понедельник, 29 сентября 2014 г.

Loggia: pravidlá o pristúpení

Pristúpenie lóggiami dnes je jedným z najpopulárnejších metód sanácie v malé byty. A zároveň - jedna z najťažších a zodpovedný. Keď každý štvorcový meter, všetky možnosti zvýšenia obytný priestor je na prémie, a nie ju používať len hriešne. Ale, otočením loggia v časti miestnosti alebo kuchyne, je dôležité, pam'na pamäti, že vaše akcie môžu mať vplyv na pohodlie a blaho všetkých obyvateľov.

Rozšírenie obytného priestoru bytu vzhľadom na loggiu je potrebné začať s pozvánku profesionálny architekt alebo inžinier, ktorý bude projekt budúcej práce a bude robiť všetky potrebné výpočty a zabezpečíme prípravu dokumentov potrebných na schválenie pripravovanej práci medzirezortnej Komisie v Prefektúre okresu.

V prvej fáze vstup na loggiu treba skúmať jej krytu, ktoré môžu byť vyrobené z tehál alebo železobetónovej dosky. Ako pravidlo, podľa nej nie je miesto pre prietok - je potrebné položiť tehly, a všetky malé štrbiny cementu alebo "pena". Ďalšia etapa - montáž okna bloky. Pre zasklenie z lóggiami, ktorí sa stanú súčasťou obývacej izby, odborníci odporúčajú používať duté profily z tuhé PVC s tenkými stenami. Je to nosenie, odolný, ťažko horľavá, nevykonáva elektrický prúd, a zachováva si dobre teplo. Dnes trh ponúka širokú škálu systémov, ako profilov tak, že zákazník môže byť určená len so šírkou rámu, počet "hluchý" časti a okenice a spôsob, ako otvoriť posledný. Ako pre formu sklo, dizajnéri jednoznačne v prospech dvakrát komora, bude to výrazne zlepšenie tepelnej a zvukovej izolácie rozšírené miestnosti.

Po príprave vonkajších stien, môžete začať odstránenie Okná, balkónové dvere a rozšírenie tvoril hodnoty clony. Pam'nezabudnite, že v panelových domoch vonkajšie steny sú vyrobené z montované betónové panely, ktoré môžu byť len cut parapet časť, a potom len za predpokladu, že nebude poškodené pracovné armatúra. Murované domy viac šťastia: vonkajšie steny môže byť dopravca (a potom fragment pod bývalého okna môže byť odstránená), alebo samonosné (potom otvor je dovolené rozširovať na úkor bočné steny).

Keď najšpinavších a väčšina práce náročné práce za prípade oteplenie lodžie. Možno to je najdôležitejší krok, vyžadujúce maximálnu presnosť a dôkladnosť. V skutočnosti, loggia patrí zábal viacvrstvové deku. Na stromy'drevený alebo kovový rám vyhovuje parozábrana (polyetylén, fólie), potom izolácie a hydroizolácie, (polyetylén, strešnej krytiny, tmel). Na steny a strop vhodné minerálnej vlny, ale na podlahe povinné'uistite sa, že použitie pevnej izolácie. Pam'zapamätajte si: ak chcete požiadať o izolačná pena je prísne zakázané: nie je horľavina vyžaruje, keď spálil toxických látok.

Potom, ako pravidlo, povrch bočné steny a stropy, na ktoré sa vzťahuje s sadrokartónu, ktoré môžete maľovať, wallpapering alebo stoning stromy'drevené panely. Pre podlahové krytiny vhodné a parkety, keramická dlažba a koberec - to všetko závisí na tom, či sú vizuálne o'zjednotiť priestor rekonštruovaný balkón, izba, alebo nie. A ako na loggiu je zakázané na odstránenie chladiča, najjednoduchší spôsob, ako organizovať tam Podlahové vykurovanie nie je príliš drahý a zabezpečí príjemnú teplotu po celý rok.



Pripojenie balkóna do bytu, dostanete extra 5-8 metrov štvorcových. Súhlasíte s tým, v podmienkach, "odnushki" to je ešte veľa! Samozrejme, že takýto nútený rozšírenie obytného priestoru má svoje nevýhody. Po prvé, hovoríme o dizajne funkcie - prítomnosť celkom slušný rozdiel na úrovni podlahy, ktoré môžu byť veľmi traumatizujúce pre deti a starších ľudí, ako aj portál, rímsy tvorené starými hradbami a "most" nad bývalou okno. Avšak, podľa dizajnérov, všetky tieto nevýhody sa dajú ľahko premeniť výhody, ak obratne poraziť tieto položky so všetkými druhmi textílií, tlač vzory, vytvoriť dekoratívne stĺpy a piliere.

Ak chcete použiť dostali priestor je úplne iný. Bývalý lóggiami môžete usporiadať izby (jedna možnosť je spojiť to so zimnou záhradou), oddelená od miestnosti posuvné panely, alebo len displej. Ex-loggia je ideálny aj pre malé fitness izby alebo priestranné šatne. Môže to skončiť a pekné spálne, je na samote, alcove pre dvoch, zatiaľ čo obývacia izba môže byť prevedený do obývacej izby, meniť to do m'nábytok, domáce kino alebo biliardovým stolom. A ak je to potrebné - na ochranu pomerne detský kútik. Často sú situácie, kedy bývalej loggie premení jedáleň - dobrý čas na stôl a majú pódium, a panoramatické Okná. V tom prípade, ak loggia stáva súčasťou kuchyni, ona sa môže premeniť na extravagantné bar a mini-pivnica, kde pani udržuje svoje rezervy. V skratke, všetko závisí len na vašej fantázii.

Text: Asya Ilyin
Foto: JP

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика