вторник, 30 сентября 2014 г.

Odstránenie trhlín, drezy a škvrny

Odstránenie trhlín, drezy a škvrny

Povrchové trhliny a čipy môžu byť ľahko skryté buničiny alebo akrylový tmel. Ak omietky posedenie s množstvom tenkých prasklín na povrchu vložiť cez s papierom. Výplne sú suché (musia byť zmiešaný s vodou), alebo pripravené na použitie (v rúry a rúry). Suché tmel lacné. Príprava tmelu a čas schnutia je uvedený na obale. Ak nemáte žiadne skúsenosti, je lepšie naraz pripraviť malé množstvo tmel na zníženie odpadu.

Závažných prípadoch

Nie všetky praskliny by buničiny zblízka shpatlevkami. Obvyklé sezónne pohyby zarámované domov môže spôsobiť trhliny v kĺboch. Zatvorte ich zvyčajne nemajú, pretože som sa pohybovať vedie k tvorbe nových trhlín. Trhlín v stene, škáry s strop je lepšie sa to skryť nastavením rímsy. Trhliny na soklové alebo v okolí okien a rámov dverí, vyžadujú rôzne riešenia. Môžete použiť buničiny shpatlevku, ak ste najprv vyplniť medzeru pásy vlhkého novinového papiera ako základ, ale je lepšie použiť tesniaci tmel. Zachováva pružnosť, takže rozdiel je zavreté, keď každý pohyb.

Malé opravy omietky, rímsy a stropné vývody môžete urobiť sami, ale pre väčšinu štuky funguje lepšie pozvať profesionálne.

Liečenie škvrny

Škvrny od vlhkosti alebo tabakového dymu prenikať do laku. Škvrny od vlhkosti môže byť základným náterom. Škvrny od tabakového dymu, môžete sa pokúsiť zmyť s lakované povrchy s koncentrovaný roztok sódy alebo mydlom. Ak to nepomôže, musíte odstrániť lak. Tapetu, budú musieť odstrániť.

Utesnenie trhlín

Krok 1

Odstránenie trhlín, drezy a škvrny
Pomocou poukázal na okraji shpatelja, presuňte ho nad prasklina na rozšírenie už v podobe obrátenej V Tak tmel bude lepšie zostať.

Krok 2

Odstránenie trhlín, drezy a škvrny
Starý štetec na odstránenie akýchkoľvek straggler kusy omietky. Flexibilné stierky s rovnou hranou pevne zatlačte tmel do crack aby tesnenie.

Krok 3

Odstránenie trhlín, drezy a škvrny
Vedenie stierky kolmo na povrch, škrípanie mimo prebytočný tmel tak, aby tmel sotva nad povrch. Ak je k dispozícii, môžete zmieria shpatlevku to je v jednej rovine s povrchom. Nechajte náter na suchu.

Krok 4

Odstránenie trhlín, drezy a škvrny
Stromy'drevené alebo korkové bar pomôže na úrovni povrchu. Zábal bar je tenký hárok brúsny papier na mokré a suché čistenie a stlačením ho na povrch, čisté tmel flush.

Aplikácia tmelu

Odstránenie trhlín, drezy a škvrny
Cementu trhlín na soklové lišty okolo Okien a dverí, squeeze pozdĺž trhlín časť tesniaci tmel a šíri sa na oboch stranách trhliny jednotné vrstvy. Hladké tmelu môže mokrým prstom.

Odstránenie škvŕn od vlhkosti

Odstránenie trhlín, drezy a škvrny
Škvrny od vlhkosti môže byť potiahnutý hliníkový náter fóliou, predávané vo veľkých bánk alebo malé aerosólové nádoby. Pred aplikáciou tmelu odstrániť príčinu úniku a nechal list na suchu. Tesnenie chráni povrch a vytvára dobrý základ pod lakom.

Opravy krakovaný štuky

Dnes, dokonca aj niektoré originálne dekoratívne štuky. V niektorých prípadoch je čiastočne skryté Tapety, čiastočne skryté pod stromy'drevené panely, potiahnuté alebo pokryté s mnohými vrstvami laku. Bude musieť tvrdo pracovať, aby staré štuky sa objavil v novom lesku. Najúčinnejší spôsob čistenia štuky je odstránenie incrustations farby s kompresorom, a robiť to lepšie počas generálnej opravy.

Krok 1

Odstránenie trhlín, drezy a škvrny
Ak poškodenie plastových výliskov menšie, môžete opraviť sami. Opatrne odstráňte malé štetcom všetky kusy a zaostávajúcich oblastí.

Krok 2

Odstránenie trhlín, drezy a škvrny
Pomocou nástroja pre modelovanie, alebo podobný nástroj, vyplňte poškodené oblasti buničiny a tmel. Skúste obnoviť forme ozdoby.

Farbenie úľavu štuky prvky robí konci štetiny. Držať štetec kolmo na povrch a aplikovať maľovať série point ťahu.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика