понедельник, 29 сентября 2014 г.

Feng Shui odporúča: získať váš domov

Dopredu pre mňa, a ja ti ukážem celý nový svet! Svet rastlín, v ktorom kvety sú už súčasťou inter'interiér, a začať aktívne pomôcť vo vašom živote. Je to rastlinný svet Feng Shui.

Pravdepodobne viete, že rastliny sú symbolom života. Mohli vyčistiť a obnoviť atmosféru v dome, a preto ich efekt môže byť zamerané na neutralizovať "tajné šípky" niektorých oblastí domáce prostredie, ktoré samy o sebe sú zdrojom negatívnej energie. To nie je abstruse slová, to je pravda. Rastliny môžu byť použité ako "security" znamená podporovať dobrú cirkuláciu energie čchi v domácnosti alebo v kancelárii, na stimuláciu qi v rohoch miestností, alebo na urýchlenie, že "tme" rohu, na ktoré ste dosiahli.

Pamätajte si, základné zásady Feng Shui - súlad opatrení, rovnováhu a proporcionality - a vziať ju do úvahy pri vysporiadaní vaše izbové rastliny. V skutočnosti to nie je potrebné byť v pohode dizajnér pochopiť všetky prvky situácie musia nielen spĺňať na vašej chuti, ale aj v kombinácii s celkovým štýlom, že sa rozhodnete pre váš domov.

Správne umiestniť rastliny v dome veľmi jednoduché

Pretože všetky závody stand'spojené s prvkom Stromu, patrí im na Juhu. Neumiestňujte rastliny v miestach-kompatibilita'spojená so Zemou prvok, ktorý je v centre, Juho-Západ a Sever-Východ bytu. Majte na pamäti, že najlepší izby majú obývacia izba a jedáleň, a kuchyni a v spálni, t. j. v oblastiach, kde sme najviac otvorený vplyv akéhokoľvek druhu energie, výber rastlín prísť veľmi opatrne. Nie je riziko ich citlivé na energie triky tela.

Každá rastlina Feng Shui dáva určité hodnoty, pozitívne aj negatívne, takže nezabudnite - ak budete milovať ich "kvety", potom odpoveď dostane od nich iba pozitívnu energiu.

Ak ste z tých, ktorí sú ešte len na začiatku naučiť, Feng Shui, dovoľte mi pripomenúť vám, že qi je energia, ktorá napĺňa telo (a všetko, čo ho obklopuje), tzv. "dych života". Feng Shui sa považuje za určité látky, ktoré sú schopné prietok, rýchlosť až stagnovať, a zmizne. Jednou z úloh Feng Shui je zabezpečiť jednotný obeh čchi v obytnej zóne. Navyše, to môže byť ploché, a všetky pracovné oblasti.

Izbové rastliny symbolizuje prosperitu a zdravie'I. Každý kvet je v byte pôvodné miesto. Rastliny, stojaci na okno, akoby filtrované negatívne energie k nám prichádza z vonku, nad usgov'pit miest, - zlepšenie qi spanie v rohu miestnosti - nedovoľte, aby qi stagnovať. Energiu Yin (Jin odkazuje na tmavé, chladné, nízke a tak ďalej ) vydanie chorých a mŕtvych kvetov a stromov. Takže sa nemusíte priniesť domáce Zvieratá štátu new-ročné stromy mája dovolenku.

Ak sa rozhodnete, aby sa váš byt alebo kanceláriu, kvety, prísť na to opatrne. Rastliny vyzdvihnúť so zaoblenými listy (napríklad mince strom - Krasulya - v klasickom Feng Shui symbol bohatstva, listy tohto stromu je skoro, ako okrúhle mince). Živé rastliny nevyhnutne'musí byť zdravý a mať jasné, čisté listy.

Ale vyhnúť nadbytok obytného priestoru rastliny s ostrými listami, bodových farieb a tŕnie (kaktusy a niektoré druhy paliem) - vytvárajú zlá energia, ktorá dáva podnet k sporom a zlyhania. V dome, kde dominujú také rastliny, veci sú vykurovanie až do výšky viac často, ako by sa očakávalo. A mimochodom, správne namontované kvety v dome, nielen zlepšiť zdravie'I, a a znak.

Ak ste melancholický a phlegmatic, potom sa v jeho byte rastlín kvitne je jasné farby - červená, oranžová, žltá. To vám poskytne plný optimizmu a bude pridávať svetlé farby, aby ste vašu pozor bytia. A ak ste choleric a optimistický - vybrať farby, modré, fialové, biele tóny a jemný zelení. To bude možné dosiahnuť rovnováhu vašu energický, aktívny charakter.

Nie nevyhnutne'uistite sa, že plemeno v jeho byte džungli, pomerne málo zástupcov svetových flóry udržiavať energetickú bilanciu. Ak nemáte toľko času na starostlivosť o rozmarná prípadov, budete chov aloe, kaktusy a okrasné stromy. Použitie a radosť z nich nie menej ako od ostatných, ak samozrejme viete, že niektoré tajomstvá, ich umiestnenie.

Kaktus možnosť mať ťažké negatívne energie. Vziať varovanie a pár vtipných kaktus v blízkosti comp''yuter - budú splácať žiarenia.

To je veril, že psy a kaktusy nie vedľa seba v tom istom dome, vraj, v prítomnosti psov kaktusy začať bolieť. Ale v skutočnosti je to skôr výnimkou. V mojom dome, napríklad, títo zástupcovia našej mladší bratia žiť dobre.

Kaktusy - púštne obyvatelia, preto by sa zdať, schopný urobiť takmer bez vlhkosti. Ale nezabudnite vody kaktusová priatelia, v opačnom prípade bude napájaný energiu svojho domova.

Črepníkové geranium (pelargonium) sa vzťahuje na zariadenia s veľmi mocnú energiu. Získajte tento kvet doma, a dobrú náladu sa stane raritou. Väčšina pelargonium majú bohaté, biele, červené alebo ružové kvety. Mimoriadnu krásu!

Parfumované pelargónie, ktorý snáď najviac atraktívne v tejto rodine, ale oni vyžarujú príjemné vonia ružami, citrón, m'mincovne, mandle, orgován alebo jablká.

Éterické oleje vylučovaný muškáty, vďaka svojej baktericídne vlastnosti zabrániť pľúcnych chorôb a zlepšiť metabolizmus. Chcete obnoviť sily po dlhej a pohnutej pracovný deň? Len sedieť vedľa muškáty! Ale nie vedľa postele, v malej spálne. Môžete získať bolesti hlavy.

Obr vždy jedným z najobľúbenejších a najpopulárnejších izbové rastliny. Viete prečo? Je to jeho schopnosti uhasiť agresivita a hnev, a vytvoriť priaznivú atmosféru v dome. Ficus vhodne v porovnaní s vysávač, ktorý čistí priestor od prachu našich starostí. Teraz veľmi populárny ficus Benjamin. Taký štíhly strom, oválne, nie veľmi veľké listy. Tieto rastliny ako svetlo priestorov, mierny zalievanie a časté striekanie, najmä pri práci kúrenie alebo klimatizácia.

Tradescantia kvet je veľmi časté a veľmi skromný. Je to krásne žlté listy rastliny môžu tolerovať tepla a za studena,, je to dobrý nápad, aby sa zakoreniť v tmavej miestnosti, ale ešte lepšie na svete, zachovalý pôvodný rozmanitosti listy. Ďalším zaujímavým rysom tohto kvet, ktorý vedy Feng Shui používa pre svoje vlastné účely, " on je skvelý, touchstone energie prosperity doma. Keď zlá energia, tradescantia začína žltnú a stratiť listy. V tomto prípade stačí ho zastavili v inom mieste, a z vďačnosti, ona opäť nádherne, bude rásť. Miesta s nižšou energiou ako by to malo trvať.

Láska, svetlo a slnko tradescantia čistí atmosféru bývania zo závisti a zle bude. Takže váš žiarlivý sused, nebude schopný spôsobiť žiadnu škodu, ak si "fire" a vidieť nové kožušinový kabát. Nezabudnite vody váš miláčik, ale nie pereuserdstvovat - pôda by mala byť mierne vlhký.

Rozmarín ideálne pre tých, ktorí sú príliš unavení alebo depresie, zmierňuje únavu, odstraňuje strach, úzkosť, nespavosť. Dúfam, že vás to nezaujíma, ale len v prípade, pamätajte,'pamätať. A rosemary má priaznivý vplyv na starších ľudí, dáva im život, sila.

Rozmarín môže znížiť energetickú reštrukturalizácie počas tehotenstva, na zníženie toxicity a podráždenosť. Nezanedbávajte jeho pomoc je tak dôležité pre vás čas.

Materiály na tému

Feng Shui odrazy, alebo tam, kde vietor fúka
Feng Shui sa bude meniť aj malý apartmán
Feng Shui interiér'kuchyni
Feng Shui. Okrem'jer pracoviska
Feng Shui. Škôlky
Orchidea - nádherný, krásny, ale veľmi zradné rastliny spotrebúvajú energiu. Takže pozor! Najmä ich vplyv na noc až do ranných hodín. Tento kvet je upír. Orchidea je veľmi vrtkavá, rozmarný a vyžaduje dôkladnú údržbu. To je veľmi nebezpečné pre ľudí so slabo vyvinutý zmysel sebazáchovy a pre tých, ktorí sú plaché a váhajú. Len silné osobnosti môže dovoliť mať v dome zber týchto nezvládnuteľné krásy.

Paprade tiež patrí do rastliny, absorpciu energie. Ale na rozdiel od orchidey sú veľmi dobre absorbovať energiu loptu. Mimochodom, papradie, vy môžete dať vedľa comp'počítača alebo TELEVÍZIE, a on bude splácať svoje negatívne žiarenie; najviac zaujímavé je, že tento okolí on je dobrý. Paprade rastú v tmavej, ako vlhké pôdy a striekanie.

Nadežda Popova

Foto Ruskej Vzhľad

Zdroj: Žena Vestník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика