понедельник, 29 сентября 2014 г.

Team

Tipy pre tých, ktorí nechcú obrátiť na opravu mučenia

Ako nájsť tím pracovníkov, aby štýlový a vysoko kvalitnej opravy v byte? Populárno známy niekoľko možností.

Možnosť jednej

Nájsť tím pracujúci na reklamu. Skôr to povedie k tomu, že budete mať na vaše vlastné riziko veľmi rýchlo zvládnuť techniku konštrukcie. Cítili, m'aby to mierne, neistota, nedostatok skúseností a veľkú túžbu, aby sa plne naplnil, mnoho "majstri" zvoliť taktiku pre komunikáciu s vami, založené na manipulácii, - za svoje peniaze každý rozmar. Budete chytiť na najmenší nepresnosť, odvodnenie peniaze. Iné účely, ako môžete hádať, trhových vzťahov a nestane.

Možnosť dvoch

Obrátiť sa na priateľov, ktorí boli prostredníctvom: pam'pamätajú, ako už bolo spomenuté, jedným opravy sú dva prechody, a každý pohyb - dva požiare. Ale priznajme si to - ste naozaj chceli žiť v rovnakom inter'Yeri ako viete? Nepáči sa vám pôvodný, nemyslíte zistiť, ako žijete? A posledné: o odporúčanie. Výsledok, podľa prognóz, bude to dobré, ale ako dlho bude trvať do konca svojom byte, svojich priateľov pred dokonca sľúbiť nemôžem. Ako aj zaistiť, že váš vzťah bude rovnako úspešná ako viete. Skúsenosti - individuálna vec.

Možnosť troch

Prísť na trh a zamestnancov sám? A aký je hlavný rozdiel od prenájmu, už "tímy"? A ešte oko na kontrolu "právo" sú zapojené do opravy váš nový životný priestor majstrov. Boli ste dúfali, že niekoľko dobre správne otázky, priradenie skúšobnú dobu... dostanete požadovaný výsledok? Koľkokrát budete štart všetkých kútov znova? Môžu byť zamenené po všetkých, a neskúsených ľudí je zle častejšie ako iné. Našli štyria ľudia, jeden kopol - zle, potom znova pozrieť. Tak som viackrát opakovať, budete hrať túto "ruleta-hádať,"?

Test

Materiály na tému

Opravy utrpenie
Opravy sami, alebo najať tím stavitelia
Oprava - bez cheatings!
Kontrola a prevzatie diela
Ako dôsledok všetkých vyššie je iba jeden praktický záver - kontakt-testované stavebná spoločnosť. A ak zistíte, že to nie je v súčasnosti oveľa ťažkosti, s'zistiť, či váš tím "deň,", je zložitejšie. Odborníci odporúčajú nasledovné.

Pre začiatok, aby slová z predák zoznam mien a zručnosti zamestnancov. Ak Brigadier to prekvapenie, nečudujme sa, a trvať na tom. No, v tom prípade, ak "kuchár" hrá v podvádzanie, " radím vám, aby hľadať iný hosť.

Zistite viac o ostatných'objekty spoločnosti (je lepšie robiť to po obede alebo pred skončením pracovného dňa). Ďalej sa dozviete, ako každodenné problémy, stravovanie, obliekanie, samostatné wc. V dobrej spoločnosti, ako pravidlo, so tomto prípade všetko v poriadku a dobre.

Trhu, určite!

Často majitelia alarmujúce odporúča všetkých médií v mieste predaja a trhu. Prečo nie shop, t.j. Voľba'je povinný uviesť pravidlá a dokumenty, "právny" predávajúci? Odpoveď je jednoduchá - v obchodoch všetko drahšie (predovšetkým cez malý úložný priestor). Počet produktov vám umožní naplno slúžiť len niekoľko zákazníkov, zatiaľ čo iní (z nejakého dôvodu šanca pre vás) majú na dotyk pozostatky alebo nákupu chýbajúceho vybavenia v iných predajniach. A to je už otázkou princípu, ale veľmi časté chyby. Stavebné materiály - je "citlivá záležitosť", pretože ak materiálov z rôznych strán, vlastnosti budú trochu iné. Takže, dobrý sklad, stavebné materiály by mali byť veľké, a to je, ako pravidlo, poskytovať stavebné trhy.

Tam je iný odtieň. Predstavte si nasledujúcu scénu: majster nejaký čas zvykať vlastností materiálu. S každú minútu, urýchlenie prípravných prác je zahrnutá v rytme práce, šetrí čas, prácu s trvalo vysokej kvality. A zrazu: Vedeli ste, že? S'objavil balík z inej strany, zakúpený v inom obchode. To je najviac jednoduchá a intuitívna príklad, nehovoriac kombinácia materiálov base a kryt. Čas a čo je najdôležitejšie, kvality budú stratené.

Záverečné skutočnosti vo svojej zbierke. Čo, podľa vášho názoru, o'spája vás a všetkých odborníkov, s ktorými spolupracujeme? Pojem čas. Filozofia nie je na vine. Rozoberá parametre časovania ("Farba opatrne, neponáhľajte", "to, Čo robíte, to nebol prísť materiálov? ") S dodávateľom, zaniká cenné pojem rytmu. Len tu, snáď, je 100% vyhráva firma.

Foto ID "Kommersant"

Zdroj: Noviny "Apartmán. Lodge. Office"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика