понедельник, 29 сентября 2014 г.

Izolácia podlahy s jeho ruky, poradenstvo pri voľbe izolácie pre podlahové izolácie

Izolácia podlahy -

Izolácia podlahy účinne znižuje straty tepla v budovách, zachovanie pohodlie, pomáha udržiavať stálu teplotu a vyhýbať sa nadmernej vlhkosti, kondenzácia a iné negatívne vplyvy na životné prostredie. Pri výbere izolácie na poschodí povinné'uistite sa, že berú do úvahy vlastnosti konštrukcie budovy (stromy'drevené, monolitické, železobetónové, prefabrikované a iných dôvodov pohlavia) a podmienky ďalšieho prevádzku priestorov.

izolácia podlahy -
V procese izolácie podlahy.

Dnes výrobcovia ponúkajú širokú škálu rôznych technológií pre komplexné podlahové izolácie akéhokoľvek povrchu a povrchových úpravách. Zvážte tie hlavné.

Izolácia podlahy skla alebo minerálna vlna

Vlákna sklenené a minerálne bavlny, vlny majú dobrý zvuk a tepelné izolácie. Rožky alebo rohože materiál používaný v jednej vrstvy, izolácia podlahy. Pružné podložky majú vysokú pevnosť a pružnosť. Minerálna vlna a sklenenej vlny sa používa ako tepelná izolácia podlahy v stromy'drevené konštrukcie (mas)a prepustený na hrubú podlahu.

izolačné sklo alebo minerálna vlna
Izolácia podlahy skla alebo minerálnej vlny.

Nevýhody materiály sú: veľké množstvo konštrukcia na výšku (vzhľadom na hrúbky materiálu a organizácia budúcej stavby stromy'drevené Las), nízka mechanická pevnosť a vysoká absorpcia vody (stlačený minerálnej vlny, keď vlhkosti a stráca svoje vlastnosti). Vlákna absorbuje dva krát menej vody ako minerálna vlna, a po zaschnutí nestráca svoje vlastnosti.

Izolácia podlahy penový polystyrén alebo expandovaného polystyrénu

Polystyrén a polystyrénu vysokej tepelnej izolácie, prijateľné ceny a dlhú životnosť. Tieto materiály sa používajú pre izolácie, betónové podlahy nad suterénom, na zemi, na balkóny, ako aj v rozvoji teplej podlahy.

izolácia podlahy penový polystyrén alebo expandovaného polystyrénu
Izolácia podlahy penový polystyrén alebo expandovaného polystyrénu.

Nevýhody materiály patria: nemožnosti použitia tejto technológie izolácie dokončiť stromy'drevený základ, zvýšené Horľavosť, existencia stehov pri montáži a krehkosť materiálu. S prenikaniu vlhkosti na povrchu expandovaného polystyrénu môže byť tvorený húb a plesní. Odborníci stále diskusia o ekologická kompatibilita materiálov, polystyrénu a skupiny. Na použitie materiálov z danej skupiny pri inštalácii v obytnej oblasti mali by ste starostlivo zvážiť technológie ďalšie obklady a povrchových úprav.

Izolácia podlahy-postrekom pena

Sprej-izolácie - rýchly a nákladovo efektívny spôsob izolácie podlahy na akomkoľvek povrchu (drevo, betón, staré povlak na keramické a pod.). Materiál si nevyžaduje ďalšie parou a vodovzdornú úpravu, skvelé pre zvýšenú tepelnú izoláciu Nadácie a socle časti domu. Odparí povrch má nízky koeficient absorpcie vody.

izolácia podlahy-postrekom pena
Izolácia podlahy vrstvou polyuretánovej peny.

Nevýhody tejto technológie patrí: obmedzená dostupnosť aplikácie, pretože nemožnosti nezávislá aplikácia materiálu, zložitosť a vysoké náklady na ďalšie dokončovacie práce.

Izolácia podlahy gipsovolokno

Sadrokartónové platne ("suché potery"), generic rýchlo technológie izolovať podlahu s minimálnou hrúbkou (o 20 až 25 mm). Výsledkom je plynulé pokrytie za všetky dokončovacie práce, kompatibilný s elektrické podlahové kúrenie. Na zjavné výhody použitia izolovať podlahu s mesovolume zahŕňajú: rýchlosť inštalácie (na jeden deň sa môžete ubytovať od 30 do 50 sq.m. poter a na ďalší deň, ak chcete položiť dokončiť) a použiť na akýkoľvek povrch podkladu (drevo, betón, staré smerom, kov a pod.).

izolácia podlahy gipsovolokno
Izolácia podlahy gipsovolokno.

Nevýhody tejto technológie patrí: relatívne vysoké náklady na materiál, komplexita self-usporiadanie suchý poter a obmedzená dostupnosť obstaranie materiálu (mesovolume).

Self-liate podlahy s účinnosťou otepľovanie

Jedným z nových izolačné systémy-sex - mix pre zarovnanie a Thermo izolácia Plast. Používa sa pre minimálne podlahové vyrovnávacie od 20 do 50 mm) na betónových povrchov.

self-liate podlahy s účinnosťou otepľovanie
Self-liate podlahy s účinnosťou otepľovanie.

Nevýhody technológie patria: nízke tepelné izolácie, zložitosť jednotlivých aplikácií a obmedzená dostupnosť nadobudnutia suchej zmesi.

Izolácia podlahy haydite

Snáď najstarším a najviac osvedčený spôsob otepľovanie. Keramzit má dobré izolačné vlastnosti, môže absorbovať prebytočnú vlhkosť bez straty ich kvality.

izolácia podlahy haydite
Izolácia podlahy haydite.

Nevýhody možno pripísať iba na potrebu keramzit vrstva nie menej ako 10-20 cm vytvoriť dostatočnú izoláciu.

Výber technológie izolovať podlahu

Pred výberom konkrétnej technológie izolácia podlahy by mali byť starostlivo analyzované počiatočné podmienky, o'objektu. Zvážiť typ podstavca (drevo, betón, kombinovaný povrch, kov a pod.), analyzovať povolené výška konštrukcie, izolácie, vrátane dokončovacích spracovanie, dávať pozor na výkon ďalšej prevádzke priestorov (vlhkosť úrovni, teploty a jej zmeny za určité časové obdobie) a iné relevantné okolnosti a nuansy.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика