понедельник, 29 сентября 2014 г.

Konštrukcia haly typ vestibule

Konštrukcia haly typ vestibule

Jednou z hlavných nevýhod haly typ vestibule, je nedostatok voľného miesta. To je veľmi malej chodby. Za predpokladu, že chodbe nábytok, môže byť nie viac ako 2-3 ľudí. Pri navrhovaní chodbe tohto typu, je náročná úloha. Potrebujete umiestniť potrebné veci, zatiaľ čo zaberá minimálny priestor. Ak sa nedá rozšíriť hala, môžete sa pokúsiť rozšíriť ho vizuálne. Pomocou nejaké triky, s malé a nepríjemné sála, je možné si útulný a elegantný.

Nasledujúce tipy vám pomôžu urobiť:

1. Tapety. Tapety pre menšie miestnosti, budete musieť vybrať si svetlé odtiene. Monochromatické svetlo, farby pomoc zrakovo rozšíriť priestor miestnosti. Aj keď môžete použiť nie len obyčajný Tapetu, ale Tapetu s postavou, hlavná vec, že postava bola príliš svetlé.

2. Osvetlenie. Vstupná hala by mala byť dobre osvetlené. Dobré osvetlenie tiež pomôže opticky zväčšiť priestor a aby to ľahšie. Môžete použiť jednu stenu a pár stropné svetlá

3. Zrkadlá. Zrkadlá sú ďalším bodom, ktorý umožňuje opticky zvýšiť plocha miestnosti.

4. Nábytok.

Existuje niekoľko variantov umiestnenia nábytku v hale-vestibule.

Možnosť č. 1. Racionálne, v malej miestnosti, na miesto, šatník. Má veľkú kapacitu a hospodárne využívanie priestoru. V ju zavesiť oblečenie, ale existuje veľa políc, kde môžete mať veľa vecí, ktoré chcete uverejniť. Ak si vyberiete šatník, najlepšou možnosťou by bolo posuvné dvere skriňa s posuvnými zrkadlo dvere. To vám umožní dostať sa v chodbe veľké zrkadlo. Prípad priestoru je vhodné, vybrať na všetky výšku miestnosti. Okrem šatník, ak chcete, môžete po nejaké ďalšie poličky alebo skrinky, stojan na topánky a niekoľko dekoratívne prvky.

Možnosť 2. Môžete umiestniť police, skrinky na topánky, zrkadlá alebo Skrinka s zrkadlové dvere, gazdiná, umbrella stand alebo ozdobné prvky na vašej chuti.

Zdroj: http://homart. ru
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика