вторник, 30 сентября 2014 г.

Autonómne Kanalizácia

Pojem a princíp činnosti Samostatných Kanalizácií

Samostatné kanalizácie je súčasťou kompletných systémov techniky údržba domu a hlavná časť z vodovodov, kanalizácie. Samostatné Kanalizačné systémy sa používajú na odstránenie pevných a tekutých odpadových produktov s účelom, na čistenie odpadových vôd z rôznych kontaminantov.

Na základe akéhokoľvek Autonómnej krajiny odpadových vôd je fekálneho : to je rozklad väčšinou organické látky, ktoré sa nachádzajú v domácnosti tekutého odpadu. Spravidla, ako rozklad je vykonané pomocou anaeróbnych baktérií. Výsledkom je produkt rozkladu kalu, ktorý sa usadzuje na dne fekálneho nie je len anaeróbneho reaktora, ale žumpa.

Organické látky obsiahnuté v domácnosti tekutého odpadu, rozpustí sami. V skládok a latríny je tiež prirodzený rozpad. Vedci, biochemists nájsť príležitosť na lepšie riadenie "wild" hnitím procesu, a moderným priemyslom už produkuje viac biologické progresívne produkty určené na Samostatné Kanalizačné systémy súkromnom dome.

Skutočne, v súčasnosti fekálneho nemôže zabezpečiť vysoký stupeň čistenia. Preto, viac progresívne spôsoby ako dosiahnuť maximálny účinok Samostatných Kanalizácií sú rôzne bioreactors s použitím umelého prevzdušňovania systému alebo únosu k zemi.

Tieto systémy fungujú na schopnosť aeróbne mikroorganizmy na rozkladajú nečisté kanalizácie s kyslíkom. Teda, súčasťou prípravy na Samostatné country house kanalizácie povinné'zahŕňa aeróbne baktérie, ktoré žijú vo vode, prejsť fekálneho, plemeno, čo výrazne zvyšuje účinnosť čistenia.

Základné požiadavky na Samostatné Kanalizačné systémy

Základné požiadavky, ktoré sú v súčasnosti pred'sú v Autonómnej Kanalizácia súkromnom dome, patria nasledujúce aspekty:
1. Objem fekálneho. Mal by nechať ujsť aspoň štyri denné prietoky vody. To je zvyčajne nie menej ako 6 metrov kubických.
2. Hĺbka fekálneho. Pre efektívne spracovanie odpadu hĺbka vody fekálneho, ako pravidlo, by nemala byť menšia ako 1, 2 metrov.
3. Dĺžka odpadovej vody. Podľa konštrukcie, je potrebné snažiť o to, aby čo najviac dlhú cestu do odpadových vôd. V tomto prípade, v fekálneho bude efektívne uspokojenie suspendovaných častíc.

4. Medzery medzi krytom a zrkadlo vody. Mal by byť nie menej ako 30 cm na fermentačné produkty boli slobodne opustiť.
5. Tepelná izolácia. V Autonómnych systémov kanalizácie a biochemické procesy, ktoré sú v závislosti na teplote hladina kvapaliny, preto sa odporúča, aby sa minimalizovalo výmena tepla s okolím a uplatňovať kvality izolácie.
6. Projektovanie a montáž. Tieto prvky si vyžadujú vysokú kvalifikáciu odborníkov. Inak, výsledok práce Autonómne Kanalizácie bude veľa byť požadovaný.
7. Pôdy filtrácie polia. Je potrebné po určitom čase vymeniť, ako to silting hore a stráca svoju schopnosť filtra.

Výber Samostatných Kanalizácií

Autonómna krajina kanalizácie je veľký nákup, to je dôvod, prečo odborníci radia, aby sa stráviť trochu času na štúdium tohto problému, a až potom, aby sa voľby. Všimnite si, že správne vybrané miestne systém liečebných zariadení umožní v budúcnosti ušetriť peniaze a nervy. Vo Všeobecnosti platí, že všetky Autonómne Kanalizácia krajiny domy by mali byť zvolené v závislosti od úloh, ako aj výhody a nevýhody zariadenia.

Tak, tam je Samostatný, Kanalizácia súkromnom dome ako akumulačná nádrž. Jeho zásluhy je, že nie je potrebné dodatočné údržbu, okrem priamej liečbe. Aj kanalizáciu je prchavá a je lacnejšie ako iné zariadenia na úpravu. Jeho nevýhody patrí skutočnosť, že kumulatívna kapacita vyžaduje pravidelné čistenie a čerpanie, to trvá pomerne veľa priestoru, a je potrebné veľké množstvo zvyšuje jeho cenu.

Tieto Autonómne kanalizácie, ktoré by chceli vašu pozornosť upriamiť je fekálneho na políčko filter. Je výhodné, že slúžil len raz za rok, nevyžaduje napájací zdroj, zaberá pomerne málo miesta, a má dobré výsledky v oblasti kvality čistenie a ceny. Ale táto metóda nemôže byť použitá v vlhkosti-dôkaz a marshy zemi.

Zase fekálneho s biofiltri nevyžaduje napájanie, môže byť použitý v marshy zem a zaberá pomerne málo miesta. Avšak, nie všetky systémy čistenie používanie týchto výrobkov ako hnojivo. Tiež nie všetky predávané v našej krajine žumpy s biofiltri účinné. Okrem toho, niektoré modely môžu potrebovať na čerpacej stanici.

Systém je nútené vetranie tzv. biologická liečba, ukazuje najlepšie výsledky pri čistení a zaberá málo miesta. Avšak, ako Autonómne Kanalizácia závisí od energie a vyžadujú pravidelné čistenie. Jeho nevýhody patrí skutočnosť, že takéto systémy nie sú tolerovať mastných odpadov a čistenie látky, ktoré sa vyskytujú v odpadových vôd. Navyše, táto metóda je považovaná za najdrahšie možnosť Autonómneho Kanalizácie.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика