вторник, 30 сентября 2014 г.

Orezať stromy'drevené časti

Orezať stromy'drevené časti

Použite jeden z špeciálny náter na ochranu a osvetu prirodzenú krásu dreva.

Dokonale s akýmkoľvek inter'hieromonk Anatolij prírodného dreva, na ktoré sa vzťahuje bezfarebným lakom. Môže to byť starý, vyžaduje rekonštrukciu stoličky, a ottsiklevat podlahy z dosiek v zóny intenzívneho pohybu. Skontrolujte zoznam nátery, nájsť vhodnú alternatívu. Pam'pamätajte, že niektoré krytie - ochranné, niektoré dekoratívne, niektoré dosť ťažko čistia mimo ľahko, iní s ťažkosťami. V každom prípade, prax najprv na kúsky dreva a vždy postupujte podľa pokynov výrobcu. Šťastie forma trvanlivý ochranný náter. Na lakované tabuľke sú určené dať horúcom alebo vlhkom ware. Na poschodí sú špeciálne laky.

Šťastie nie sú jasné, alebo farebné. Transparentný lak umožňuje vidieť prirodzenú farbu a štruktúru dreva; tónované, že je s prídavkom farby, alebo pigmenty, umožňuje raz a maliarske a natieračské práce povrchu. Na predaj je tónované lakom, farba prírodného dreva, široký výber. Vo vode rozpustné, laky bez zápachu, s nimi jednoduchšie, než prácu s laky a riedidlá. Na odstránenie náteru z povrchu pomocou brúsneho papiera. Glazúra dáva povrchu odolnosť a Lesk. Povlak sa skladá z dvoch komponentov, ktoré musia byť zmiešané pred použitím.

Impregnácia (škvrny) na drevo zmeny farby dreva, ale nemá vplyv na charakter vlákien. Mordants dať strom sfarbenie rôzne prírodné druhov, zlepšuje jej farbu alebo napodobňovať drahé druhy dreva. Okrem toho, že sú škvrny všetky farby dúhy. Farbivo preniká do dreva. Impregnované drevo môže byť pokrytý ochrannou vrstvou laku. Vymazať impregnácia nie je jednoduché.

Tradičný náter patrí voskový tmel, rastlinný olej, francúzsky, poľský a šelaku. Oni nie sú ako hodiny a trvanlivé, ako lakom; pri Šálke horúceho čaju zanecháva stopy na leštené alebo voskovaný povrch. Ak sa vám páči m', ktoré voskom alebo olejom lesk, použite top tenká vrstva laku na ochranu povrchu.

Všeobecné vzdelávanie

Pod vrstvou transparentného laku jasne viditeľné povrchové nedostatky dreva, tak ako prvé je potrebné na ich odstránenie. Dokonalý povrch stačí proces brúsnym papierom. Príprava starého stromu, závisí od toho, aký typ poistenia sa chystáte použiť.

Drevo, ktoré predtým lakované. Škrípanie a kefa na šmirgľový papier všetky popraskané a šupinatá oblastiach starý lak, zachovalý, lakované povrchy ľahko vyhladiť brúsnym papierom. Staré vrstvy laku by mal byť odstránený pred zahájením liečby farbivá.

Pokryté voskom a olejové farby povrch by mal byť očistený úplne z kovu s handričkou navlhčiť bielym ducha. Pracovať pozdĺž vlákien dreva. Utrite suchou handričkou pred lakový odparuje.

Lak tie by mali odstrániť brúsny papier a až potom dať dvojvrstvové transparentné lakovanie. Ale ak leštený povrch nábytok v dobrom stave, tri krát premyslite si, či chcete zničiť ich, nie lepšie pozvať na obnovenie.

Špeciálne školenia

Osvetlenie strom alebo farbenie dreva v odtieň bledšia jej prirodzené farby sa vyrábajú špeciálne bleach. Na tieto účely používať samostatne 2 riešenie. Zubov by mal vždy predchádzať iné operácie, pretože povrch strom niekedy stúpa a my musíme byť poškriabaný.

Shpaklevanie trhliny a komôrkami, vrátane čiapky nechtov, s tmel na drevo zvolenej farbe povrchu. Aplikovať tmel šetrne, aby nedošlo k zatvorte kreslenie vlákien dreva. Syntetické výplň obvykle zmenšuje a zmenšuje, takže požiadať ho jemne a poďme dobré stvrdnúť. Ak sa chystáte na impregnovanie dreva škvrny, to v prvom rade, a potom vyberte položku farby putty.

Na zemi drevo s hrubo vlákien, napríklad, dub, použite špeciálne zloženie. Ak ste podkresla jeho farbivo, a tak putty a impregnácia môže byť kombinované a vykonáva v jednej operácie. Aplikovať tmel drsné handričky proti drevných vlákien.

Orezať stromy'drevené časti


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика