вторник, 30 сентября 2014 г.

Plynomery

Plynomery sú špeciálne zariadenia, ktoré sú určené pre technologické a obchodné meranie spotreby zemného plynu alebo iné neagresívne plyny.

Na plynomer v oblasti dodávky plynu, je najviac populárne zariadenie.

Inštalácia plynu meter je to možné, a v interiéri a exteriéri.

Plynomery: druh



Plynomery majú pomerne široké klasifikácie. Napríklad, v závislosti na podmienky uplatňovania plynomery sú rozdelené na:
  • domácnosti plynomery (meter domácnosti bežné a populárne medzi spotrebiteľov);
  • priemyselné plynomery;
  • turbínové plynomery;
  • rotačné plynomery.

Meter: vyberte si správne



Vybrať správne plynomery, v byte nie je tak jednoduché, ako by sa mohlo zdať na prvý pohľad. Skutočnosť, že optimálna veľkosť pre váš dom (byt) počítadlo je určená maximálna spotreba plynu všetky plynové zariadenia v miestnosti.

Napríklad, ak váš byt má sporák so 4 horákmi, spotreba plynu za hodinu sa rovná 1, 2-2, 5 kubických metrov. Tam je stĺpca? Máte dva plynové sporáky? Potom musíme pridať na vyššie 1, 2-2, 5 kubických metrov najmenej, 2, 5 meter kubický.

Naozaj zistiť, koľko plynu spotrebuje zariadenie je dosť jednoduché. Skutočnosť, že tieto informácie povinná'musí byť stanovený v pase zariadenie.

Na to, či plynomer na základe jeho schopnosť vybrať, potom je potrebné dávať pozor na označenie pult. Tak, známky, G 1, 6 znamená, že šírka pásma, proti 0, 016 až 2, 5 kubických metrov, G 2, 5 0, 025 až 4 kubických metrov, a tak ďalej.

Ak chcete uskutočniť ďalšie výpočty nikdy, pre byty s jednou všetky rovnaké dosky, na 4 platničkami bude dosť a počítadlo G 1, 6. Ale ak okrem doska v dome majú plynu stĺpec, tým lepšie získať počítadlo G 2, 5.

Vezmite prosím na vedomie, že všetky súčasné počítadlá sú vyrobené s určitom smere toku: sprava doľava alebo zľava doprava. Nemýľte s tým, pretože potom nastavte časovač na plyn bude ťažké alebo nemožné.

Inštalácia plynu metrov: kde a ako?



Inštalácia plynu metrov v skutočnosti, ako výber tomto prístroji, nie je tak jednoduchý postup.

Po prvé, inštalácia plynu meracích zariadení v byte (dome) poskytuje pre ošetrenie pri miestnej dodávke plynu objasniť všetky podmienky a podrobnosti potrebné na inštaláciu tohto zariadenia.

Mimochodom, prosím, na vedomie, že ak si neželáte získať, počítadlo plynu, ponúkne, aby si mohli kúpiť priamo v plynárenskom sektore. Avšak, náklady na samotný prístroj tu môže byť mierne prehnané, a preto odporúčame vám pozrieť sa na výhodnejšie podstatne možnosť v špecializovaných obchodoch.

Vo Všeobecnosti, inštalácia počítadlo plynu v každom prípade musí byť vykonané výhradne vysoko profesionálnych odborníkov s povolenie na túto činnosť. Vec je, že počas inštalácie tohto zariadenia, a to aj v čase, keď dostal povolenie na inštaláciu je potrebné dodržiavať určité pravidlá a poznať funkcie režimu.

Mnohí spotrebitelia sa zaujímajú náklady na inštaláciu počítadlo plynu. V skutočnosti, cena za takýto postup je určený dosť individuálne a závisí od vlastností zakúpili plynomer a umiestnenie plynového potrubia a plynové spotrebiče.

Plyn meter: podvádzanie



Veľa spotrebiteľov, po inštalácii plynomer, tvár, výrazné zvýšenie sumy na účtoch za plyn. Niektoré, najmä podnikaní občanov v tejto chvíli začať premýšľať o tom, ako zastaviť meter, oklamať, alebo "odstrániť" ho. Tieto metódy sú skutočne existuje, a niektoré z nich dokonca sme tu nižšie, ale sú nebezpečné, zvážte to.

Najviac jednoduchý a relatívne bezpečný spôsob je použiť pomerne silný magnet.

Niektoré poradiť pred utesnenie proti nasadenie manžety na prívodné potrubia s plynom, že niektoré plynu bolo "v rozpore s" počítadla.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика