вторник, 30 сентября 2014 г.

Štandard plán apartmány

Posledných desať rokov výrazne zmenila náš nápad dobrý domov. Stále viac preferovaný byt s otvorenou, v ktorom je "fantázie voľne behať". V výstavbu rodinných domov s bytmi zadarmo rozloženie postavený vonkajšie a deliacich stien medzi apartmány, všetky ostatné zákazník robí sám. A treba poznamenať, za ich peniaze.

Medzitým, dostať to, čo chcete, dokonca veľmi neobvyklé usporiadanie bytu, postaviť nové steny nie sú nevyhnutne'byť istí. Stačí rozbiť staré (samozrejme, iba v prípade, keď konštrukcie budovy). A presne vedieť, čo môžete očakávať pri nákupe konkrétny byt, mali by ste poznať základné typy schém bytov.

Starých domov, alebo veľa na dražbe?

Ubytovanie predrevolučných budovy sú situované predovšetkým v historickom centre mesta, a vedieť ho je ľahké. Je to malé súkromné vily v 2-4 podlahy, zrekonštruované v budovách domu a bytových domov v 6 až 8 poschodí, v minulosti, drahé, prestížne alebo lacné bytových domov. Štruktúrne, tieto budovy sú podobné, a každý z nich, ako pravidlo, utrpel niekoľko kapitálu opravy (prvá - ešte pred revolúciou).

Avšak na to, aby kategórii schátralé bývanie takéto domy sa neuplatňujú. Multi-izbové apartmány, vysokej kvality a len zriedka, ako jeden druhého, pretože každý kaštieľ bol postavený na individuálny projekt. Často tam sú zmeny - až na dve-úroveň apartmány. Na Západe, žiť v dome, ako to, že niekedy budete musieť kúpiť byt v aukcii, a vlastníkov bytov Zobov'viazať na udržiavanie budovy historického charakteru.

"Sovietskeho Impéria"

"Stalin" budova patrí do 1930 - 1960-tych rokov a o'spája veľké bytové domy (postavený v štýle "Sovietskeho Impéria") a tri-, p'Atapuerca domu, s vysokými stropmi a obrovský komunálne byty. Jedna kuchyňa, jedna kúpeľňa a chodba, na jednej strane, ktoré sú umiestnené všetky jedenásť miestnosti - tu je typický plánovanie "Stalin". Takéto apartmány sú dosť "opraviteľné" "utilities" môže ľahko premeniť Kráľovské apartmány. Zároveň dopyt po bytoch vo veľkých bytových domoch sú malé: otázka kapitálu opravy domov, zostáva otvorené.

"máme v byte je plyn. A vás? "

"Chruščov" plánovanie, pomenovaný podľa sériového projekt Chruščov era (60-s 70-s). Charakteristické znaky týchto apartmány sú malé kuchyne - nie viac ako 6 metrov štvorcových. m, pripojenie alebo komunikácie izby (niekedy pripomínajú dlhé úzke trailer), často v kombinácii kúpeľňa.

Na prvom poschodí je zima, na p'piaty horúci, a to bez teplej vody. To je, teplej vody je vždy tam, ale budete musieť obrátiť na plyn stĺpci. Avšak, pre tých, ktorí sú zvyknutí, veľmi pohodlné (aspoň nie v panvici na teplo).

Bol založený p'Atapuerca "Chruščov" hlavne panel. Panel budovy rýchlejšie a lacnejšie ako tehla, ale menej spoľahlivé. Dutín v stenách, metalagen švy medzi panely, krivky stropy - to je neúplný zoznam problémov, ktoré bude potrebné riešiť v opravu. Okrem toho, takmer všetky steny v byte sú ložisko, a v tomto prípade o "voľný layout" môžete zabudnúť.

"Prepáčte, Kráľovstvo nie je dosť! Túlať nikde! "

Byt zlepšenie plánovania trochu mimo "Chruščov", ale stále horšie apartmány nového rozloženia. Tehlové steny hrúbky 510 mm poskytovať teplo a pohodlie v byte, ale v kuchyni, ako pred malou (6-8 m), a miesto je najlepšie. Tieto byty boli vytvorené pre malé rodiny, a nie veľké, aj keď dostatočný počet izby.

Najlepšie je nepriateľom dobrého?

Pilotný projekt Policajných architektov 70-s - 80-s - Leningrad plánovanie - je prechodný možnosť z zlepšenie plánovania pred nové. Kúpeľňa v týchto apartmány, samostatná veľká kuchyňa (8-9 štvorcových Metrov) a bude obsahovať všetky členov sedem'th. Ako pravidlo, v dome je osobný Výťah, odpadky žľabu, Ústredného kúrenia a vody.

"Nový" plánovanie rozlišovať samostatné izby väčšiu plochu, samostatná kúpeľňa a kuchyňa nie menej ako 9 štvorcových M. Architektov trvalo dlhé úzke chodby a vstavané skrine, ktorí dobrá polovica všetkých uhlov v "Chruščov". Tieto priestranné apartmány sú naozaj veľká príležitosť pre návrh experimentov.

Nie je tam žiadny limit k dokonalosti...

A napriek tomu, apartmán s "nový" plánovanie nie je ešte konečným sen. Skutočne prestížne za dnes v dvoch apartmánoch, akýmsi mini-dom (prestížnej, pravdepodobne len penthouse).

Tento apartmán viac, než je obvyklé, takmer dvakrát (s výnimkou miesta obsadené schodoch len o 18 štvorcových Metrov)a počet variantov návrhu sa tiež zvyšuje. Luxusné apartmány v štýle Ľudovíta XIV alebo zimná záhrada s tropickými kvetmi - mezonetový apartmán umožňuje robiť čokoľvek!

Tento plán je však, samozrejme, a mínusy. Mnohí možno jednoducho vydesiť vyhliadky denne a opakované pohyby hore a dole po schodoch vo svojom vlastnom byte. V tomto prípade príjmy príde tradičné single-level apartmány.

Sultanov Alina (C "VIR-Artstroy")



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика