воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Miestne a Autonómne Kanalizácia

Autonómne Kanalizácia - Kanalizácia, nezávislé od vonkajších faktorov (vrátane nevyžaduje, elektrina). Dnes, existuje niekoľko variantov týchto systémov: betón krúžok, skladovacie kapacity a fekálneho.

Miestne Kanalizácie - akýkoľvek systém, ktorý nie je napojený na Centrálnu kanalizáciu. Zahŕňa kanalizačných potrubí, čistenie vody zariadení (fekálneho, skladovacie kapacity, prevzdušňovanie odpadových vôd (čov).

Plastové Kanalizácia bude slúžiť ako skutočnú alternatívu na Centrálnu kanalizáciu. Tento Autonómna krajina Kanalizácia môžete vyhnúť mnohým domácnosti nepríjemností, ekologicky bezpečný, spoľahlivý a nákladovo efektívny.

Princíp práce miestnych Samosprávnych Kanalizácie sú podrobne popísané v článku.

Na obrázku môžete vidieť schematický obraz modernej čistiarne odpadových vôd do miestnej Kanalizácie. Všetky moderné Kanalizácia vyrobené v obdĺžnikové alebo štvorcové prípade.

 

Samostatný Kanalizačný systém je plne automatizovaný systém. Pre striedanie cyklov a odpoveď na stanici odpadových vôd je zodpovedný riadiacej jednotky.

Na trhu dnes sanitácie obsahuje niekoľko popredných svetových značiek: AK (ASTRA), TOPAS, jednotky ubas, BIOXY, DECA.

Spoločnosť "AKANT" dodáva zariadenia a inštalácie Autonómne a miestne kanalizácie od všetkých popredných výrobcov, a tiež slúži moderné liečebné zariadenia.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика