понедельник, 29 сентября 2014 г.

Kúpeľne

Kúpeľne

Každé ráno sme začali v kúpeľni. Prebudiť sa a prvá vec, ísť tam, aby zmyl spánku a získať náboj živosťou pre celý deň. To je potom sme sa s'em kávy alebo čaju v kuchyni, premýšľať o budúcom deň. Medzitým, sme, ešte ospalý, len získať prvé dojmy z rána prišiel. A je dôležité, aby to byť tak pozitívna, ako je to možné! Je preukázané, že na našu náladu a výkon výrazne ovplyvnený dizajn v miestnosti, kde sme. To je dôvod, prečo, keď máte opraviť kúpeľňa je potrebné venovať osobitnú pozornosť jeho dizajn, každé ráno zabezpečiť dobrý štart do dňa.

Prvá vec, ktorú budete musieť začať premýšľať o návrhu kúpeľne, je kolekcia farieb. Určiť, aký rozsah by ste chceli vidieť vašej kúpeľni, a potom začať vybrať vhodný nábytok, doplnky, nástenné a podlahové dlaždice alebo iné dokončovacie materiálov. Pam'nezabudnite, že každá farba má v sebe tú správnu atmosféru a štýl. Napríklad, ak chcete vytvoriť miestnosť v klasickom štýle, to by malo mať prednosť odtiene čiernej, bielej, šedej alebo hnedej farby, minimálne kresby. Vytvorenie retro atmosfére prispeje na svetlo hnedú farbu a štruktúru stromu celú cestu.

Myslíte, že starostlivo o tom, ako si usporiadať priestor kúpeľne. Možno si myslíte, že máte príliš malé? Nie je nič jednoduchšie, ako ju zvýšiť na aspoň vizuálne! Moderné vzory umožní vizuálne rozšíriť hranice akejkoľvek miestnosti s play farieb a usporiadanie zrkadiel. Okrem toho, že je viac radikálny spôsob, ako to urobiť, keď sa oprava vašej kúpeľni trochu viac. To možno dosiahnuť tým, samostatná kúpeľňa v'danim. A na mieste bývalej stenu, môžete vytvoriť symbolické diferenciácie vo forme dekoratívne stĺpy, alebo akékoľvek iné položky.

Zodpovednosť, by mali byť adresované výber dokončovacie materiálov na steny a podlahy. Okrem toho, že majú svoju farbu a textúru udržať celkový štýl kúpeľne, ktorú potrebujete, aby zodpovedali kvalite a technické vlastnosti budovy, kde budú použité. Myšlienka je, že liečba by mala byť vodotesný, ale to dýcha dobre. Z tohto pohľadu je na dlho a spoľahlivo preukázané, keramické dlaždice, ktoré najlepšie spĺňa všetky požiadavky pred'sú. Okrem toho, rôzne farby, vzory a textúry dlaždice je teraz tak veľký, že to môže pomôcť vytvoriť akékoľvek štýly v interiéri'Yeri. A s pomocou sklo, obkladačky môžete vytvoriť vo vašej kúpeľni jedinečný vzor alebo vzory: od svojho autora nápad dielo slávneho maliara.

By bolo zbytočné pripomenúť, že nábytok a doplnky sú vybrané pre kúpeľne, mali by byť v rovnakom štýle ako hlavné dekorácie. Našťastie, moderné obchody nájdete všetko: od police pred rámy na zrkadlá - všetky druhy a farby. Budete mať len vybrať ten správny.

Dizajn je úloha pre profesionálne, ale to záleží na vás, aké bude mať tvar vašej kúpeľni.

Zdroj: http://homart. ru/
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика