вторник, 30 сентября 2014 г.

Populárne prestavbu, alebo ktoré môžu viesť k fantázia

Ako je známe, prestavbu počas opravy sa robili viac a častejšie. Je to pochopiteľné, pretože typické apartmány sú len zriedka jednoduché alebo šité na mieru špecifickým potrebám sedem'th. Všetci pam'pamätať na tie časy, keď v opravu bytov experimenty boli majitelia obmedzený výber Tapiet alebo nábytok), ale dnes, túžba vytvoriť niečo originálne obyvateľov v obytných priestoroch nič nezastaví a niekedy kladie príliš ďaleko. Čo môže spôsobiť v tomto prípade, fantázia a neskrotný túžba po zmene?

Veľa chýb pri reštrukturalizácie dôjde zo základnej nedorozumenie, čo by mohlo spôsobiť tento alebo tento druh opravy. A vlastníkmi bytu, a, bohužiaľ, mnoho umelcov, ktorí vykonávajú tieto práce, sa domnievajú, že je nemožné dotknúť, len nosné múry, ale so zvyškom môžete robiť čokoľvek. Ale to tak nie je.

Najviac moderné a populárne konverzie ubytovanie za búranie stien medzi miestnosťami. Samozrejme, že táto prestavba bytu otvára veľké možnosti pre moderný dizajn, ktorý výrazne rozširuje priestor a umožňuje majiteľom neustále zažiť pocit voľnosti a priestoru, ale...

Skutočne, ložisko vzory a vy nemôže dotknúť, keďže toto môže spôsobiť vážne deformácie a ničenia. Najmä, že by si to'zapamätať si a zvážiť tých, ktorí žijú v panny'antipoverty panel rám drevených domov, pretože v takýchto domoch, spravidla takmer všetky oddiely - ložiska. Ale vec je, že so stenami, ktoré nie sú dopravcu, budete musieť robiť veľmi opatrne. Po prvé, ničiť ich je možné iba so súhlasom príslušných regulačných orgánov, a po druhé, toto by sa malo urobiť, len rezanie stena diamant disku. Keď zničenie stavby šok spôsob, ako robiť najčastejšie, potenciálne riziko porušenia priľahlé steny.

Aj dnes je veľmi módne odstrániť múr medzi obývacej izby a kuchyne, vybavenie si tak elegantný jedálenský obývacej izby, alebo kuchyne-Studio. Samozrejme, možnosť na výhru, efektívne a v mnohých prípadoch je veľmi pohodlné. Ale len málo ľudí vie, že chcete urobiť také zmeny, ktoré sú zakázané, ak sa v kuchyni je plynový sporák, z dôvodov požiarnej bezpečnosti. Preto, tento prevod je možný len ak je v miestnosti to sporák.

Ak skoršie kombinovanej kúpeľňa bola považovaná za nevýhodu, teraz, naopak, vaňou a wc často o'montáž, vybavenie seba tak veľmi priestranný šatník, kde môžete umiestniť oveľa viac potrebné veci pre osobnú hygienu a odpočinok. Ak chcete kombinovať kúpeľňa a wc môže byť v takmer každej domácnosti s pomocou špecializované organizácie, ktorých pracovníci bude to bez škodlivých následkov. Tam sú niektoré obmedzenia na rozšírenie súkromnej vzhľadom na chodbu alebo dcérskej spoločnosti priestorov, napríklad, skladovacie miestnosti, alebo šatne. Aby sa takéto zmeny je možné za predpokladu, že v spodnej časti susedov podobné prevod bytu. Prostredníctvom obývacia izba rozšíriť kúpeľňa je možné len v prípade, ak pre kúpeľ bude nie viac ako 25% územia tejto miestnosti. Ale je tu jedna podmienka - váš vaňou nesmie mať viac ako sused je kuchyňa. Okrem toho, počas reštrukturalizácie kúpeľňa potrebné pam'nezabudnite, že poliaci a kanalizácie prenos je nemožné.

To nebude zbytočné dodať, že neoprávneným neoprávnené zmeny môžu mať mnoho problémov a konfliktov so zákonom. Napríklad, prenos plynové potrubie môže viesť k nežiaducim dôsledkom, pod'jazdy, nesprávna inštalácia zásuviek v kúpeľni - up krátke zamykany úrazu elektrickým prúdom, a okrem radiátory môže spôsobiť problémy s vykurovaním a cirkuláciu vzduchu z vašich susedov. V tomto prípade, okrem zaplatenie pokuty, ktorej výška závisí od rozsahu sanačných, môžete očakávať, že a komunikácia so sudcom. Súdu, a to v závislosti od osobitostí oprava môže Zobov', aby uložiť povinnosť vrátiť bytu bývalý druh, buď sa ospravedlňuje prácu vykonanú počas " perestrojky", ktoré získali úradné povolenie od príslušných orgánov.

Tak, pomocou teraz populárne varianty re-plánovanie a priestorov o'douche kuchyňa s obývacou, kombinovanie kúpeľni, alebo odstránením steny chodby, budete mať nielen odvahu ísť pre svoje ciele, ale jasne poznať existujúce zákazy, ako aj koordinovať svoje túžby s príslušnými orgánmi.

Autor: Volokitin Julia

Materiály na tému

Plánovanie podľa pravidiel
Prestavba nové bývanie kód
Redesign bytu: môže a nemôže
Re-plánovanie a koordinácia


Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика