понедельник, 29 сентября 2014 г.

Ochranné fólie na sklo 2008-10-13 14:58:36

Výstavby a rekonštrukcie.

Ochranné fólie na sklo
2008-10-13 14:58:36

V komplexe s skla používané fólie pokrývajúce je aplikovaný ako jedno sklo a sklo sú použité izolačné sklo jednotiek. Film dodáva skla ďalšie funkčné a dekoratívne vlastnosti. Pomocou rôznych film môže posilniť, skla, aby to rozbiť-dôkaz, teplo-udržanie, chráni pred nadmerné slnečné žiarenie, hluk, protipožiarnych, tónovaný. Môžete dosiahnuť jednostranné transparentnosti a / alebo na ochranu informácií.

Bezpečnosť film je multi-vrstvený systém odolný, na tlak citlivé lepidlo a elastickú vrstvu z polyesteru. Film je vložený priamo na povrchu okna, alebo iných Okien. Film hrúbka sa pohybuje od 112 380 mm.

Posilnenie skla. Ochranné fólie sú zvyčajne nainštalované na miestach, kde nie je potrebné inštalovať drahé nepriestrelný nerozbitné sklo, alebo iné mechanické ochranné zariadenia.

Ochranný film základné v oblasti časté zemetrasenia a iné prírodné katastrofy, v miestach, kde existuje riziko explózie a ozbrojené útoky, a tam, kde je skutočná hrozba prístupu na zariadenia alebo informácie násilnými spôsobmi.

Hit ochranná fólia na sklo vytvorí otvor veľkosti pištole strieľal, básnik m pre preniknutie do objektov vyžaduje značnú fyzickú námahu, a veľa času. Ako prax ukazuje, poškodené sklenené filtre útočník 10-15 minút. Ochranné zasklenie sily sú rozdelené na:

  • "Odolný voči štrajk, trieda ochrany a - presklené Okná, ktoré znesú ranu, hodil na neho predmety (kamene, palice a podobne), bez vzdelania cez otvory;

  • "Odolný voči prieniku", trieda ochrany B - zasklenie, odolávať vplyvu daného predmetu a dočasné zabraňuje úmyselné lámanie diery v ňom, cez ktoré sa dá dostať prostredníctvom človeka;

  • "Nepriestrelné ochranné" - zasklenie, oddialenie guľka vystrelil zo zbrane, bez prostredníctvom rozbíjajúceho sa skla. Prioritný majetok bezpečnostné zasklenie - pri súčasnom zachovaní transparentnosti odolať sile.


Bezobolochnoe. Črepy rozbité sklo sú vážnou hrozbou pre zdravie'I, a niekedy ľudského života. Podľa štatistík z domácností, traumy, podiel závažné a smrteľné úrazy nimi spôsobené, účty za nie menej ako jedna tretina z traumatické prípadoch.

Film vrstveného skla, môžu znížiť riziko poškodenia, nečistôt, pri zachovaní dokonca aj výbuch vlny. Poškodené sklo sa zachová podľa filmu zostáva v ráme alebo padá v jednom kuse.


Ohňovzdornosť. Pri aplikácii na sklo ochranný film tvorí ohňovzdorná zloženie, je schopný obsahovať požiaru 45 minút, ktoré podľa špecifikácie, všetkých-ruský výskumný Ústav oheň obrany RF Ministerstvo je II. trieda odolnosti.

Pod vplyvom otvorený plameň'I na ochranný film je pozorovať krátke povrchu spaľovacej bez pokroku krbe. Keď ste odstránili zdroji ohňa plamene'hneď som zanikne. Teda, oheň sa oveľa menej škody, bez vzniku toxických výparov.


Tepelné úspory. Použitie filmov znížiť tepelné straty o 35-40% V chladnom období filmu, v závislosti od druhu, môže znížiť tepelné straty, tým 16-35%, čo odráža v priestoroch teplo, ktoré by inak ísť von cez sklo, ktoré nie sú pokryté s filmom. Film ako by vyrovnať " studenej a teplej oblasti domu, zjednotenie teplota vo vnútri budovy.

Na ochranu pred slnkom. Slnečné žiarenie je nebezpečné, najmä v posledných rokoch. Ultrafialové spektrum je, že časť slnečného spektra, ktoré spôsobuje popáleniny / poleptanie, a ak je nadmerná expozícia môže spôsobiť vážne choroby. Ultrafialové lúče sú hlavnou príčinou syndrómu vyhorenia nábytok, koberce, Tapety, a položiek zobrazených v obchode Windows.

Slnko film filtre až 99% UV žiarenia a absorpcie lúče, ktoré nemajú vplyv na farbu film.


Ochrana informácií. Kovové ochranné fólie majú schopnosť vytvoriť efekt jednostranné pravdepodobné, že bude eliminovať úniky informácií o elektromagnetickej a vibro-akustické kanály. Ochranný film z kovu odparí majú schopnosť znížiť intenzitu alebo dokonca filter mikrovlnné žiarenie (energie rádiovej frekvencii).

Z uvedeného možno konštatovať, že možnosť okna zasklenie, dnes sa prakticky neobmedzené. Robiť správne rozhodnutia, môžete sa vyhnúť straty tepla, čím sa šetrí na vykurovanie, výrazne znižuje prienik hluku z ulice, na splnenie všetkých požiadaviek normatívnych dokumentov a vybrať najviac nákladovo-efektívne, z finančného hľadiska je riešenie.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика