вторник, 30 сентября 2014 г.

Tajná vášeň pre pol prestížne bývanie

Viacúrovňové byty? Tento segment bývania uplatnenia pre ľudí so špeciálnymi výhody, ale nie zástancovia racionálne využitie priestoru. Avšak, tieto apartmány majú svoje tajomstvá, a povedz tým, ktorí vytvoriť takéto bývanie.

Vertikálne života

Len málo ľudí vie, že byty v dvoch poschodiach" existoval v Moskve v Sovietskych časoch. Elite bývanie pre strany aktivistov boli postavené na objednávku: bol som schopný naplánovať hornej úrovni s krbom alebo skladovacie miestnosti a slúžka je priestor v spodnej časti. "Nezmyslami" Sovietskej výroby sú do tohto dňa - na Tverskaya street, 27, Dorogomilovskaya, 9, a na Gogolevsky Boulevard, 8. Niekde v rámci takýchto ubytovanie-len poschodí (sú dva), najčastejšie pod strechou. V high-vzostup v Barrikadnaya oblasti, "Strela", ktorý je korunovaný dizajn budovy, konzervované dva alebo tri, jeden-izbový mezonetový apartmány. A v dome na Tverskoy Boulevard sú 1, 5-apartmán na treťom poschodí, v ktorých priestory sú blízko, ale s posunom v polovici podlahy.

Umelci, príliš, sú trochu podobné duplex apartmány. Tento apartmán je na Malaya Dmitrovka street, 24, v dome Vysotskiy (Malaya Gruzinskaya, 28), v Brusova pereulok, 4.

"V 90-tych rokoch" stack", ako profesionálnych realitných kancelárií zvyčajne nazýva viacúrovňové byty v Rusku sa stali veľmi populárne, - hovorí Alexej Chlenov, Generálny Riaditeľ" MIEL-brokerage ". - Snahy rozšíriť obytný priestor, bohatý Moskovčania si kúpili nielen apartmány na poschodí, ale sú pod seba, o'dovali všetko toto bohatstvo v jednom obytnom priestore, a SV'súvisí rôznych úrovniach po schodoch ". Jedným z najčastejších možností zvyšovania životný priestor bol vstup do podkrovia, ktorý bol vyťažený v meste za polovičnú cenu a zrenovovaný v podkroví. Kým v minulom roku takéto transakcie sa uskutočnili na právnom základe, dodáva. Tak, napríklad, s'objavil viacúrovňové bývanie s podkroví pod vlasievsky pereulok, 9,, kde to zaberá celé poschodie, odborník pokračuje. Jeden takýto byt v Malej Koshinsky lane, 16/3, úspešne predáva realitných kancelárií spoločnosti Beatrix. A pár domov na Frunzenskaya quay manzardovou poschodie bolo postavené.

Niekedy vlastník zvýšil výšku stropu prostredníctvom hornej časti bytu, a zvyšok išiel na medziposchodí. Príklady sú v Gnezdnikovsky lane, 10. Pretože potom je to už dlhý čas v Moskve a ďalších miest sa stali dostatok byť postavený elite obytných komplexov, a že je potrebné v "Amatérske" rozšírenie obytného priestoru zmizla. Avšak popularita viacúrovňové byty naďalej rásť.

Klady a zápory "police jednotky"

Nepochybne, duplex ubytovanie poskytuje jeho majiteľovi s množstvom ďalších funkcií. Mnoho ľudí, ktorí sú ochotní dať sa s schody doma pre celý rad výhod. Po prvé, stelesnením myšlienka multi-poschodový apartmán s príslušným a kreatívny prístup môže byť veľmi zaujímavé. Rovnaký postup sa môže stať pôvodné položky, ak obratne písať v inter'jer. Navyše, je tu možnosť použiť v návrhu apartmány sú dve úplne odlišné design concept - každé poschodie má svoje vlastné. Často, tieto apartmány majú neobvyklé vlastnosti - vysoká alebo viacúrovňové stropy, netradičnú formu izby. Niekto má rád panoramatické Okná alebo strešné osvetlenie, v tomto prípade apartmán s pripojeným podkroví. "Druhé poschodie" bude podobné interpreta Studio - nie je to romantické? Okrem toho tu môžete nainštalovať krb.

Po druhé, viacúrovňové byty je vyššia, než je obvyklé, umožňujú rozlišovať medzi oblasti s rôznymi funkciami. Napríklad, prvé poschodie je vyčlenené pre hostí priestoru, a druhý je za súkromné. Alebo, ak vlastník beží domov a akceptuje klientov, jeden z zón stáva office. Niektoré rodiny je potrebné oddeliť deti a dospelých oblasti alebo muž a žena "pol", ale nikdy neviete, čo potrebuje, môže vzniknúť medzi kupujúcimi.

"Nákup viacúrovňové byty, musíte pam'uvedomiť si, že život v high-vzostup budovy "a má niekoľko veľmi významné obmedzenia, - hovorí Dmitrij Krasnov, vedúci projektov Oddelenie rozvoja spoločnosti" Masshtab ". - Netreba dodávať, že, nutnosť chodeniu na schodoch z kuchyne do spálne a späť nie je veľmi výhodné, najmä tehotné ženy, malé deti a starší ľudia. A ak sa dodať, že mnohé "police", postavený v 90, schody boli vyrobené s porušenie stavebného kódy: veľmi strmé a úzke, bez prekážok, tak je jasné, že oni sú vysoko riziková oblasť. Ďalšie mínus multi-úroveň bývania je, že cez schody stratiť časť úžitková plocha bytu, aspoň 15-20 štvorcových m - a, následne, limity plánovanie ".

Nezabudnite, že obrovské veľkosti viacúrovňové byty ponúkajú vysoké účty za elektrinu a vodu, preto je často výhodnejšie žiť vo vlastnej krajine, dom, ako preplácať na námestí a denné pobehujú hore.

Dnes, pomerne veľký počet bytov-"komíny" na predaj. V tejto fáze, ako pravidlo, a s'iacovos, že takéto bývanie, ktorý nie je schopný súťažiť s apartmány v elite budov. Pretože takmer všetky staré domy nie je podzemné Parkovanie, a úroveň inžinierskych a komunikačných chudobných. Okrem transakcie predaja môžu zabrániť nesprávne prestavbu. Avšak, majitelia multi-level apartmány, unavený z každodenného lezenie, vždy mať náhradné jednu cestu von: rozdeliť mezonetový apartmán o dvoch a predaj (alebo prenájom) samostatne.

Byt bakalárske

Ak v 90-tych rokoch vlastníkov dve úrovne apartmány boli mladí podnikatelia, dnes je kupujúci - väčšinou ľudia od 25 do 40 rokov. Takéto bývanie je obzvlášť populárne medzi muži-dvojhra, zvyčajne rozdeliť priestor do kancelárskych a obytných území, - tak pohodlné. Najviac často, duplexes získať sedem'th bez detí. Cudzincov tiež nie posledný v zozname tých, ktorí chcú kúpiť mezonetový byt, a teda aj rôzne špeciálne plánovanie a zdokonaľovanie inter'jer. Ako ľudia kupujú byty v Západnom štýle, kde priestor je rozdelený na zóny pre návštevníkov a oblasti osobných pobytu.

Ako v minulom storočí, vášeň pre viacúrovňové byty sú rôzne a ľudia umenia. Sú to najmä nájdete na územné rozhodnutie pre bývanie a, spravidla, sú vybavené na druhom poschodí tvorivé dielne. A najčastejším dôvodom pre kúpu bytov v tomto segmente je túžba každého člena sedem' * mať svoje územie.

Starého formátu do nového lad

Tam je jeden typ multi-level bývanie, ktorý nie len z módy, ale aj rastie v popularite. Je to o penthouse je umiestnený na poslednom poschodí luxusné domy. "Avšak, ako'objekty v dopytu v dôsledku jeho viacúrovňový charakter, - Elena Bradnova, vedúci Oddelenia mestskej realitnej Agentúry elite real estate TWEED. - V prvom rade svojim zákazníkom sa riadi úvahy o prestíž. Je to moderné ubytovanie, najlepšie apartmán v elitnej dom, nepochybne, zdôrazňuje vysoké spoločenské postavenie svojho majiteľa ".



Spravidla hlavnou výhodou penthouse - nádherný výhľad na mesto, ktoré možno obdivovať cez vysoké panoramatické Okná, smerom na tri alebo štyri strany sveta. Dôležitým prvkom je tiež terasa alebo udržiavané strechy. Často tam sú zimné záhrady, krby. Veľmi pôsobivé v týchto apartmány vyzerá multi-level osvetlenia. Hoci ruský trh bývania, tento formát je veľmi mladý, dnes existuje niekoľko sto "Čína" apartmány s multi-level rozloženie.

Text: Dar'I Turov | Fotografie: Salón, JP

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика