воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Vonkajšia Kanalizácia

Kanalizácie od vydania domu na vode, že je vonkajšia Kanalizácia.


Všetky budovy, ktoré sú postavené na mieste počas inštalácie systémy čistenia odpadových vôd, najmä čov (fekálneho, inštalácia hlboké biologické čistenie odpadových vôd), rôzne druhy studní, výstavba ďalšie čistenie pre ďalšie akvizície v pôde vyčistenej vody, potrubia a ostatné, patrí k vonkajšej Kanalizácie.

Zvyčajne vonkajšej Kanalizácie sú k dispozícii pre takéto systémy ako:




  • kombinované, ktorého princíp je, že kolektory môžete vziať a dažďovej vody, domácich odpadových vôd;

  • samostatné, keď súkromné kolektory sa používajú na výrobu odpadových vôd, ako dážď a pre domácnosť;

  • prorastaniya, ktorý bol určený pre separovaný zber sietí dážď a kanalizácie pre dodanie im v kombinácii kolektora.


V závislosti od množstva odpadových vôd, ktoré majú byť ošetrené, podmienky vydania odpadových vôd z rodinných domov, od štruktúry a vlastností pôd na mieste, ktoré je inštalácia kanalizácie, podzemných vôd úrovni a vzdialenosť do miesta skončenia závisí na čistenie systému, potrebné pre ďalšie inštalácie hardvéru a mnoho ďalších dôležitých faktorov.


Trubice pri montáži vonkajších kanalizačných pripraviť 20-30 cm nad hĺbka pôdy mrazom. Pre úspešnosť práce z liečebných zariadení je potrebné vykonať správne inštalácia vonkajších Kanalizácií. Zvyčajne vonkajšej Kanalizácie je vyrobené z liatiny, polyetylénu, polypropylénu a polivinilkhlorida (PVC) rúry.


PVC rúrky sú viac odolné voči chemikálie a reagencie, takže dobu ich používania často dosahuje 95 rokov, sú ľahké a veľmi spoľahlivé. Inštalácia tohto materiálu je omnoho jednoduchšie, než kovové rúrky, pretože vyžaduje veľmi jednoduché páky zariadenia, a preto menej ako zváranie. Ale toto zariadenie je veľmi drahé a pracuje sa s ním len vysoko kvalifikovaný personál. Okrem toho, vonkajšia Kanalizácia by mala mať hlavná postava je, nepochybne, vysoká pevnosť, odolnosť proti korózii a morozoustoychivosti. Vsem tieto vlastnosti má Canalsat PVC.


K dnešnému dňu, rozšírené rúr z PVC (PVC - unplasticized polyvinyl chlorid). Používajú sa v odvodňovacích systémov a systémov vnútornej / vonkajšej kanalizácie. Jedného spoločného a veľmi dôležitý ukazovateľ pozitívne charakterizuje všetky rúrky z polyvinylchlorid je dobrý pomer ceny a kvality.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика