понедельник, 29 сентября 2014 г.

Umývania okien a 2008-10-13 14:59:20

Výstavby a rekonštrukcie.

Umývania okien
2008-10-13 14:59:20

Na jar okno umyť všetko a všade. Tento Manželky ísť dvoma spôsobmi: používať tradičné čas-testovaných prostriedkami alebo použitý moderný prostriedok na umývanie Okien. V prvom prípade, v priebehu sú tipy, matky a babičky.

Hlavné poradenstvo - začať s RUB rámy a parapety. Po prvé, že je potrebné odstrániť prach s mokrým m', ktoré utierkou alebo vysávačom, a až potom môžete začať umývanie Okien. Ako pre farebné stromy'drevené okenné rámy a plastové prísne zakázané používať alkalické alebo abrazívne čistiace prostriedky - môžu poškodiť povrch rámov.

Ďalší proces umývanie Okien závisí od stupňa znečistenia zo skiel. Ak sú veľmi znečistené, že ich najprv opláchnite vodou, a potom použiť "ťažké delostrelectvo" vo forme tuhého škrabkou alebo huby. Osvedčený spôsob, ako zbaviť zaschnutej škvrny alebo nečistoty - jemne vyčistiť svoje obvyklé žiletku.

V ďalšej etape - okamžite umývanie skla pomocou handry a slabé kyseliny octovej alebo roztoku amoniaku (asi 30 ml na 1 l vody). Utieranie suchou handričkou a Žiariť aj s nazepam'nezabudnuteľné časy sa vykonáva s pomocou Novín alebo m'papier. Tento widrawal Lesk, otvorené účty s osobitnou starostlivosťou. Preto, hovorí Alžbeta Markov z čistenia spoločnosť "Biela mačka", je v súčasnosti široko používané špeciálne chemikálie a pomôcky pre rýchle a kvalitné umývanie Okien.

Existuje veľa na výber - len-čistenie obchody desiatky mien.

Štandardné zväzky fliaš 500 ml) a cena závisí od značky a dostupnosť sprej na fľaši.

Podľa štatistík, lacný tovar, menej často pozmenené. Hoci vo Všeobecnosti počet falošných domáce chemikálie, vrátane čistiacich prostriedkov, na domácom trhu je ešte stále pomerne vysoká. Tak odborníci odporúčajú kúpiť výrobok len v obchodoch, kde sa vydá potvrdenie, aby ste v prípade, pred'aby nároky predávajúceho.

Hlavných zložiek v prostriedku na umývanie Okien - etanol, amoniaku a kyseliny octovej. Ako je vysvetlené tým, špecialisti, bez ohľadu na základ, na ktorom robil čistejšie, či je to dobré, dosť dobré, je umývanie Okien, nezanecháva škvrny a vytvára na povrchu skla veľmi tenké ochranné antistatické film, ktorý zabraňuje opätovnému usadzovaniu prachu a nečistôt. A cena rôzne typy čistiacich prípravkov, ktoré nie sú veľmi rôzne, takže výber špecifických nástrojov závisí od kupujúceho.


Hlavné okno umývanie - právo používať špeciálne nástroje. Hlavným pravidlom je tu postupujte podľa pokynov výrobcu uvedených na etikete. A ďalšia dôležitá vec: keď v televíznej reklamy sú zvyčajne otvorené umývanie holé ruky, je lepšie riskovať a využívať ekonomické rukavice.

Chemické látky sa nastrieka na povrchu skla a utrite ho s m', aké látky alebo papiera. Mimochodom, teraz je veľký výber utierky z univerzálnej na cielené určené pre umývanie presklených plôch.
Bežnej z mikrovlákna bude stáť 3-10 UAH. apiece v závislosti od výrobcu a bude trvať od niekoľkých dní až po niekoľko týždňov, v závislosti od toho, ako ich používať.

Avšak, tam sú drahé tovaru, v hodnote asi 150 UAH., Ale takých tkanivách, ako pravidlo, používať profesionálne čistiace prostriedky. Ako hovorí Elizabeth Markov, špeciálne detské plienky z členená mikrovlákno povoliť len niekoľko minút umývať Žiariť aj veľmi špinavé Okná. Tajomstvo spočíva v samotnej štruktúry tkaniva, ktoré priťahuje akejkoľvek kontaminácii. Nemusíte používať chemikálie, ktoré môžu spôsobiť alergie ani podráždenie pokožky je len dostatok vody. Život je zázrak-servítky je o tri roky pri pravidelnom používaní...

Tiež klasifikované ako profesionálne zariadenia patria mopy na umývanie Okien, hoci dnes sú čoraz viac nákup domov: mnohé ženy v Domácnosti radšej míňať peniaze, ale ak chcete ušetriť čas a námahu.

Platforma môže byť usporiadané na "dva v jednom" - na jednej strane nástavec na umývanie Okien, na druhej strane - na sušenie. Ale, podľa odborníkov, výhodnejšie použiť MOPOM s jednorazové tipy - špongie, kefy, umývanie škrabka, gumové upevnenie na odstránenie vody a ganr'obec na utieranie sklo suché.


A nakoniec, ak ste sa rozhodli umývanie Okien sami, požiadajte o radu odborníkov: otvorené okno, zatvoriť dvere. Od koncepty, presnejšie, že skrze neho zrazu uzavretý rám, a často zranený podložky Windows.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика