понедельник, 29 сентября 2014 г.

Pokrytie laminátové panely

Pokrytie laminátové panely

Na rozdiel od viacerých tenkých dosiek, väčšina z viacvrstvových laminovaných panelov pribitý na starých podlahových dosiek. Okrem toho, každý panel je pribitý na drsný sex nechty prostredníctvom vnútorného rohu hrebeňa, ktorý potom vstúpi do drážky ďalší panel. Že nechty, pripojte panel, nenechajte'jednoty v kĺbov, špeciálne nechty s-small cap, ponorený pod hladinou.

Pokrytie laminátové panely
Tento povlak napodobňuje tradičné drevené podlahy. Horná vrstva je široký sortiment dreva.

Pred ktorým sa nový náter opravy hrubú podlahu. Pre výpočet potrebného množstva panelov opatrenie miestnosti, berúc do úvahy rozdiely medzi stien a panelov. Zvyčajne panely sú položené rovnobežne s pozdĺžnou z najdlhších stenu miestnosti. Ak posledný panel je príliš úzky, odrezať časť z oboch prvý a posledný panel, so odrezať drážky prvého panelu, a v poslednom hrebeňa.

Zvyčajne do hornej vrstvy laminovaných panelov už uzavretých, ale po inštalácii môže vyžadovať dodatočné spracovanie.

Krok 1

Pokrytie laminátové panely
Dal prvý panel rovnobežne so stenou (dlhej strane s drážkou na stenu), takže medzery v súlade s odporúčaní výrobcu. Na kladivo v nechty prostredníctvom prednej strane blízko pri stene, s intervalom 400 mm Dobojnikom, aby čiapky pod povrchom. Zadajte erb tajné nechtov (pozri bod 3).

Krok 2

Pokrytie laminátové panely
Pokračovať nastilki range, putting lepidlo na krátkej strane s sloty pre s'jednota susedných panelov. Nagradu rez posledný panel vo veľkosti potrebnej svetlej a miesto, orezanie konca na stenu.

Krok 3

Pokrytie laminátové panely
Spustite nasledujúce obrezka od predchádzajúcej, s kĺbov vrazbezhku. Ochrana erb Dosky, kladivo poraziť uzatvorená medzi nimi, aby hrebene pevne do slotu. Napíšte "tajné" klinec nad hrebeň 45-stupňovým uhlom na panel a so obliehaného klobúk pod povrchom. Nezabudnite mazivo s lepidlom krátkej strane.

Krok 4

Pokrytie laminátové panely
Dať všetky panely na protiľahlej stene. Panel posledného čísla stlačte na ďalších pre pomoc bar, chráni stenu Dosky. V paneli poslednom riadku nemôže byť zabitý "tajomstvo", klince, takže sa poraziť prostredníctvom prednej strane. Aby nechty dobojnikom a zaspatia otvory.

Krok 5

Pokrytie laminátové panely
Na uchytenie panelov k platbands použiť plastové vzor. Tlačí k stene a tak reprodukovať jeho obrys. Môžete tiež použiť kompas: umiestnite kryt blízkosti platband a stráviť ocele nohu kompas na contour ceruzka reprodukuje tvar puzdra panel.

Krok 6

Pokrytie laminátové panely
Zabezpečenie panela na stroji tým, že mal na správnu cestu. Alternatívne - piesok časť jamb a vložiť na paneli.

Krok 7

Pokrytie laminátové panely
Ak soklové odstránené skôr, podlahové krytiny, nastaviť ich na ich mieste. Rozdiely môžu byť uzavreté spolu Scotia poraziť alebo prilepením profil na dosky. Tmel na drevo vyplniť diery pre klince, a všetky otvory v profile. Uplatňujú na poschodí odporúča tmel. Farba sokel.

Užitočné tipy

Viacvrstvové - laminátové podlahové krytiny je položený nad zem, tak jeho úroveň je zrejmý. Môžete zanechať líšt dosky v mieste a namontujte panely na stenu, ako je znázornené tu. Alternatívou je odstrániť soklom a nastaviť ich opäť po inštalácii viacvrstvového náteru, Shpilev spodnej časti puzdra laminovaný panel konal sa pod to, ako je uvedené v časti Plávajúce podlahy. V každom prípade sa dvere budú musieť nastaviť, aby sa pri otváraní bola nedotknutá nový pokrytie.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика