понедельник, 29 сентября 2014 г.

Šablóny pre krytiny z PVC

Šablóny pre PVC

Výbava panely z PVC formulár na poschodí izba nepárne, alebo má niekoľko prekážok, môžete použiť papierovú šablónu. Proces tvorby papierové šablóny s názvom "markup". Papier je prevedené presný profil steny miestnosti a tvoria všetky dostupné v miestnosti prekážky. Ak to chcete urobiť, môžete použiť papier na nastilki pod kobercom alebo lepidlo niekoľko hárky baliaceho papiera.

Šablóny pre krytiny z PVC
Znížiť látku z PVC vo forme miestnosti plnej prekážok (napr. wc, vaňa) ľahšie, ak chcete použiť šablónu.

Opatrenie najdlhšie stene miestnosti a určiť, ako umiestniť obrázok pochádzajúce z dverí. Pred začatím práce, oprava stromy'Jan poschodí a položiť na drevo vlákien dosky, ktoré poskytujú rovnaký základ pod krytom z PVC. Ak je to potrebné, priložte betónovej podlahy.

Zvyčajne v oblastiach, kde je na podlahe môžete získať vody v kuchyni alebo kúpeľni, PVC povlak by mali byť položené na špeciálne vodeodolné lepidlo.

Užitočné tipy

Pri rezaní šablóny môžu náhodne misalign papiera. Aby sa tomu zabránilo, podržte papier hmotnosti, kým si vystrihnite šablónu a nie opravte to za označenie.

Krok 1

Šablóny pre krytiny z PVC
Rozrežte papier o tvar miestnosti, s emisnými 50 mm z každej strany. Ak chcete použiť dva hárky papiera, prilepíme ich pomocou pásky na oboch stranách. Naneste na kĺby štítok kombinovať papier v prípade, ak sa stanú unstuck.

Krok 2

Šablóny pre krytiny z PVC
Nožnice alebo nôž rez papiera veľkosti menšie ako veľkosť miestnosti cca 12 mm, a aby rez okolo prekážok v približne rovnakej vzdialenosti od neho. Presná vzdialenosť nezáleží, ale musí byť menšia ako hrúbka stromov'kameň "ce" bloku. Lepidlo pásky papiera na poschodí.

Krok 3

Šablóny pre krytiny z PVC
Začína v rohu, stlačte pevne na stenu stromov's ' blok šírka 25-50 mm, stlačené na druhej strane ceruzkou. Nakresliť čiaru cez papier, presúvanie bloku pozdĺž steny. Podobne, presuňte načrtnúť všetky prekážky, nie snaží odmietnuť jednotky. Celý čas udržať jednotky v rovnakej polohe.

Krok 4

Šablóny pre krytiny z PVC
Okolo rúry nakresliť štvorec trochu širšie potrubia pomocou jednotky ako pravítko. Uplatňovať priamka kolmá na stenu, potom pomocou krátkej strane bloku, meranie a uplatňovať vzdialenosť od steny na prednej a zadnej časti trubice. Kompas písať v štvorcový kruh.

Krok 5

Šablóny pre krytiny z PVC V druhej (väčšia miestnosť) položiť handričkou na podlahe lícom nahor a nalepte šablóny. Teraz, držanie stromy's ' blok na rovnakú pozíciu, vo vnútri slučky v šablónu použiť linku na poschodí. Kopírovať tvar všetky prekážky, vrátane rúry.

Krok 6

Šablóny pre krytiny z PVC
Rezané vlákna okrasné nôž. Na rezanie otvorov pre potrubia použiť kus potrubia rovnakého priemeru, imprisoning vnútornom okraji rúry súbor. Robiť štrbiny medzi všetky otvory a okraj tkaniny tak, že prekážkou bol držaný vo vnútri otvoru.

Krok 7

Šablóny pre krytiny z PVC
Dajte hárok podlaha v miestnosti. Ohnúť pol plechu a použiť lepidlo na podlahy. Dať handričku na mieste a hladký kartáčovaný vzduchové bubliny. Pripojte druhý polčas látky. Ak lepidlo nie je použitý, pripojte všetky okraje otvorov obojstranná lepiaca páska na upevnenie koberce.

Krok 8

Šablóny pre krytiny z PVC
Po obvode bariéry squeeze navi tmel (nepremokavé tmel), držanie striekačku 45-stupňovým uhlom. Tmel nie je len tesnenie hrany, ale sa skryť všetky sekcie.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика