понедельник, 29 сентября 2014 г.

Štrk 2008-10-31 14:02:32

Výstavby a rekonštrukcie.

Upravená, nepriechodná
2008-10-31 14:02:32


Drvený kameň je výrobok dostal do drvenie hornín. Drvený kameň je vyrobený ťažbou v CT'kariéry skaly, ktoré sa potom tým, že "skríning" (spôsob stlačenia žuly) spracované do drvený kameň. Najviac známy a široko používané rock je žula. Aj Sutiny vyrába drvením okruhliakov a štrku.

Drvené žuly. Drvené žula sa vyrába drvením prírodného granitu. V CT'Arah na ťažbu žula je pevné, monolitické skaly, ktoré sa vyhodiť do povetria, potom výsledná explózia skaly sú drvený v drvenie stroj, potom drveného materiálu, oddelené do frakcie. Menšie frakcie z drveného kameňa, tak jeho cena je vyššia ako (ako ďalšie práce na drvenie). Žula makadam je najlepší stavebný materiál v mnohých druhov konštrukcie. Napríklad, moderné Štandardy pre ciest výstavby a organizácie cestnej poťah na cestách použiť akéhokoľvek druhu s výnimkou drvené žula, pretože Fajčenie.

Štrku-drvený kameň vyrába drvením okruhliakov a štrku ťažba piesok-štrk zmesi. Sila drvený štrk na 200-400 jednotiek menej ako žula drvený kameň (s nižšími mrazuvzdornosti). Použitie drvený štrk získať rovnaké stupňoch, ako betón s použitím drveného žula si vyžadujú väčší podiel cementu na 10 až 15%, ktoré v súčasnej cementu ceny výrazne zvyšuje náklady na výrobu.

Vápencových sutín vyrába drvením z vápencových skál. Vápencová drvina, pretože mal malú pevnosť je aplikované v konkrétnych nízkej triedy na nezodpovedné stavby (obec low-rise výstavba, atď.)

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика