воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Umenie fotografie, dizajn

Dnes, záujem o fotografovanie sa rozrástla výrazne. Obrázok je menej a menej vidieť ako jednoduchý obrázok, ktorý zdobí rodinný album. Pôvodné výtlačky sú teraz predáva na dražbe a cena niektoré práce môže byť v porovnaní s vzácne maľby a kresby. Fotografie, dizajn, je umenie, ktoré nájde všetky ďalšie nečakané formy sebavyjadrenia. Použitie obrázkov v modernom inter'Yeri kladie dôraz na individualitu svojho majiteľa, podporuje vyjadrovanie, prináša okrem'jer niektoré exkluzívne.



Na možnosť zobraziť obrázky v inter'Yeri, správne používanie a odporúčania s ohľadom na štylistické zvláštnosti inter'jer nám budú hovoriť, Generálny Riaditeľ Profesionálne Kreatívne O'Znannya "Granat" Svetlana Andreeva-Shepeleva.

Možnosť fotografie, dizajn, prakticky neobmedzenú. To môže byť photoinduced odraz, nalepiť na stenu a HC'ohraničená rámčekom, foto, vytvorené na objednávku, s obrázkom vaše obľúbené zvieratá, priatelia, príbuzní, objektov, javov, ktorý bude vyzerať nielen na stenu, strop, podlahu, ale aj schodisko stúpačky. Predmetom úlohu fotografie, dizajn v inter'Yeri je veľmi zaujímavá a rozsiahla, ale, bohužiaľ, ešte, zle pochopil, a je často používaný non-profesionáli.



"Naozaj, táto téma je trochu zverejnené, ale záujem je zrejmé. Veď sme stále zavesiť na prázdnu stenu rôzne kalendáre, plagáty, ikony, fotografie krajiny z rôznych krajín, a tak sa obrátil svoju domu do domu Plyushkin, - hovorí Svetlana. - Ako serpentri môže a hodnotný súbor rizík, veľmi rýchlo nudiť a zastaviť prinesie žiaduce radosť. Fotografie, dizajn, že by to bolo správne riešenie problému. Prečo nie, aby sa trochu fotografiu strieľať vaše obľúbené zviera a nie na miesto jeho fotografiu na stenu-na-stenu alebo svoj vlastný portrét, štylizované náladu čas, aby ste zatvorili? Ak chcete vytvoriť bezstarostné modrú oblohu priamo doma? Toto všetko je možné, ale s zručný pomocou obrázkov, dizajnér, ktorým dôverujete.

Mimochodom, táto jednoduchá metóda je veľmi výhodné v prípadoch, keď je to potrebné, na presun predmetu alebo farebné akcenty; skryť architektonické nedostatky miestnosti, alebo je potrebné opticky rozšíriť priestor, napríklad, ak chcete prilepiť na stenu-papier, simulovať otvorené okno do záhrady. Tak, jeden z najčastejších oblastí - použitie Tapety. Samozrejme, môžete prísť v elite krásu dokončovacie materiály a zvoliť ready možnosť od výrobcu. Je dobre, že dnes ponúkame nielen brezové lesy a názory rúti vodopády, ale aj viac pôvodný obrázok: téma, zápletka, pre dospelých a deti, prípadne Voľba'zodpovednosť v štýle riešenia inter'jer. Ale v tomto prípade nezabudnite na to, že máme čo do činenia s existujúce riešenie, ktorého rozmery sa podriadiť všetky ostatné prvky. Požadovaný efekt môže byť stratené, ak, napríklad, formát Tapety sa nezhoduje rozmery steny. Je to nepríjemné, nevhodné správanie bude zrejmé, najmä ak preferujete jasné a sýte veľký pozemok, kancelársky sivý obraz. Ak nechcete, aby sa podriadiť celý inter'jer jeden z dokončovacie materiálu, môžete si objednať profesionálne foto Štúdio fotografia požadovaný znak, plánovať a veľkosť, a môže určiť, že by chceli vidieť doma, ale pod podmienkou, že fotografia sa ukáže, že naozaj vysokej kvality, vyrobený s pomocou profesionála alebo semi-profesionálny fotoaparát.



Mnoho moderných spoločností ponúka nový projekt zdobenie inter'vývoj rozsiahlych grafických o'objekty - image-fotografie, nie sú nižšej kvality a časopis ilustrácie. Základ môže byť comp'počítača alebo umeleckej grafiky, maľby, inscenované fotografie. Obrázok-'objekt je zvolené v závislosti od priania zákazníka a Všeobecné chápanie priestoru. Samozrejme, makro bude skôr zaujímavé pre milovníkov exotických, tak ako žiť normálne neviditeľné okom, o'objektov a textúr, zväčšenej veľkosti steny, nie všetci. Ale nápad je zase svoj vlastný apartmán v borovicovom lese, na brehu mora, a môže dokonca aj tajomné lesné bude páčiť najviac. Stupeň reality - pocit, že ste v obraze, alebo fakt, že to je reálne súčasťou vášho inter'vnútorné závisí od jeho kvality, ako pravidlo, tu to je najvyššia možná.

Pomocník Home Hi

Proces tvorby obrazu-obrázky sa skladá z viacerých etáp. Po prvé, pričom vybrané o'objekt so profesionálneho fotoaparátu. Vzhľadom na veľké rozmery, zvyšuje od 3 do 15 m2 kvalita obrazu je udržiavaný. Potom skenovanie na bubon skener, digitálne spracovanie a tlač v laserových tlačiarňach. Obrázok dať na papier, tkaniny, fólie, alebo iné špeciálne médiá, a na ktoré sa vzťahuje s ochrannú vrstvu, ktorá chráni výrobok pred vlhkosťou, priamym slnečným svetlom a ostatné zahraničné akcie. Ak obraz je vytlačený na papieri, jeho pre-roll na hladký plastový povrch, a potom krepjat na hladké steny.



Je to tu, podľa môjho názoru, ľudia sú schopní sa Vyjadriť priestorový skutočnosť, že je dôležité, aby ukázali, individuality. Napríklad, štylizovať svoj vlastný portrét (milovala, milovala) podľa jedného z rozprávkové postavy a ukázať svoju vášeň pre všetky hobby alebo druh zvieraťa. Fotografie, dizajn je výborný spôsob, ktorý môže byť použitý na pravidelne aktualizovať jeho inter'er, ak to má náladu a majú možnosť materiál. Dôvodom pre zmenu môže byť čokoľvek - striedanie ročných období (v zime zmenu témy na jar), láska, duša-vyhľadávanie, osobné metamorfózy obraz nadšenia pre niečo, alebo niekto, I. D. To je skutočné alternatívne veci, skôr alebo neskôr s'sú na nahá stenu vašej izby! To platí najmä v kontexte diskusie o detskej izby, kde veľmi dôležité je vytvorenie ich vlastného sveta dieťaťa. Takže zmeny v krikľavo plagáty a postery na viac estetický obraz (aj keď je vaše obľúbené kapely, spevák či herec), dospievajúci, môžete začať engraft dobrú chuť.

Iné umiestnenie obrázkov môžete byť na strop. Zamestnáva rovnaké zásady ako v prípade múr, foto Tapety, tak môžete zhmotniť akýkoľvek obraz, zachytený v ráme. Napríklad, ak chcete vytvoriť nebo na strop miestnosti, ktoré ste nafotili ležať v tráve, keď bol na cestách do exotických krajín. Tento strop sa neznižuje, ale naopak, opticky zvýšiť výšku miestnosti, stáva vynikajúcou alternatívou k už celkom nuda lesk. Ako na obrázky na podlahe, najčastejšie to je spôsob, ako upútať pozornosť kupujúci - reklamy v supermarketoch, nákupné centrá atď., V nočných kluboch, napríklad, takže je ľahké vybrať oblasť, na tanečnom parkete. Málokedy fotografiu, na poschodí sa používa v rodinných domoch a bytoch. Keď sme pracovali na obsah, nočný klub s viacerými úrovňami, tam, kde bola úzka, čierna schodisko, ktoré pokaziť celý vzhľad inter'jer. Pomocou fotografie, dizajn, sme nie len podarilo "vytiahnuť", ale harmonicky zamiešalo do Všeobecnej štýl, uvádzanie jej podstavec čiernej a bielej dievčatá.



Samostatný problém je umiestnenie obrazu človeka v inter'Yeri, a to na výšku. Tu si môžete používať silu photoshop a koláže, a je možné usporiadať fotografiu strieľať, dáva prednosť jeden alebo viac obrázkov, možno, vymýšľať príbehy priateľov a svoju vlastnú. Veľmi zaujímavé, podľa môjho názoru, obrázky napodobniť portréty, maľoval v oleja, kde len niektoré riadky sú vyvíjané s olejovými farbami. Keď váš portrét vypracovaný podľa interpreta, pravdepodobnosť, že nebude môcť vnímať alebo cítiť špecifiká svoj vzhľad a náladu ešte viac ako v prípade, keď na základe stáva kreslenie, a ktorý ste si vybrali osobne. Aj fotografiu môžete simulovať grafika - black-and-white-portrét kreslené ceruzkou. Myslím si, že pozvanie na osobné fotenia s následnou tvorbou vlastný portrét obrovskú veľkosť, môže byť skvelý darček pre tých, ktorí už majú všetko, a kto je ťažké prekvapiť.

Ako pre zdieľanie fotografií v určitých štýlov inter'interiér, potom by som navrhol pre úvahy nasledovné - klasické, moderné a hi-tech.

Predpokladajme, že máme klasické inter'jer v anglickom štýle. Ľudia, ktorí sú prívrženci tohto štýlu, ako pravidlo, sú druhu na svoje korene. Hovoria, že obraz sa zo siedmych členov,'th posilniť dôveru, je obvinený pozitívnej energie. Samozrejme, na zavesenie v spálni všetky moje family tree by byť primerané a vhodné. Ale tu v knižnici, s vysokými stropmi, na ktoré sa vzťahuje s pruhované Tapety farba bronz, žulové obklady a Bordeaux, s vysokou soklom a veľký počet políc tmavé drevo - úplne. Navrhoval by som, aby čerpať práve stromom a vetvy, predlžuje z jeho kmeňa, umiestnené portréty. V takýchto inter'Yeri budú mať predovšetkým dobré pozrieť obrázky, ukázal oleje, ktoré sa bude dať im požadovanú textúru a charakteristického zápachu. Ak máte veľmi staré fotky - nie je to desivé, dnes môže byť ľahko vystavené na reštaurovanie. Portréty aspoň 40 až 65 cm, je žiaduce, aby Passepartout s originálne dizajnérske papiera a umiestniť ho v vyrezávané strom'Jan rám, oválne, čiastočne pokryté s patinou bronzový odtieň.



Moderný štýl, v ktorom navrhnuté a podrobné každý detail, dokonca aj vtedy, keď použitie ozdôb v jeden z prvkov inter'jer Zobov'zaväzuje, opakovať aj v iných krajinách. Tu je posledné foto z mesta krajiny: uliciach s bytových domoch z obdobia XIX-XX storočia, krajinných oblastí; výroba fotografie, portréty, zloženie vyrobené z položiek, ktoré veku - staré tlačiarenské stroje, prenájom veľké a malé kolesá, antique auto. Najlepšie zo všetkých, ak by sa v budúcnosti fotografiu alebo obrázok, bude vykonaná v technike Sépia. Predstavte si, veľká obývacia izba s Bay časti, všetky farby a podrobnosti, ktoré je spojené s predrevolučných stále. Tu skupina m', ktoré pohovky s zakrivené prvky a lampa s zložito vyrezávané detaily, vo veľkej Zátoke, okno, jedálenský stôl, obklopené stoličkami, multi-layer okno textílií, koží zhonu 2008, a stena oproti, na ktoré sa vzťahuje s Tapety, sa otvára výhľad na ulici roku 1898. To môže byť navrhnutý ako široké dvojité dvere vedúce na uličke s lavičkami, svieža kvitnúcich kríkov, lucerna bizarné formy, atď. nekonečnosti priestoru v miestnosti s obmedzeným priestorom je veľmi zaujímavý pohyb.

Materiály na tému

Foto design pre vaše steny
Hi tech. Tapety sa môže stať hlavným zameraním v interiéri'Yeri, vzhľadom na minimálny súbor objektov a prvkov interiéru, typické pre tento štýl. Samozrejme, tu si môžete používať vytlačí alebo plagáty v čiernej a bielej, alebo očarujúce, "žehliť", alebo "zrnitý" (náteru), kde je v každom prípade dôležité, hra svetla a tieňa. Možno tu je logické, ak sa chcete zamerať na osobu - vaše vlastné, alebo niekoho iného. Môže to byť fotografia položky častiach ženského tela, nočné mesto, zvýšené predmet. Veľké plagáty môžu byť umiestnené pod sklom, ktorý bol pripevnený na stene chrome voltov alebo rám tenký kovový rám ".

Text: Natália Strugovschikov
Foto: Profesionálne kreatívne o'Znannya "Granat"

Zdroj: www2. iz-dom. webstroy. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика