вторник, 30 сентября 2014 г.

Filozofia inter'szz

Tí, ktorí sa do opravy vážne, nie je obmedzený na nové Tapety, už dávno známe: ak chcete ušetriť na architektonické riešenie by nemalo byť. Len príslušné a komplexné architektonické riešenie môže urobiť inter'jer originálne a zbaviť známky. V Únii dizajnéra a zákazník sa narodil, to je perfektné ubytovanie, ktoré je spočiatku existuje len v mysliach prenajímateľ.

Architektúra je filozofia, vedy a umenia do jedného. Podcenenie, a ešte viac, že ignoruje svoju úlohu a význam plná nezvratné náklady ako morálne a fyziologické plán (psychické a fyzické nepohodlie)a materiál (odpad z práce a peňazí).

Architektonický návrh, vývoj, čo je úlohou architekta-dizajnéra, obsahuje funkčné územné priestorov a o'stručne-plánovanie aktivít, výber dokončovacie materiály a koncepcie farieb, výber osvetlenie a metódy osvetlenia, definícia systému a metód dekorácie a terénne úpravy bytu, jeho vybavenie. Cieľom tejto dekor prvkami individuality, inšpirovať ho o jedinečnosti osobnosti pána bude v úzkej spolupráci s ktorou projektant vykonáva všetkých fázach práce.

Povedz mi, obľúbený Pohár...

Dnes, asi polovica zákazníkov prichádza do návrhára so žiadosťou, aby to "módne". Druhá polovica žiadostí realizovať svoj sen, čo chceli celý môj život, ale tam bol žiadne peniaze.

V prvom rade by sme mali definovať štýl prednostný zákazník. Bez jasné, koncepčné riešenia presunúť na - nájsť materiálov, nábytku, doplnkov a dekorácií nemôže.

Hlavná vec je pohodlie a psychická pohoda. Niekedy byt, inter'jer ktorá "s'jesť" niekoľko tisíc dolárov, vyzerá oveľa viac rutinné a nudná ako skromný byt, zariadený s láskou'Yu Starožitnosti, ktorý zdedila po starej mame. Ako hovoria odborníci, zdobené priestor je živý organizmus, a ak je vytvorená, nie zákonom, začne "vengeance" jeho majster. Nepohodlie a nedostatok pohodlie v takejto situácii je ešte to najhoršie následky.

Preto, zriadenie inter'vnútorné odborníkov začína psychologické testovanie klienta. Otázky, ktoré je jednoduché na prvý pohľad: v prípade, ak sú si ráno prijať tie, ktoré poháre v byte - miláčik, čo si zvyčajne ísť domov? Dať im možnosť prezentovať typ osobnosti, temperament, sociálny status, mentalita, explicitné a skryté vášne, umožní vidieť celý obraz vnútorného sveta a životný štýl zákazníka. A to je základ, na základe exkluzívny prístup osídlenia podmienky, na základe ktorých je možné pozorovať presné proporcie funkčné súčasti inter'vnútra; "meracie" ergonómia, na výpočet budúce plánovanie priestory a nábytok konfigurácie.

Napríklad, je dobre známe, že výber nábytku stand'je spojená s emocionálnych zážitkov. Autor sa snaží pochopiť, aké spomienky, zobrazení stand'súvisiace u ľudí s výberovým konaním, na ktoré sa odvoláva v ich vášeň. Mnoho ľahostajný všetky stromu urobil stôl alebo stôl - buk, mahagón, breza: Ale dôležité štýl, nite, detaily, ktoré pripomenie mu, spôsobujú príjemné združenia.

Často myšlienka spoločnej štýl inter'návrhár interiérov vznikajú celkom neočakávane. Napríklad, jeden z priateľov, odborníkov bolo povedané, že pojem výzdoba bytu, potom sa tam objavil sa pred ním, keď zákazník nadšene mu ukázal nedávno kúpili série autora keramiky. Špecifický dizajn série sa chcete nastaviť tón, pre budúce inter'apartmán interiéru.

Priestor a vymenovanie

V prvej etape práce si môžete dopriať rôzne fantázie, ale už na druhý, bez ohľadu na štýl, budete musieť definovať funkčnosť priestorov. Preto je nutné vziať do úvahy rozsah a účel priestoroch. Ako sa dostať do dizajnu a vzniku inter'ERU, to by mal jasne formulovať ciele a ciele, ktoré je potrebné riešiť. Dokonca si môžete urobiť to písomne disciplín a poskytuje systematizácia. Dom musí žiť a pracovať na osobu, poskytuje harmonické zostať v ňom. Správne rozdelenie priestor podľa vašich potrieb bude dome, komfortné ubytovanie, faktom je, že to je hlavné v spoločnej práce návrhára a vlastníka.

M by nemali zabudnúť, že rôzne ubytovania SV'prepojené a tam musí byť niečo o'douche ich do jedného celku. Správne rozdelenie priestoru v rámci obydlia, robiť to efektívnejšie a funkčne rozšíriť príležitosti pre obyvateľov. Perekareva ubytovanie, človek vrhá pochybnosti na predchádzajúcej funkcie každého z nich, potom návrhár musí nájsť novú rovnováhu, ich rozmery, účel a prevádzkovom zaťažení. Napríklad, obrovský obývacia izba bude k ničomu priestoru, ak je použitý len pár hodín týždenne. Je viac rozumné používanie tejto miestnosti, napríklad pre potraviny. Existuje množstvo neotrasiteľnú "zákony", že je žiaduce, aby v mysli. Napríklad, jedáleň by mala byť umiestnená v blízkosti kuchyňa a spálňa je hneď vedľa wc a ďaleko od rušných "linka" a hlučnom miestach domu.

Samozrejme, dnes, mnoho ľudí preferuje tradičné usporiadanie domu, s dlhou chodbou, ktorá vedie od jednej miestnosti do druhej. Ale čoraz viac sympatií je vzhľadom na veľké, otvorené Spojených priestory. Vyčleniť funkčné zóny v nich je jednoduché pomocou nábytok. Napríklad, gauč a pár kreslá vytvoriť zónu oddychu, bez nutnosti jej pobočiek z hlavného priestoru obývacej izby, alebo jedálne. Koberec bude dopĺňať vymedzenie miestnosti. Môžete použiť aj ako posuvné dvierka a závesy podmienečne oddelené jeden od druhého.

ZNALECKÝ POSUDOK

Oksana GUSEVA
dizajnér "ruskej poľnej":

Ak si chcete objednať zafarbia-sklo okna, zákazník zvyčajne prichádza k nám s autor definuje hlavné línie v interiéri'jer. Ukázali sme, vzorky adresár, vyberte príslušný Všeobecný pojem inter'dekorácie interiéru. Hlavnou úlohou projektanta je kombinovať požiadavky klienta bez toho, aby ste nad rámec stanovených štýl. Napríklad, opýtali sme sa ľudí, byt je vykonaná v klasickom štýle. Ale klasické farebné sklíčko, Windows on nemal rád. Vypracovali sme tri až štyri náčrt výberom viac avantgardný štýl, a znečistený strešné Okná sú spájajúca v inter'er bez porušenia, a doplnením.

Dmitrij NIKOLAEV
autor:

Zákazník často majú vysvetliť psychologický vplyv tých, alebo iných vybraných položiek. Napríklad, prevalencia horizontálne línie dáva priestor pohodlné zobrazenie. Je to spojené s moderným, voľný štýl života. Ak miestnosti dominuje zvislá čiara, je to viac slávnostné a classic. Zaoblené línie znáša tieň, dobre-bytosť, ale môžu informovať miestnosti a niektoré estrangement.

Ekaterina Golubeva

Zdroj: Vidieku prieskum

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика