понедельник, 29 сентября 2014 г.

Čo je Feng Shui

Feng Shui je starobylé silný vedy, ponúka spôsoby, ako premeniť váš domov na efektívny nástroj, ktorý bude liečiť, ak chcete obnoviť vzájomné porozumenie, prinášajú šťastie a prosperitu, harmonizovať komunikácia'vzťah človeka s prírodou. Feng Shui je založená na 3-ročné skúsenosti a poznatky potvrdzuje moderná veda. To je veda o tom, ako si vybrať správne alebo postaviť dom, zariadiť izbu a usporiadať nábytok, a, nakoniec, najviac atraktívne hľadiska Feng Shui - ako pritiahnuť úspech v osobnom živote, obchod, umenie.

Feng Shui môžu byť využívané efektívne pre každého - a podnikateľ, a gazdinka.

Na základe tejto univerzálnej vedy sú Všeobecné zákony, SV'odkaz energetické pole planéty, pohyb planét, rôzne štruktúry (krajiny, prírodné a umelé), a skutočného človeka. Napríklad, teraz vedci-ekológovia by's záujem o elektromagnetický smog, ktoré tvoria rôzne elektrické zdroje. A to je len špička ľadovca, pod ktoré číhajú jemnejšie prospešné a nie veľmi prospešné žiarenia, povrchovej'spojené s forme rodinných domov, cesty a rôznych stavieb.

Feng Shui a čas

Navyše, všetko tokov a rozvíja sa v priebehu času v súlade s určitými rytmy (cykly), a Feng Shui berie do úvahy tieto zmeny v čase. Každý dom, ako ľudia ísť cez ich životný cyklus, od dátumu výroby, prechádza rekonštrukciou, atď., Toto všetko ovplyvňuje energie konfigurácie vnútorného priestoru, a preto obyvateľmi domu, o ich zdravie'I a dobre-bytosť.

Feng Shui a muž,

Ďalej, všetci ľudia môžu byť rozdelené do 8 typov v závislosti na ich dátum narodenia. Týchto osem typov tvoriť dve "home" Východ a Západ. Pre každý typ sú tam štyri výhodnej geografickej oblasti a štyri nepriaznivé. Podľa tejto príručke fasádu domu, plán spálňa a obývacia izba, a majú k dispozícii prístelky a pracovných miest. Niekedy stačí umiestniť posteľ v smere priaznivá, a človek príde späť zdravé, regeneračný spánok, zdravú'I a dobrú náladu. Možno z tohto dôvodu, mnoho ľudí má rôzne spať v rôznych domov, alebo dokonca izby. Okrem toho, pre každého, tam je smer s názvom "nebeský lekár,", ktorý pomáha obnoviť alebo sa dostať do formy po chorobe. To je možné nájsť jednoduché logické vysvetlenie: zloženie z ľudskej krvi je železo, ktoré je ovplyvnené tým, že magnetické pole zeme. A všetko, čo je potrebné je zadať do rezonancie s tejto oblasti.

Samostatnú časť Feng Shui vyhradená farby inter'jer. Okrem Všeobecných psychologických pojmov vnímanie farieb je jemnejší vzťahy'vzťah medzi človekom a farbu. To je založené na predpisoch p'päť rôznych typov alebo vlastnosti, energie, relevantné a farbu, a každý človek. A tak, pre jednu osobu, povedať, peknej červenej farby, a táto farba pre iné nebezpečné - on prebúdza v ňom nadmerná agresivita, temperament, atď. V rovnakom čase, tmavo modrá alebo čierna farba, má upokojujúci účinok na psychiku. Tak, napríklad, to nie je odporúčané mať doma kuchynský nábytok červenej farby, to isté platí aj pre spálne, ale v spálni človek má zvyšok, a musíte použiť ukľudňujúce farby, a pokiaľ možno na zápas tohto muža. A to platí nielen pre inter'interiér, ale aj služby.

Existujú tiež metódy na určenie, osud človeka (veľa šťastia v rôznych aspektoch celoživotného) na základe narodenia (rok, mesiac, deň, hodinu narodenia).

Feng Shui, a priestor

Jeden z najzaujímavejších aspektov Feng Shui je časť, o spôsobe opravy vnútorného a vonkajšieho priestoru s cieľom pritiahnuť úspech v rôznych oblastiach podnikania, CT'Yeri, zdravé'I. Mnoho podnikateľov, a nie len oni asi viete, túto situáciu, keď jeden kancelárie alebo domu, "šťastný"a ostatné veci, ktoré nie sú veľmi dobré, aj keď sa zdá byť všetko rovnaké. Špecialista, ktorý vlastní Feng Shui, budú objavovať tieto problémy a riešiť ich.

Viac a viac ľudí, ktorí chcú viesť zdravý život vo svojich štyroch stien a je pripravený niesť zodpovednosť za to, výber ekologické stavebné materiály, obklady, nábytok a tak ďalej, bez toho, aby čakal na to, oneskorené akcie úradný "správcovia zdravé'I". Budova biológia poskytuje mnoho alternatív, čo umožňuje bezproblémové a lacné na vybudovanie a vybavenie bytu ekologicky čistých materiálov.

Ale ekologický dom sám je žiadna záruka, dobré zdravie'I. To zrejmé, keď niektorí ľudia žijú v takýchto domoch, stále pocit, znevýhodnených a sťažovať rôznych nepríjemností. Tu podobná situácia je na kompletné biologické výživy. Je dôležité jesť dobre, ale ak tam nie sú povolené, psychické problémy, konflikty a napätia, ktoré majú stále telesných ochorení. Preto je potrebné na dokončenie Americké príslovie'ja hovorím, ", aby resettle v eco-friendly domu, a potom, ak sa vám nemôže pochváliť dobré zdravé'pit - pohyboval sa v eco-friendly dom, vytvorené podľa zásad Feng Shui". Po všetkých, Feng Shui má znalosti z duše žije v dome, riadi sa jeho individuality, ukazuje, čo je dobré a aké kroky by mal mať pocit, doprava.

Zdroj: Interiér Base

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика