понедельник, 29 сентября 2014 г.

Feng Shui. Okrem'jer pracoviska

Čierny Stôl spomaľuje reakcie a otupuje myseľ, pričom stromy'drevené stoly svetlejšie farby vytvoriť pocit istoty a obsahujú potenciál rastu. Tabuľka veľkosti by malo byť pomerne jednoduché: nie príliš veľké, že zamestnanec nemal na dosah pre cenné papiere, ale nie veľmi malé, tak, že by sa nemali cítiť zbavený. Štvorcový alebo obdĺžnikový stôl symbolizuje podporu elementu krajiny. Kruhový alebo semi-circular tabuľke je najlepšie pre tých, ktorí sú zapojení do tvorivej práce.

Reflexné povrchu alebo zrkadlo v bezprostrednej blízkosti tabuľka nepriaznivé z hľadiska Feng Shui, pretože double " o'em práce, ktoré musia byť vykonané.

Vysoká zásobník zložiek a dokumentov, ktoré majú aj tlmiaci účinok na telesnú qi. Udržať počet cenných papierov na minimum, a ponechať len to, čo je priamo relevantná pre súčasné práce.

Keď používate svoj telefón, uistite sa, že kábel nie je krížovej oblasti a že môžete sedieť vzpriamene počas hovoru. Ak ste ohnúť alebo sedieť s handset, stlačené na ramene, vaša chrbtica je ohnuté, a pohybe čchi, je blokovaný. Pre tých, ktorí majú veľa hovoriť na telefóne, to je dôležité.

Vyhnúť zdrojov svetla, ktorý sa nachádza priamo nad hlavou; v skutočnosti by ste sa mali vyhnúť žiadne predmety, zavesenie alebo vyčnievajúce nad pracovnej oblasti. Ak sa nemôžete presunúť zdroj svetla, potom sa môže mierne zmeniť polohu stola. Police nad tabuľkou mať podobný účinok, a malo by byť umiestnené na boku alebo za sebou.

Farba kancelárske stoličky môžu byť použité na podporu alebo podporu osobné prvok osoba, ktorá ich používa. Ľudia na znak, ktorej hlavným prvkom je Kovov môžete vybrať, hnedej stoličke, za podporu alebo biela pre koncentráciu. Tí, ktorých hlavným prvkom je Voda, môžete vybrať modré stoličky zlepšiť kvalitu komunikácie alebo čierne na posilnenie ich pozície. Zelené stoličky posilní spoluprácu medzi Strom a Strom; červené stoličky sa, aby ľudia na Oheň energicky; ľudia na Zemi budú cítiť pohodlne s podporou hnedé, ale môžu výrazne ťažiť z dynamického červené odtiene.

Stimuláciou jednotlivých sekcií

Všetky spôsoby stimulácie energie qi môže byť použitý v kancelárii. Myslíte o farieb a symbolov prvkov, kryštály a rastlín. Ak medzi kolegami sa vyskytujú v napäté vzťahy, podporovať Juho-Západná oblasť úradu. Energythe Severo-Západnej oblasti, podporuje tímovú spoluprácu a posilniť manažérske zručnosti manažérov; tieto priestory sú vhodné na hlavu miesto na stretnutia a konferencie. Nedostatok tvorivých schopností môžu byť čiastočne kompenzovaná aktivácii Západného sektora, a tých, ktorí sa usilujú o slávu a uznanie by sa malo uplatňovať na Juh. Juho-Východnom sektore materiál pohody je vždy vyžaduje starostlivú pozornosť, aký druh práce, ktorú vykonávate.

Zdroj: Dom a Sedem'I RIN. RU

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика