суббота, 27 сентября 2014 г.

Posteľ dizajn je nezvyčajné a jedinečné

Posteľ dizajn je nezvyčajné a jedinečné

Podľa aktuálnych aphorism modernosti, človek každé ráno nedostatok p'päť minút do režimu spánku. Premýšľajte: v stave spánku človek strávi tretinu svojho života, a napriek tomu, spanie nás všetkých čias nízke!
Interiér spálne
Vážime si každú minútu pobytu v náručí Morpheus, on nám umožňuje prežiť v sne, že v reálnom živote sa zdá byť nemožné. Myslím, že nikto by sa tvrdiť, že z celej nočný spánok závisí od toho, ako bolesti hlavy, prichádza deň, a kvalitu spánku, v poradí, diktuje pohodlie posteľ. A ak Si myslíte, že o posteľná bielizeň dávno povedal, Ste na omyle.
Interiér spálne
 
"Bed" návrh nie je na mieste, a nové koncepčné miest vydáva ročne na tvorivé inžinierov a dizajnérov.
 
Odvtedy, keď v našom dome prišiel v TV, on je presvedceny, chôdza sa stala bližšie k našej postele. A teraz holandských dizajnérov nakoniec ho v našej posteli. Ukázali svetu špeciálne multimediálne posteľ Hollandia Platinum-Luxe Elity, ktorá zahŕňa zabudovanú 32-palcov TELEVÍZOR, DVD-prehrávač CD, hrať päť-kanálový zvuk. A tak Si nemohol Vasalo túžba zanechať luxusné postele, posteľ poskytované vibračné a pozíciu kontrolór chrbát a hlavu. Dobre, aspoň si to vziať a žiť na to!
Interiér spálne
 
Je škoda, nemá ísť ona "vlna prútik", a ja by som sa na top kuchyňa, a v práci...
 
A ak sa Vám zrazu nechcú vzdať jeho najmodernejších filmy v TV, dokonca postavený v posteli, Ste veľmi vhodná možnosť taliansky návrhár Eduardo Carlo, skromne nazýva high-tech štyri-plagát posteľ. Vynález bude viac, vážne holandský, pretože magic-palube posteľ dať pred Vami obrovské obrazovky domáceho kina, je vybavená najnovšími technológiami. Nie len, že: "diváka" je možné úplne odrezať vypnúť od okolitého sveta, sadreev strane "wall" super-miest.
Interiér spálne
 
Myslíte si, že kino v krabici je poprsie, ale izolovať a všetkých niekedy? Potom bed "spanie pod" práve to, čo potrebujete: druh luxury cocoon vody matrac a jednoduché vnútorné osvetlenie. Áno, táto lavica je celkom možné cítiť cute kitty (veľmi veľa ona je moja mačka je spací vak pripomenul).
Interiér spálne
 
Pre tých, ktorí nechcú cítiť plemeno mačky, ale to by každý deň na hojdačke na hojdačkách, nie zo strachu pred priťahovať pozornosť ľudí v bielych plášťoch, by sa mal starať o nákup miest a tobogany. Tento zázrak je tvor narodil nemecký progresívne stanovisko, hoci, ako pre Nemcov je to dosť nepraktické. Zdá sa, že toto je posteľ pre osamelé spánku, no, vieš...
Interiér spálne
To je jeden z najviac praktických, podľa môjho názoru, možnosti mať taliansky vynález - pohovka-transformátor. Na rozdiel od konvenčných rozkladacej pohovky, tento koncepčný požičovňa lehátok umožňuje ubytovať mnoho hostí, poskytovanie všetkých sedadlách. V noci Budete mať priestrannú posteľ, a deň - dva gauč!
Interiér spálne
Študent musí v malej miestnosti veľkosť bol vzatý do úvahy Britský dizajnér Simon Brewster: jej tvorbe sa spája v jeden predmet a pohovka-gauč, Stôl a posteľ. Štýl je veľmi demokratické.
Interiér spálne
Nie ste dojem nové položky? Ste svoj vlastný dizajnér? Pam'nezabudnite hračka transformer "had", ktorá sa otáča v rôznych smeroch, môžete vytvoriť fantasy obrázok? Potom "had" it'I Loopita uspokojí Vaše potreby. Jedinečným technologickým riešením tohto nábytku umožňuje používať ju ako miesto na spanie, a ako stoličky, a vo Všeobecnosti, ako miláčik priať.
Interiér spálne
Opäť vidíme, že nie je tam žiadny limit k dokonalosti, a tak letu kreatívne nápady, nepoznajú žiadne hranice. Prelomiť stereotypy urobiť vo svojom živote rozmanitosti, udržať krok s nábytkom módy!
Zdroj: http://uhouse. ru
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика