суббота, 27 сентября 2014 г.

Interiérový dizajn'interiér spálne

Interiérový dizajn'interiér spálne

Spálňa je miestnosť, v ktorej môžete relaxovať sladký sen, uniknúť z neustále obavy a obnoviť svoje sily po pracovný deň. Preto všetky spálňa by mala dýchať pokoj a súkromie a na podporu relaxácie.

Interiérový dizajn'vnútra táto izba musí byť harmonický a neobsahuje rozpory, na Všeobecnú predstavu o celý dom. Je žiaduce, aby izba bola veľmi otvorená na prirodzené svetlo. Môžete urobiť múdre rozhodnutie, ak sa rozhodnete spálne čo najväčšej miestnosti v byte. Bolo by ideálne, ak kúpeľni bol vedľa spálne.

Optimálne farby pre spálne sú pastelové odtiene žltej a béžovej. Takéto tóny musia byť pokojná. Zelené tóny vytvárajú pocit sviežosti vašej izby. Modré alebo modrej farbe bude vaša spálňa pohode. Golden-žltej farby naplní vás so energie a temperamentu. Všetky odtiene červenej, hoci je symbolom lásky a vášne, odporúčame vám použiť ich na platné číslo. Úžasný romantizmu vašej spálne bude dať bielej farby. A jeho pearly-sivá a mliečne odtiene. Nezabudnite, že všetky tmavé farby opticky znížiť priestor, aby ste tak neplatí v malej spálne.

Skúste vybaviť a umiestniť všetky potrebné v miestnosti. Určiť rôzne zóny spálne vám pomôže: výklenok v stene postele, oddelené od hlavnej časti miestnosti oblúk, podiums, multilevel stropy a svietidlá.
Posteľ je odporúčané, aby sa dal na stenu usgov'jamy. Prístup do miest, musí byť slobodný od všetkých stranách.

Dnes módne a veľmi šikovný možnosť sa s'jednota spálne a šatne. Pre posuvné dvere sa nachádza izba so stanoveným police a regály, kde si môžete uložiť oblečenie. V tejto miestnosti budete môcť meniť oblečenie počas monitorovania oblečením, pri pohľade do zrkadla.
Zdroj: uhouse. ru
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика