воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Galéria umenia v domácej

Zaveste obrazy by preto vhodné, aby zvážila. Preto, výška od podlahy musí byť také, aby uprostred maľovanie bol na úrovni očí. Je žiaduce, aby sa zavesiť obraz trochu nižšie, ako chcete.

Obraz je dobre vidieť z diaľky, tak to by malo visieť tak, že medzi ním a hľadal vhodnú vzdialenosť.

Obraz malej veľkosti môže byť umiestnené nad sebou tak, že priestor medzi nimi bol na úrovni očí.



Pozerať dobrý obraz, umiestnené na rovnakej úrovni, na ich spodnej časti. Napríklad, v blízkosti vysokých nábytok sa hodí horizontálne obrazy a naopak. Cez široký gauč účinne bude vyzerať tri vertikálne alebo horizontálne vzor.


Niekoľko malé obrázky môžu byť zoskupené, zhromažďuje okolo nich veľa.

S dva obrazy z rôznych veľkostiach okolo horizontálnej osi, môžete umiestniť veľký niečo vyššia, takže malý obrázok je jednoduchšie pre vás, aby ste zvážili.

Ak obrazov v dome veľa, môžu byť umiestnené na rôznych úrovniach. Teda top plátno môže byť mierne naklonená, nastavenie dĺžky kábla, na ktorom visí obraz, a výška slučky.

Ak na jednej stene je pár obrázkov rôznych veľkostí, je dôležité určiť, kde to bude zdieľaná linka - horný okraj obrazy, dne alebo v strede.

Mali by ste sa vyhnúť umiestnenie obrazov v poradí zvýšenie alebo zníženie veľkosti, takže zvyčajne sa takéto "pyramídy" zničiť jednotu zloženie.

Obrazy, zatvorte vo veľkosti, ktorú môžete zavesiť na princípe prísne symetrickú "grid", a rôzne druhy práce môže byť umiestnené vrstvy.

Vyhnite sa nadmernému umiestnenie obrazov na každú stenu miestnosti, ako táto metóda vám nedovolí vytvoriť jednotu zloženie miestnosti.

Veľmi zaujímavý spôsob umiestnenie obrázka na stojan a stojan. Ak si želáte, ako expozíciu môžete ľahko zmeniť.

Je vhodné do skupiny obraz s príbuznými vo veľkom štýle.

Ak sa vám príspevok na stene diel rôznych umeleckých úrovni, slabá práca môže byť viac primerane vedľa majstrovské diela.



Nie menej dôležité je nutnosť brať do úvahy rozmery miestnosti. Ak izba má vysoké stropy a obrázky sú malé, je lepšie dať ich do skupín, ktoré majú ich napríklad okolo najväčších stupňa.

Môžete "Voľba'odkaz umiestnenie skupiny obrazy šírka gauč, malú Skrinku alebo tabuľky - potom zbierka bude vnímaný ako jeden celok, s nábytkom.

Ak dom má krb, potom je možné zavesiť obraz (aj keď krb malej veľkosti), a to sa okamžite stal kompozičným strede miestnosti.

Umiestnenie obrazu na gauč alebo kreslo, musíte sa uistiť, že sedí nebol dotkol jej hlavu.

Obrázok nesmie blokovať rastlín alebo otvorené Okná.

Treba tiež vziať do úvahy žáner obrazy a funkčné účely priestoroch. Napríklad v zobrazení na šírku spočíva, ísť hlboko do skladby a fantasy dokončí to, čo nie je na obrázku. Tak krajina je dobré v obývacej izbe alebo v spálni. Portrét je ťažké vnímať žánru s silný psychologický dopad, najmä ak výhľad z plátno obrátil priamo na publikum. Ale portrétu a môže vyžarovať pozitívnu energiu. Zátišia nikdy nevyjdú z módy.




Semi-transparentný vodou-farby s kvetinové kompozície dobré v spálni. "Gastro" zátišia, samozrejme, dobré pre kuchyňu. Obrazy s výjavmi z bitiek zdobia priestory Múzea milovníkov žánru. Abstraktné, abstraktné obrazy je zvyčajne pridelený "office žánru". Komora priestor nie je vždy možné odolať tlaku obrázky s veľké farebné plochy, avšak všetky tieto prvky vytvoriť neočakávané priestorový efekt, sústruženie, neutrálne, živé prostredie, v dynamická, mení umelcom na svete.

Výber bageta, zvážte farbu a štýl funkcie situácie miestnosti, v ktorej sa zavesiť obraz. Ale okrem toho, pre každý z jemných strojové zariadenia spoločné pre použitie iného typu bagety. Obrazy, najmä ropy, zvyčajne vankúše klasický rám, niekedy zlato a dokonca aj so štukovou výzdobou. Pre moderné obrazy fit hladké farebné rámy. Plán je zvyčajne umiestnené na Podložke. Farba Passepartout by mali byť v harmónii s farbou maľovanie a rámu. Ide to aj s grafikou a obyčajný jednoduchý rám z dreva alebo plastu: čierne, biele, alebo v tónov obrazu. Hliníkové profily, lesklý a matný, s štrukturálnych povrch vhodný pre moderné inter'vnútorné podčiarkuje výraz linky.

Keď závesné obrazy snažte sa pokaziť steny nechty. Je lepšie použiť špeciálne vrtné tyče upevnené pod strop. To je jednoduché zariadenie, ktoré vám umožňuje jednoducho zmeniť usporiadanie obrazov, vytvoriť tematické úlohy, nájsť si prácu, podobné farby a tvar rámčekov. Obrazy viseli až do barov zvláštne, takmer nepostrehnuteľné, nylon šnúry. Ak je obrázok na koberci, je lepšie použiť dlhý kábel: zlato-á - ak koberec tmavé a striebra - ak mu je jasné. Potom aj také úžitkovou vec, ako kábel stane druh dekorácie prvok.

Dôležitým prvkom obrazy visia - svetlá. V malej miestnosti obrazy často nie je dostatok svetla. V tomto prípade je najlepšie použiť žiarivky rozptýlené svetlo. Ak bude potrebné zdôrazniť niektoré plátno, môžete využiť špeciálne lampy s pravouhlým strop, ktorý je pripojený na stenu nad obrázok. Hlavné problémy pri inštalácii svetiel vymaniť z tieňa a vrcholov. Ak to chcete urobiť, poslať lampa na obrázok a jemne ho presunúť a zmena uhla vyberte bod, keď svetlo padne na obrázku, a upozorní a tiene nebude. Je vhodné použiť nízkonapäťové halogénové žiarovky - sú zvyčajne malé rozmery a vyžarovať a smerovať tok biely odtieň, ktorý nepoškodzuje prírodné maľovať obrazy. Ideálne je, ak podsvietenie je vstavaný priamo do rámu, potom nebude musieť znášať, ak chcete, aby sa na výslednom obrázku.

Rimma Malov

Zdroj: IDH. SK - interiérový dizajn'szz

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика