понедельник, 29 сентября 2014 г.

Vesmír vášho domova

Všimli ste si niekedy, ako jemné zmeny náladu vždy, keď sa cez prah svojho domova? Sledujte sami, a uvidíte, že je to tak. V dávnych časoch ľudia venovali veľa pozornosti na všetko, čo sa týka miesta, z ich života. Mesto starovekej Indii boli postavené, opakovanie z hľadiska ľudského tela, ktoré symbolizovali harmonickú štruktúru vesmíru. Tento prístup k architektúre, teraz známy ako "Wistar", stále úžasné.

V Číne a teraz je staré umenie "Feng Shui" (lit. - "Vietor-Voda"). Sprievodca "Feng Shui", zručne kombinuje poloha domu s jeho vnútorné zloženie, ktoré by mohli mať vplyv na životy a blahobyt vlastníkov bytov. Slávny a starobylej osady na Urale, reprodukciu z hľadiska Zverokruhu kruhu. Malé fragmenty tejto úžasné neoddeliteľnou súčasťou systému, ktoré sa týkajú sveta sme často nevedome použitie a spať hlavou na Sever, dať kvety v neúspešné miesto... Náš dom začína dvere, ale nikdy sme sa, že: čo je to? Dvere ako oblúk, má dve časti, ona sa zmení na jeho častí, je možné slam oddeľuje vnútorný priestor zvonka, s'spája hostí a hostiteľov. Na dverách bolo možné posúdiť o postoj hostiteľov na svete, ak ona je vstup, a každý iný - ak sa jedná o dvere a vo vnútri domu. Podľa myslíte, že'pit dávnych nakrivo, navždy buchnutie dverí, predstavuje porušenie mieru, harmónie a spravodlivé vzťahy medzi ľuďmi, by mohli viesť k ich majiteľov, hrozné nešťastie, do konfliktu so zákonom, ako o nedostatku úprimnosti a neschopnosť držať slovo.

Predné dvere luxusné vily zdobené všeobecné výsostné znaky a motta; portály a dvere kostolov, sochárstvo a rezbárstvo, zložitý väzbe v jazyku Cirkvi symboly znamenalo intricacy ľudského života. To znamená, skripty, ale niekedy sme použili reálne, keď v pôvodnej podobe: v niektorých Katolícka kaplnka nad vchodom na námestie, lemované tým, že bunky (5x5) boli písané písmená, takže pri čítaní v každom smere sprava doľava, zľava doprava, zhora-nadol a zdola - nahor-pripája táto veta: Sator apero princíp opera rotas ", že v preklade z latinčiny znamená niečo ako:" Rozsievačovi a Kosačka sa dopustil v kruhu ". Tak vyjadril myšlienku Absolútnej spravodlivosti pre každého:" Tvoje Spravodlivé Rozsudky, Pane! "

A to, čo je napísané na dvere každého z nás? Rusko je pevne vštepil systém číslovania - a byty a domy. To je škoda, pretože v Anglicku, napríklad, tam je tradícia dať domy - nielen budovy, ale aj obyčajný, bežný, a poetické mená ako "Kvet field", "topoľ stabilné", "Dvore volavky". Abstrakt isté údaje v priestoroch našich apartmánov, mohlo by sa zdať, nespôsobili žiadne emócie a znamenať nič. Ale Pythagoreans, avšak, tam bol iný pohľad na veci. Pifagor považovať za nezávislý subjekt má svoj vlastný charakter a osobitosť, ktoré boli v porovnaní s planét a ich vplyv. Každé číslo zodpovedala jeho vlastnú planétu, sprievodca, ktorý to bol. Vplyv bol určený pomocou numerických súčet čísel komplexné čísla sa vyvinul do tej doby, kým som sa dostal jednoduchý číslo - vodiče planét. Napríklad, počet 157 boli prezentované ako 1 +5 +7 = 13 = 1 +3 = 4. Teraz sa pozrime, ako sa v miestnosti vášho bytu a atmosféru vášho domova z pohľadu jedného z numerological systémov.

Obrázok 1

Pod vplyvom SLNKA. Kreatívne energiu, radosť zo života. Toto miesto podporuje kreatívne vyjadrenie, sa umožní, človek prejavovať, postaviť sa, upútať pozornosť ostatných. Tu život je dobrý, maliarov, umelcov, spisovateľov a tie, v ktorých prípade je dôležité osobné postavenie, ktorého volanie je poukázať na život druhých: je možné, básnikov, spisovateľov, novinárov. Takéto bývanie im pomôže, nie zabúdajúc na večné a úprimne o'cieľ v súčasnosti: vedel o chudobných, milovať život a užite si dobrý, - bytové dôležitú úlohu, všetky druhy svetelných zdrojov. Stojí a priťahujú pozornosť. Dominujú svetlé farby, oranžovo-červená. Celú atmosféru dom - malá pláž, veselšie, otvoriť. Jednotka kontroluje človeka: ak má dobré srdce, dom bude iskru, ak zlé nevyhnutne dominancie múch, duchovné a materiálne pokles a nedbanlivosť a ľahostajnosť môže priniesť na infarkt.

Obrázok 2

Pod vplyvom MESIACA. Intuícia, rozjímanie. Aj tu budú tí, ktorí pracujú s mladými deťmi, alebo v oblasti výživy, a zruší aj riekach a kanáloch. Hudobníkov, ktorí hrajú v ľudovom štýle, nájdete tu novú tému. Apartmán je len pozornosť zrkadlá a kúpeľňa. Farebnú schému inter''erov - v mliečne výrobky, mäkké krém tóny, možné smaragdovo-zelenej farby. Ľudia nevyvážené, s nestabilná mentalita môže zhoršiť duševnej choroby, záchvatov hystérie. V tomto prípade - ak vec má nešiel príliš ďaleko - môžete zamknúť sa v kúpeľni, a pripojenie na vodu, sadli tam sám, aby sa upokojila.

Obrázok 3

Pod vplyvom MARSU. Bude. Tu je potrebné konať a nie sedieť v meditácii. Miesto, kde sa rozhodnutia, musia byť vykonané rýchlo, inak sa budú akceptované pre vás. Čas máte pocit, že ste hasič alebo detektív. Viac m', akú verziu mechanik alebo tesár. Aspoň nikto doma nebude tvrdiť, že sedíte v nečinnosti. A nebude to dlho čakať - zásobovanie vodou systém bude vyžadovať dôsledné opravy a stoly a stoličky - opravy. Všeobecne platí, že všetky čase bude chcieť niečo urobiť. A nebuďte leniví, a že ste chorí a vážne, možno dokonca aj chirurgický zákrok. Tak sa cítil, nenárokovaných kusov energie. Najviac aktívne farby - všetky odtiene červenej. Najviac pohodlné sedadlá v dome - wc (prepáč! ) a vstupná hala. Vyhýbajte sa hádkam a násilie: môžete vyprovokovať.

Obrázok 4

Pod vplyvom MERKÚRA. Kontakty. Prosím, byť výrečnosti: maximálne zaťaženie, ktoré je v tomto dome pripadá na telefón a na vaše duševné schopnosti. Tu budete cítiť telefón Správca alebo ocp. Budete mať odsúdený podal ruku (alebo Lasher strane - v závislosti od toho, čestnosť). Nie nečakala a nie zmiasť niekto - všetko sa vráti v rovnakej mene.

Priaznivé gama: modrá s žltá, modrá, sivá. Obľúbené sú tie zariadenia, z ktorých môžete získať akékoľvek informácie. Často náchylní na prechádzku, alebo s'ísť na cestu.

Obrázok 5

Pod vplyvom JUPITERA. Rozšírenia. Tu je miesto, kde určite veľké knižnice. K tomu tu len chcem niečo komplexnú: politika, veda je, že sú schopné', ktoré spájajú ľudí na základe niektorých Všeobecnú predstavu. Snáď to bude o duchovné'jednotu, určitej Cirkvi. Nájomníci domu, s najväčšou pravdepodobnosťou chcete vzdialila (v zahraničí, vrátane neznámy, hlavná vec je, nie je dovolené viazané). Priaznivé farba fialová. Dom bude zdobiť veci od vzdialenosti a bronzové výrobky, ako aj glóbusy a teleskopy. Nenechá hnev, ale niekedy budete chcieť len prísť: starostlivosť o pečeň.

Obrázok 6

Pod vplyvom VENUŠE. Všetko, čo tu zdá byť vytvorené pre relax, lásky a pohodlie. Môžete sviatok s priateľmi, spievať piesne. Majitelia sú veľmi srdečné, s dobrým vkusom, z ktorých mnohé budú môcť robiť, bude dom útulný a pohodlný. Zručne a chutné varenie. V najhoršom prípade je spätne výtržník, a ich dom je vhodný. V situácii mnoho veľkých m'žiadne položky: sedačky, koberce. Farba - teplý, fyzické, hnedasté. Dom je veľmi často žijú psa alebo mačku, veľa kvetov. Niekedy to ťahá na pobyt medzi prírody - nestojí za to, aby sa sami zastaviť. Ak naozaj chcete hodiť škandál, prvý, myslím, že o tom, kto je vlastne na vine niekto iný, alebo sami sebe. Ak prisahať, ochorel, potom s najväčšou pravdepodobnosťou posledný.

Obrázok 7

Pod vplyvom Saturna. To je miesto, kde život je test! Vo všetkých ukazovateľoch! Žiť tu, je veľmi ťažké: celý čas chlad, hlad, horúce, prenasledujú všetky druhy obmedzenia, ktoré bránia okolnosti. Ale je to najlepšie miesto na master, povolanie, pre úspory. Ak ste tu žije človek sám nie je vedomý musieť sedieť v tichu a rozmýšľať o svojom živote, dostane späť svoju "work" vo forme chrbtice, problémy a nútené obmedzenie mobility: osteochondrosis, soľ vklady, atď., Ale tu je veľký práce očistný pôst, cvičenia na koncentráciu, triedy Hathayoga.

Dominantná farba je tmavo modrá.

Obrázok 8

Pod vplyvom uránu. Sloboda prekvapenie a vzájomnej pomoci. Miestom stretnutia s verný starým priateľom, hľadať nové. Tu je obzvlášť dobre s každým novým snaženia a vynálezy. Sklo-dúchadlá, astrológovia a clairvoyants, fanúšikov paranormálne javy, a non-tradičné technológie budú cítiť sami veľmi ekologické. Na racionalisti, materialistoch a pragmatists, nedostane nič, ale plány sa zrútil, poškodené nervy a zmätok. Sklo by mali byť dôkladne umyť. Buďte opatrní s elektrinou! Výhodou farby - celú paletu dúhy a obloha modrá.

Obrázok 9

Pod vplyvom NEPTÚNA. To je príliš ťažké. Ak si nie -- nie olej, nie námorník a nie psychické, nie hudobník a nie kňaz, budete mať pevný čas. Problémy s vodou, závislosť, chuť na alkohol a tabak, nekonečné pátranie po nezvestných z pod rukou položky vo chvíli, keď sú potrebné, najviac je to všetko vzal do rúk zbrane proti svojmu rozbila bezsenných nocí psychiku. Dajte si pozor na jedovaté látky, naučiť reality neviditeľného sveta.

Zdroj: www. umenie-eco. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика