понедельник, 29 сентября 2014 г.

Maľovanie, podlahy

Maľovanie, podlahy

Maľované podlahy, môžete dať priestor nový, krajší pohľad na relatívne nízku cenu. Hoci podlahy z betónu a drevesnostruzhechnye dosky (DSP) môže byť maľované, najlepší efekt je zvyčajne dosiahnuť na farbenie stromy'drevené palubovky. Podlahy by mal byť očistený od všetkých predchádzajúcich náterov, ako sú škvrny alebo voskom. Ak je to potrebné, použite leštiaci stroj.

Maľovanie na poschodí - je ľahká úloha, ktorej podstatou-rýchlo, dekorácie. Zvyčajne najlepší efekt je dosiahnutý s farbou stromy'drevené podlahy, hoci je možné, aby farby a iné povrch - betón, drevotrieskových a, v niektorých prípadoch, drevo-fiber dosky. Rovnako ako u všetkých vnútorných maliarskych prác, farbenie spôsoby, ako by mala byť posudzovaná v aspekt vytvorený štýl a atmosféru inter'jer.

Pre efekt striedavé farby na podlahe, vzor je aplikovaný. Falošné palubovky vyrobený bit, posilniť dojem a vytvoriť deliacou čiarou medzi farbami.

Pam'nezabudnite, že na podlahy vystavené ťažké nosenie, tak majte to na pamäti pri výbere farby. Štandardné podlahové farby je viac odolná, zatiaľ čo iné druhy farieb, napríklad emulzie, klesať rýchlejšie.

Zvyčajne špeciálna farba na podlahy, ale môžete použiť a emulzné farby, ak potom kryt podlahy lakom. To ukazuje, ako vytvoriť Dosky je multi-farebný vzor.

Maľovanie, podlahy
Rám je natretý, podlahy-dekoratívne hranice - jednoduchý spôsob, ako zlepšiť svoj typ a originálne dekoratívne-Gorichane.

Krok 1

Maľovanie, podlahy
Dobojnikom zatlačte konektor všetky reproduktory klobúky nechtov. Pri identifikácii voľné podlahy, zaistite ich.

Krok 2

Maľovanie, podlahy
Posilnenie efekt produkovaný palubovky, simulované ďalších kĺbov. Na boaster spustiť cez palubovky prehĺbiť na akúkoľvek vzdialenosť. Pri maľovaní týchto falošných spoje budú ešte výraznejšie.

Krok 3

Maľovanie, podlahy
Pred farbivá čisté podlahy, odstrániť všetky roughnesses a nezrovnalosti. To je dôležité najmä vtedy, ak podlahy nemali ticlavilca. Práca môže byť vykonané s ručná brúska. Brúsenie posuňte v smere vlákien dreva. Po vyčistení utrite prach s mokrou handrou.

Krok 4

Maľovanie, podlahy
Ak chcete získať dobrý základ pre ďalší náter, pokrytie povrchu podlahy, kvalitné primer. Platí prvý náter dreva povrch a nechajte ho úplne vyschnúť pred epoxydových.

Krok 5

Maľovanie, podlahy
Veľká kefa použiť farby rovnakej farby, striedavý palubovky a snaží sa ísť za skutočné a falošné kĺbov. Podrobnosti použite malý štetec na farbenie.

Krok 6

Maľovanie, podlahy
Použiť farby rôznych farieb na holé palubovky. Farby škár medzi nimi. Vďaka jednu vrstvu prvým náterom môže byť dosť, ale to závisí od toho, ako tmavé, musia byť spracované. Pri použití emulzné farby, keď je suché, použite tri vrstvy laku na podlahy.

Kĺby

Maľovanie, podlahy V príklade vyššie, spojov medzi palubovky neboli vystavené osobitné zaobchádzanie, však môžete vytvoriť úplne uzavretý povrch. Ak to chcete urobiť, použiť v kĺboch trochu dekoratívne tmelu a hladké vlhkou špongiou.

Deti

Maľovanie, podlahy
Maľované poschodí je ideálny pre deti spálne, kde nosenie, odolný a trvanlivý povrch. Vytvorenie kresby a vzory, môžete nechať svoju fantáziu voľne behať a vytvárať farebné dekoratívne efekt. Z času na čas aktualizovať farby, ktorý tiež dáva príležitosť s relatívne malým úsilím zmeniť vzor, ako deti rastú starší.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика