вторник, 30 сентября 2014 г.

Praktické skúsenosti z čo robiť, ak ste "zaplavili" susedov

Začal môj takéto plávajúce skoro ráno, keď som šiel do kuchyne pre časť tejto miloval mňa horúcej kávy a videla som s hrôzou na strop v kuchyni sivá mokré škvrny a škvrny na stenách. Našťastie, všetky tieto luxusné bol len v jednom rohu - nad drez, ale príjemné posedenie v to stále nebolo dosť. To bolo dvojnásobne smutné, že o mesiac skôr ako sme skončili, opravy a dôsledkov v kabelke som stále cítil. Okrem toho, celá táto situácia bremeno skutočnosti, že ten istý deň som sa chystal ísť na návštevu do iného mesta na víkend, a vstupenky už ležal v mojej kabelky a tašky s darčekmi boli už v bojovej pohotovosti.


Ale myslím, že to nebolo potrebné, tak zo stropu, v tomto momente naozaj, s nepríjemné a frekvencie, boli odkvapkávanie niečo nepríjemné zablatené na môj koberec, skrine, stoly a umývadlo. Takže prvá vec, ktorú som urobil v takých podmienkach, bolo to, že som bol v Župan a Papuče ponáhľal na "návštevu" ich susedov z vyššie. Musím povedať, že veľkú radosť, že o mojej návštevy sa nezobrazuje, ale prahová hodnota nie je vystavené: a išli sme spolu na vidieť, čo oni majú, že tam je "lámal", ktorý dostal môj byt.


Ukázalo sa, že majú únik v a wc, súdiac z povodia s vodou, umiestnený pod potrubie, nie prvýkrát. To by len povedať, že mi ich správanie sa nepáčilo na vine, že na wc, že pláva na Rohože a voda je bezpečne vo svojom byte, boli to nie sme my sami, ale inštalatér, ktorý sa údajne hovoril o tomto probléme, ale nepodarilo sa mu to nič. A moja otázka je, ako budeme riešiť problém s moje zlomené a strop, odpovedal, že oni sami hľadajú, kto na vine, že vo Všeobecnosti nie je.


Ale, pochopiť a hľadať vinníkov nikdy nebolo, a ja sám som bol na hovor pracovníkov na tiesňové odoslanie služby. Zatiaľ čo sme čakali na nich, som začal viesť vlastné vyšetrovanie": niečo ako pocit, susedov a že na ich obrannej línie, požiadal kus papiera a začal pre záznam, spýtať sa na meno, klampiarske práce, na ktoré boli požiadaní o tom, že trubky pravidelne vydáva "časť vody, a dátum takéhoto komunikáciu s" špecialista ".


Ako špecifickosť moji susedia nečakali, a ako rýchlo sa oni sami prišli k záveru, že na všetky inštalatérske alebo akékoľvek služby nemali adresu. Však, nie poprieť, že "nie sú na vine, a obviňujú a požiadať všetky sa zdajú mať s rúrou sám, a s ním dopyt sakra deň, odškodnenie. Ale, ako peniaze z rúr získať som nebol použitý, potom sa v obrate pod'jazdil inštalatérov a trval na tom, že oni nie len blokované vzpery s vodou, ale dokumentované aj skutočnosť, že Bay (to, samozrejme, musel ísť dole do môjho bytu). Na to, že stačí povedať, žiadny zhon, citujúc fakt, že aplikácie mať veľa, a vhodné formy majú.


Mal zdvorilo požiadať ich, aby počkali, kým som'Dausa na telefón s ich nadriadeným a učiť sa "možno máš pravdu". Avšak, táto možnosť ma nenechal a okamžite si, ako som povedal, napísal, kedy a čo sa stalo, prečo a aké zranenia mať svoj byt. Avšak, bol som schopný všímať si ich profesionalita a motivácia: "vraveli, " odrazu sa so susedmi žalovať sa, a keď sme sa nepatrí, bude písať, súd to bude, potom sme cenu sa zbaviť".


Tak písali, ako bolelo koberec, môj šatník a ešte poznamenať, že voda odkvapkáva voda na môj elektrický kávovar, že s najväčšou pravdepodobnosťou, nie profitovali. Zákon bol vypracovaný plán a kópiu mi bol daný. Všetko to bolo robené od mojej prvej návštevy v kuchyni málo cez hodinu. V závere som bol šťastný, že všetky dokumenty, ktoré som mal na ruke, a bol som relatívne ľahko zhromažďovať v ceste.


Po príchode bol som pripravený na stretnutie s jeho susedia vedia, koľko bude za môj súdne trovy v prípade nemožnosti riešenia problému, v pokojnej spôsobom, a to je cena práce je špeciálne spôsobené stratou Nastavovač a poplatok sa neplatí za podanie žiadosti na súd. To by mohlo byť zaujímavé pre mojich susedov? A skutočnosť, že v prípade uznania v mojom "povodeň" z ich viny, sa tieto sumy, bude musieť platiť mi presne to, čo oni sú. Navyše, tieto náklady by ísť už "plus" kompenzácia za fyzické škody na môj byt, a ja, milý, vo forme náhrady za problém morálny charakter.


Na návštevu k susedom, aj ja som vzal potvrdenie o tom, koľko kým ktoré ma stálo opraviť svoj strop v kuchyni: aj oni nemali vyhodiť. Prečo som tak starostlivo pripravené hovoriť s susedov? A pre toto som sa chcel rozhodnúť prípade bez prináša mu skúšobnú: moje Veci, s výnimkou prípadov, obchod s potravinami reťazca velenia, a dosť. Ako výsledok, som slušne vysvetliť všetko susedov a povedal, aká suma náhrad sa mi celkom spokojný, a nechcem ich mať dodatočné poplatky.


Mal som šťastie: susedia sa ukázalo byť príliš inteligentné a peniaze, aby mi na druhý deň priniesol. Zobrali sme sa o "papiere" v tlačenej forme z Internetu, že všetky otázky, pokojne usadil a požadovaná suma vyplatená. Samozrejme, všetky pravidlá majú ísť dole a zaistiť všetko, čo na notára, ale som rád, ako to nie je nutné, a susedia sa takéto želanie, nie sú vyjadrené.


Príbeh skončí. Opravu som si a opäť tešil tvorivého procesu. A susedia sú už naplnené, a o inštalatérske rúrky, že som vraj "musí" mať peniaze, príliš nepamätám. A hoci "priamy" tipy v tomto príbehu si nikdy nepočul, ale možno pre seba môžete urobiť niečo označiť, po skončení opravy opravy, ale na "potopa".


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика