понедельник, 29 сентября 2014 г.

Univerzálna mriežka 2011-09-29 12:04:03

Výstavby a rekonštrukcie.

Univerzálna mriežka
2011-09-29 12:04:03

Zlepšovanie domácnosti dej, žiadne maličkosti. Užitočné, keď sú viaceré úlohy, ktoré možno vyriešiť pomocou rovnakého materiálu. Takýto univerzálny asistent je grid - môže byť použité v mnohých kapacity.


Stavať plot alebo strážiť, chrániť plantážach zo zrážok a škodcov, stavať malý záhradný dizajn, vybaviť detské Ihrisko - to všetko sa dá urobiť pomocou mriežky. Rozsah výstavby obchodov môžete nájsť niekoľko druhov materiálu.

Kovové pletivo


Tradičné možnosť - pletená oka alebo sieťoviny. Zaujímavé je, že patent na tento vynález v roku 1878 získal nemecký Mason Rabitza. Vďaka nemu, v Arzenálu remeselníci s'objavil jednoduchý a pohodlný materiál, ktorý sa používa na rôzne účely: pre zariadenia ploty, fencings pozemkov a priestorov, dokončovanie a omietky. Technológia výroby z drôtu sieťovina je jednoduchá: ploché jar skrútený do seba a veľkosti cievok je možné meniť veľkosť buniek z 6x6 až 100x100 mm Prútené pletivo je vyrobené vo zvitkoch, s výškou 1; 1, 5; 1, 8; 2, 0 m a dĺžka je 10 alebo 15 m priemer drôtu od 1 do 8 mm

Zvárané, tzv. "posilňovanie" oka mriežku, hladký alebo zvlnený drôt s priemerom od 0, 6 mm až 5 mm alebo zosilnenie 6-12 mm, umiestnené v dvoch vzájomne kolmých smeroch a zvárané na križovatke. Mriežka je vyrábaná v kotúčoch, mapy s bunku, veľkosti od 5 do 200 mm a používa sa na upevnenie do muriva, pri stavbe múrov, výstuže železobetónových konštrukcií, cestných povrchov, zariadenie podlahovej krytiny.


Iný typ - tkané oka. Je vyrobená z hladkej drôt s priemerom 0, 25-1, 6 mm, s bunkami z 0, 63 až 20 mm je tvorený s vzájomnej spleti drôtov základe (", závit" okolo bar) a drôty útku (", závit" cez web oka), umiestnené kolmo na seba. Tkané oka používané na výrobu filtračných elementov, vnútorné dokončovacie práce, s cieľom znížiť o konkrétnych počas prác na monolit.

Aby sa zabránilo korózii a predĺženie životnosti produkty, ktoré sú vyrobené z kovovej mriežke, výrobcovia vybrať z nehrdzavejúcej ocele alebo spôsobiť ochranný náter s zinok alebo polymér.

Ďalšiu výhodu mriežky s polymérne povlak - farebná škála. Bez časovo náročné maliarske tento plot bude plný súčasťou celkového krajiny, ktorý nepochádza z palety farieb ostatné budovy na mieste.


Jasne, na ochranu záhradný plot môže a konvenčné siete. To je najúspornejší a cenovo dostupné možnosti. Ale mal by pam'nezabudnite, že "black" grid vyžaduje dôkladné maľovanie ihneď po inštalácii. A časom, váš plot bude mať povinné'uistite sa, že farba raz za 3-4 roky. Pletivo pozinkované a potiahnuté bude drahšie o približne 30 a 70%, ale na farby, môžete ušetriť ďalšie ochranné konštrukcie nie je potrebné. Mimochodom, minimálna životnosť drôtu o vzájomnom započítaní, dokonca non-pozinkované, je 30 rokov. Ako pre "chránené" mriežky počas prevádzky v okolitého prostredia v rozmedzí teplôt od -40 do +70 stupňov je prakticky neobmedzená. Tak, stavba z kovovej mriežke je nielen spoľahlivé, ale aj odolné variant rozvoja území.

Ďalším dôležitým bodom, keď si kúpite poznámka na koniec drôtu, ktoré zhromažďujú čistý. V ohnuté, ako sa značne uľahčí inštaláciu. Je na predaj a sú pripravené oblasť oka ťahal cez rám z kovu rohu. Pre rýchlu montáž plotu si chcete kúpiť, a scopate stĺpce sú vyrobené zo železa rúry.

"Transparentné" takýto plot je dočasný problém. Je to vyriešené, napríklad pomocou "živé ploty". Rýchlo rastúce kríky vysadené pozdĺž plota, s náležitou starostlivosťou a včasné účes pre jedného alebo dvoch sezón sa stal nepreniknuteľnú na outsiderov zvedavými očami a neprekonateľnou prekážkou o ľudských rastu. Rastliny vybrať v závislosti od svetelných podmienok a typu pôdy. Výborná možnosť pre zelený plot bude Derain, orgován alebo cotoneaster. Pre iné presvedčenie, že si môžete dať "ostnatý" ochrana - vhodný sadenice, dráč, pes rose, a iné silné a veľmi nenáročná rastlina.

Siete polymér


Ale kovov nie je jedinou surovinou pre výrobu mriežke. Dnes populárnym materiálom sa stáva siete polymér, často úspešne nahradiť kovom. Je vyrobený na špeciálne'azalina stroje od sto percent polyetylénu a vysokého tlaku. Okraj oka na ďalšie posilňovanie a aplikovať stabilizácia pre ochranu pred škodlivým uv žiarením. Unikátne prísady poskytujú vysokú úroveň konfrontácie poveternostným vplyvom. Plastové mriežky je netoxické a chemicky inertného.


Je relatívne nový produkt na trh, tento materiál je už ukazuje jasné výhody. Siete polymér estetické, technické a jednoduchý na používanie, viac zľahka, nevyžaduje pravidelné maľovanie, nie vyblednutiu na slnku a nie koróziu. Na používanie mriežky môže nielen pre oplotenie. To bude chrániť pestovanie zeleniny a ovocia z vtákov, krupobitie, dážď a slnko, Zvieratá. Dekoračné pletivo sa používa pri výrobe členenie kvetinové záhony a kvetinové záhony. A uplatňovaní polypropylén oka na podporu farby môžu byť najlepšie posilniť a dať popínavé rastliny na pergoly a terasa. Zeleninové a ovocné plodiny siete bude mať tiež dobrú podporu. V oblastiach podliehajúcich silný vietor, odporúča sa použitie špeciálnych sietí - obrazy: ich chráni viníc z poryvy vetra s pieskom. S mriežkou, môžete chrániť altánok a zatvorte bazén v krajine, a tiež výroba chráni pred slnkom a dažďom, prístrešok pre auto.

Z nových oka výroba a plastové drenážne rošty. Sú použité pre budovanie odvodňovacích systémov s cieľom vybudovať vysoko kvalitné odstránenie sedimentov a vôd. To je ekonomická alternatíva k bežným odvodňovacie systémy z troskách, a v žiadosti roštu je jednoduché a pohodlné.

Teda, všestranný a funkčné materiálu poskytuje vynikajúcu príležitosť pre experimentovanie a realizácii nápadov pre vašu záhradu.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика