понедельник, 29 сентября 2014 г.

Feng Shui v domácnosti aj na pracovisku: príprava inter'szz

Dizajn inter'interiér nie je len otázkou estetiky, pretože harmóniu v dome vedie k harmónii a v iných oblastiach života. Čínske učenie o aspiračná k dokonalosti Feng Shui má šíriť v Číne pred tisíc rokmi, a asi desiatimi rokmi prišiel na Západ.

V mnohých Ázijských krajinách, nielen mestských projektantov, architektov a dizajnérov inter'interiéry použiť v každodennom živote, ich praktické znalosti. Nábytku a interiérový dizajn'interiér v duchu harmónie stal net'objemnú súčasťou života mnohých ľudí.

Feng Shui sa snaží optimalizovať každú situáciu v živote. Zlepšenia v obytných častiach priamy vplyv na iné sféry života: "podlahové'spojené s niečím", - hovorí staré Čínske učenie. Prostredníctvom energetických tokov celý svet je úzky vzťah'ASCO, a všetkých sférach života tvár, a preto lepšie energetické toky z jednej oblasti do druhej, tým lepšie sa budete cítiť v tomto svete.

Výber miesta životné a pracovné miesto, ako aj ich usporiadanie a dizajn vplyv na blahobyt, zdravie,'I a úspech.

Aj my môžeme mať prospech z múdrosti prastarej Čínskej, uplatňovať svoje poznatky pre dizajn nášho životného priestoru (doma alebo dokonca v práci). Vytvoriť prostredie podľa pravidiel Feng Shui znamená, na jednej strane, aby sa energia voľne uvoľňujú, a na druhej, aby sa mohli cítiť sa dobre vo vnútri. Je dôležité používať priestory a starať sa z nich postupne, tak, že žiadny z oblastí života, nemali zostať bez pozornosti. Všetky izby v dome alebo byte by mali byť v harmónii so sebou na pokrytie, mebelnoe a farbu stien.

Dizajn, Feng Shui

Nábytok by nemal vykonávať len jeho hlavná funkcia, ale tiež, aby spĺňal vaše potreby v estetiky a dobré zdravie. Preto pri výbere inter'jer nie'uistite sa, že sledovať módne trendy. To je dôležité spýtať sa samých seba, či to je dobré sa budete cítiť obklopený tie alebo iný nábytok. Avšak, bez ohľadu na to, osobný vkus, musíte sa uistiť, že nábytok nemal brániť toku energie. Ak izba má dostatok priestoru, takže sa môžete pohybovať slobodne, potom energia bude zadarmo Žiariť. Z času na čas povinné'rozhodne musíte hodiť jedna vec je zbaviť sa "starého balast". S staré veci, ktoré už nepotrebujete a odovzdaní bytu, môžete jednoducho odísť.

Rohy a hrany

Ako Všeobecné pravidlo platí, že by ste sa mali vyhnúť ostré rohy a hrany. Oni sa stretávajú s energetické toky a, ako Čínsky povedal: "poslať šípku energie jed". Feng Shui odporúča harmonický zakrugleniem vhodné priamky. Najmä pri vchode by sa nemali stať objektov, ako sú tabuľky, ktoré uhlov ukázal na dvere, a teda na vstup človeka. Ak nie je takýto nábytok nemôže robiť, jeho rohy by mali byť zaslané do iných strán. Ak permutácie tabuľky nie je dostatok priestoru, dal pred ním vaňou kvetov. Vstupná hala musí byť zostavená zrozumiteľne a nesmú byť preplnené, toto Všeobecné odporúčania. V prípade, ak depresie v blízkosti vchodu použijete ako špajzu, skryť všetko, čo je tam uložené: toto bude dosť meniť.

Osi a perspektívy

Umiestnenie nábytku v miestnosti vyžaduje jemné zmysle proporcionality. Hlavnú úlohu hrá strany svetla a energetických tokov. Tu majstri Feng Shui používajú tzv. princíp "lietajúcich hviezd". Podľa tejto zásady, musíte použiť špeciálny stôl alebo ikony Bagua, rozdeliť miestnosť plán na panien'päť malých guličiek, ktoré potom musia byť uvedené do rovnováhy. Sieť je umiestnená na pláne miestnosti tak, aby jej spodný riadok sa zhodoval so stenou, kde sa dvere. Dievok'päť mriežky štvorcov Bagua ako: bohatstvo / prosperita, sláva / uznanie, osobné vzťahy, sedem'I / zdravý'I, centrum, detí / tvorivé schopnosti, vedomosti, školenia, CT're, druh ľudí.

Čistý Bagua sa vzťahuje nielen na samostatné izby, ale pre celý dom, alebo celý byt ako celok: s jeho pomocou je možné nie len vytvoriť novú inter'er, analyzovať existujúcu.

Napríklad, ak pole "Kar'jer" rozhádzaný, s najväčšou pravdepodobnosťou, a ľudia, ktorí žijú v tomto dome, nie veľmi úspešne pokračuje v práci. Avšak, princíp Bagua je veľmi komplikované a je to lepšie poskytovať profesionálov. Aj keď, samozrejme, môžete sa dozvedieť veľa o sebe, vzhľadom na obrovské množstvo literatúry publikoval na túto tému. Ďalšie dôležité pravidlo: posteľ, nemôže byť umiestnený medzi dvere a okno, pretože je to prešiel silný tok energie a nebudete môcť zaspať.

Office

Takže sa môžete sústrediť na prácu, musíte správne nastaviť plochu. Nesmiete sedieť chrbtom k dverám, inak bude pod stálym vplyvom obehu energetických tokov. Tu môžete prísť deliacich stien a priečok. Vo Všeobecnosti, nábytok by mal byť umiestnený tak, že máte pocit, útulné a bezpečné. Späť na okno aj lepšie, aby sa posadili, bude to viesť k neustálym podvedomia pocit nebezpečenstva. Chrániť vaše zadnej steny a okná a dvere a podržte tlačidlo "under the gun". Pracovná plocha stola by nemali byť príliš malé. Dokonca aj vtedy, ak budete potrebovať niekoľko vecí, rozsiahly formou bufetu pôsobí viac pozitívne a vnútorne slobodný človek.

Rastliny a kvety

Rastliny s okrúhle listy sú harmonické ako poukázal, ale je možné umiestniť a rastliny s ostrými listami, len ak sa jej Všeobecný tvar zaoblených (napríklad, Palma). Je dôležité, pam'nezabudnite, že rastliny sú súčasťou prírody, a nemajú miesto v uzavretom priestore, tak to je najlepšie kúpiť len jeden alebo dva, tak, či tak, učí Feng Shui. Okrem toho, absolútne tabu vplyv na rastliny a kvety v spálni.

Feng Shui vyžaduje, aby

Niektoré príznaky nevhodného správania, ako je otvorené v kancelárii zásuvky alebo Skrinku dvere, rozptýlené objekty, rýchlo dal dojem "neporiadok", podľa učenia Feng Shui, bráni ľuďom. Ak si vezmite knihu z poličky, musíte sa dať na mieste. Dvere a zásuvky ak chcete zatvoriť hneď, ako ste ich otvorili. Takže za pár trikov, ktoré môžete integrovať Feng Shui vo svojom každodennom živote, a aby váš domov viac pohodlné.

Iľja Jefimovič Jakovlev

Foto www. westelm. com, www. stylehive. com

Zdroj: Salón. Su

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика