понедельник, 29 сентября 2014 г.

Ako pridať domu pohodlia?

Ako pridať domu pohodlia?

Pravdepodobne v byte sú tam miesta, ktoré tlak je vyvíjaný obrovský veľkosť, alebo tých, ktorí s príliš úzko. Tieto problémy je potrebné riešiť viacerými spôsobmi. Zvážte základné.

Radikálny prístup, ako napríklad búranie stien alebo reštrukturalizáciu strop môže byť nielen najúčinnejších a zdanlivo len dôstojným kandidátom, ale aj najdrahší a neziskové ako výsledok. Oveľa jednoduchšie riešenie by bolo správne organizácia priestoru a používanie farieb, vzorov a farieb, ktoré zmeny priestor vizuálne.

Schopnosť vytvoriť ilúziu potrebný priestor, ktorý sa bude meniť veľkosť objektu, je nám dané skrze rôzne reakcie na farby a odtiene. Prinášať predmety a teplé farby ako červená, hnedá, oranžová. Platí to pre ich odtiene. Ale studenej palety, napríklad, modrá, zelená, bude vytvárať ilúzie vzdialenosti.

Tón posilniť vizuálne vnímanie alebo zmeniť ho. Tmavé odtiene, ktoré tvoria priestor užší, a svetlo naopak zvýšila.

Môžete zmeniť rozmery rovnaké metódy. Ak strop je maľované tmavšiu farbu ako steny, zobrazí sa nižšie, a ak v tej istej sa vykonáva s podlahou - všetky priestoru miestnosti bude cítiť uväznení. K represívnym dojem z úzke chodby môže byť moderované cez svetlo steny.

Určite ste si všimli, v šatách z vodorovnej čiary skrátiť siluetu a vertikálne predĺžiť. Rovnaké môžu byť použité v byte. Tapety vertikálne vzor alebo dosky klame "zvýšiť" low-závesné stropy, žalúzie bude rozšíriť úzke okno, a obrázok linoleum alebo vyrovnať podlahy zvýši veľkosť miestnosti, v závislosti na jeho smer. Veľké vzory zníži priestorov; a malý obrázok zle vnímaná v veľký priestor, ako je nesprávne.

Zdroj: http://homart. ru/
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика