воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Miestne Kanalizácie. Žúmp, septikov

Každý systém, ktorý nie je pripojený na Centrálny kanalizačný systém sa nazýva miestnu Kanalizáciu.

Takýto systém sa skladá z kanalizačných potrubí a liečebné zariadenie, často v miestnej sanitácia je fekálneho, skladovacie kapacity, alebo Aeracia odpadových vôd.

Dnes na trhu liečebných zariadení existuje niekoľko popredných miestnu Kanalizáciu. Ich značky: AK (ASTRA), TOPAS, jednotky ubas, BIOXY, DECA.

Naši odborníci vám pomôžu vybrať liečebné zariadenie, ktoré je to pravé pre Vašu letnú rezidenciu a bude poskytovať odbornú montáž a servis.

 

Inštalácia Kanalizácie


Sanitačné zariadenia, ktoré sú určené pre údržbu krajine dom je komplexné inžinierske mechanizmus. Kvalita inštalácie odpadových vôd sa vykonáva len v prítomnosti odbornej praxe a využívanie moderných technológií.


Poradie, v ktorom inštalácia kanalizačných systémov zahŕňa:




  • Ukončiť sprievodcu na pozemok s cieľom eliminovať základné rozmery, štúdia úroveň a hydrogeology pôd

  • Definícia technické špecifikácie

  • Účtovného hľadiska a sezónnosti použiť

  • Stanovenie hĺbky komunikácie

  • Hľadiská pre inštaláciu kábel kúrenie

  • Výpočet odhadovaných nákladov a príprava návrhov obchodných

  • Výber potrebné vybavenie

  • Priama inštalácia Kanalizačných

  • Uvedenie do prevádzky objektu.


Pre všetky tieto úlohy boli vykonané v čo najkratšom možnom čase, rýchlo a efektívne, je veľmi dôležité využiť služby preukázané, špecializovaná spoločnosť s dobrou povesťou a skúsenosti, ktoré je spoločnosť "AKANT". V jeho kompetencii výber, predaj a montáž kanalizačných systémov.


Inštalácia Kanalizačných súkromných domov sa môže pohybovať v rozmedzí od Centrálneho systému a Autonómneho Kanalizácie (AK). Pre Centrálne systémy potrebné položenie potrubia-lines, elektroinštalačné rúry, ohyby.


Výstavba kanalizácie mimo krajiny, dom je komplexná fáze Montáže. V tomto prípade, z odborníkov, ktorí sa vyžaduje riešenie problémov dopravy odpadových vôd, určenie typu zásuvky (gravitácia alebo tlaku), inštalácia čerpacích staníc a liečebných zariadení (žumpy).


Pre vonkajšiu inštaláciu Kanalizácie, môžete použiť optimálne riešenie dock AK "Pokiaľ Astra". Je postavený na princípe prírodných aeróbnych biologických filtrácia a čistenie vody. Táto moderná technológia je úspešne prevádzkové takmer desať rokov a prejavili sa v praxi jeho univerzálne výhody. Pre inštaláciu Kanalizačných systém poskytuje v-hĺbka inštalácie nádrže v bezprostrednej blízkosti domu s dodávky čistiarní odpadových rúr. Dostane odpadových vôd, je čistený v nádobe s fekálneho.


Inštalácia Kanalizácie v miestnych typ je jeho realizácie na základe stanice TOPAS. Pre tento účel je potrebné vybaviť výkopové odpadových vôd podľa schémy zapojenia, pripraviť prívodné vedenie vo forme rúr z domu na stanicu a zabezpečiť jeho zapečatenej krabice v prípade stanice.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика