понедельник, 29 сентября 2014 г.

Podmurovka 2008-10-16 14:05:04

Výstavby a rekonštrukcie.

Podmurovka
2008-10-16 14:05:04

Pásy, pätky sa používa pri stavbe domov s ťažkými steny (betón, Kam'drevo, tehla), alebo s ťažkými lúče. Pásy základy ležal pod všetky vonkajšie a vnútorné steny kapitálu, a tvar prierezu sú rovnaké po celom obvode Nadácie. Tento typ podmurovka potrebné, keď pod domom je usporiadané v pivnici alebo garáži, alebo sa predpokladá, prízemie.


Je vhodné použiť podmurovka a nebezpečenstvo, roznorode deformácie základnej vzhľadom k malej hĺbke ich položenie, v tomto prípade v nich zariadiť kontinuálne posilnené pásu. Jediným podmurovka zvyčajne majú 20 cm pod pôdy mrazom. Na suchých piesočnatých pôdach pásky Nadácie môže byť stanovená a vyššie zmrazenie hĺbky, ale nie menej ako 50-60 cm od úrovne zeme. Pre veľa opuch a hlboké zmrazenie pôdy pásy základy sa uplatňujú skôr zriedka. Hrúbka sandy pod pás Nadácie je zvyčajne 40-60 cm, ale nemali by byť viac ako polovicu celkovej výške suteréne.


Konštrukčné technológie pásy základy sú jednoduché, ale majú pevnosť, významný tok materiálov a vysoká prácnosť, ale zároveň, maximálna spoľahlivosť. Minimálna hrúbka pásu Nadácie závisí od použitého materiálu. Napríklad minimálna odporúčaná veľkosť pre betónu - 100 mm, betón -250 mm, butobetona - 350 mm a položenie prírodného kameňa - 500 mm Okrem toho, šírka pás Nadácie nosné steny domu sa určuje prípustné zaťaženie na zemi. Na hliny, hlinité libier v hĺbke 80 cm prípustné zaťaženie základne by nemal byť väčší ako 1, 5 a 2 kg/cm2.


Na urýchlenie výstavby základov sa často používa základové bloky. Po podmurovka zobrazí nad nulovú úroveň (prízemie), je vyvážený cementovej malty, a top usporiadané hydroizolácie z dvoch vrstiev strešnej krytiny na bitúmen tmelom. V hornej časti podmurovka je bežne používaný ako pivnica. Na ochranu podmurovka z povrchových vôd a dážď, ihneď po ukončení jeho výstavby vyhovovali nevidiacich oblasti, šírka ktorá závisí od použitých materiálov. Je mylná predstava, že vo všetkých prípadoch je lepšie urobiť podmurovka, že je, má rovnaký tvar prierezu po obvode steny budovy (vrátane všetkých jeho vnútorné nosné steny).


Vlastne na výstavbu rodinných domov podmurovka do hĺbky zmrazenie - zrejmé, overkill, aspoň z hľadiska nosnosti. Pásy základy, na hĺbka zmrazenie postavené hlavne pod ťažkým budov. V dvíhajúce a hlboké zmrazenie pôdy pásy, pätky sa používajú pomerne zriedka. Avšak, tu by sme sa mali vykonať rezerváciu. Na výstavbu pásy základy často používajú pripravený základové bloky, SV'Yasuyuki ich s cementovou maltou.


Ale len v prípade, dvíhajúce pôdy nie je veľmi dobré, pretože s'zjednotenie bloky sa stal jedným z nedostatkov, ktoré Nadácia, a v zime to z priamej môže byť cik-cak. Oveľa lepšie, aj keď časovo náročnejšia, aby sa páska pevné Základy, predbežné s postavený v výkopu a debnenie mriežky výstuže bary, SV'pripojené pomocou drôtu alebo zvárané. Ventil musí tvoriť solídny dizajn a zachytiť nevidiacich oblasti.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика