašej práce je zaručená!

Ríms. Ak si opravujte rímsy a už visí, nie nevyhnutne'byť istí, že zmeniť to. Len trochu obnoviť, podľa novej miestnosti štýl a farbu záclony. Prekresliť rímsy, nahradiť a tipy. Ak zadáte nový byt, neponáhľajte sa kúpiť rímsy.

Ich výber závisí od nábytok, ktorý môžete vyplniť v miestnosti, od modelov záclony, ktorí chcete zavesiť, a stav steny a stropy. Niekedy projekt, ktorý bol už narodil vo vašich predstavách, nemôžu byť vykonávané len preto, že sa nemôžete pripojit vhodný pod koncipovaný model rímsy. Napríklad, v miestnosti stropy - rímsou v tomto prípade môže byť pripojený len na stenu nad oknom alebo na opačnej strane steny.

Ešte jedna vec - vykonávanie parapety. V niektorých apartmánoch je to oveľa viac, najdlhšie zátvorkách, ktoré sú len v štandardných rímsy. Aby boli držiaky na objednávku alebo zavesiť záclony, vo vnútri okna otvorenie, alebo vyberte strop rímsy - to môže byť namontovaný na všetky vzdialenosti od okna.

Väčšina opony pripojené na rímsu s pomocou pásku kontakt (Suchý zips)tak, aby pre tieto modely celkom fit obvyklé autobus, predpokladá č estetickú hodnotu. Ak ste odmietol záves na okno - rímsy môže zvýrazniť krásu tkaniny, záclony, head'kontakt jeden komplet s nábytkom, vybavenie a materiál, svietidlá a lustre.

Navyše, moderné trh ponúka široký výber odkvapov - prišiel na to, kované, liateho kovu, stromy'a vyrezávané drevené, sklenené a plastové tipy s farebnými krúžkami a kožené klipy, vzduchu reťazce s ozdobné háky - to všetko škálu umožňuje plne opustiť záves na okno v prospech len záclony trendy, drahé a šikovne rozhodli inter'jer tkanív.

Som dôrazne odporúčame, aby venovali pozornosť na skutočné nábytkových látok. Nebude chyba použiť podobnú štruktúru v dizajne závesy: vlna, zamat, m', ktorá cítil, tweed, teak a plátno, aj matrac calico svetlé farebné pásy - všetky dôležité a zaujímavé, a hlavná vec-taký slepý je iba na vás. Nebojte sa experimentovať s textilom, a nové záclony prinesie do vášho domu, krásu, harmóniu a originality!


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика