понедельник, 29 сентября 2014 г.

Praktickosť systém v krajine dom 2011-09-26 15:08:50

Výstavby a rekonštrukcie.

Praktickosť systém v krajine dom
2011-09-26 15:08:50

Technológia pohodlie.

Ako zabezpečiť bezpečnosť a pohodlie prímestské oblasti, keď je zima, sneh, a zo strechy icicles visí nadol, a aby bolo teplé a útulné? Ak žijete v krajine dom, musíte starať o použiteľnosť webu. V zime sa pod'jednotky na dom, na stopy a krokov verandu hromadiť sneh, ľad kôry tvoril. Ako sa mu vyhnúť? Kábel vykurovacieho systému Nexans sa podkladá pod povrch cesty, a hreje to vylučuje výskyt ľadu na koľajniciach. Káblové vykurovacie systémy Nexans bude transformovať Vaše dvore do zóny oddych a pohodlie, a ukladá od nutnosti manuálne vymazať skladby.

Vykurovacieho potrubia

Použitý typ kábla Nexans: Self-reguláciu vykurovacieho kábla Odmrazovanie Potrubie alebo Odmrazovanie Vody.

Problémy vyplývajúce s používania plynovodov v zimnom období je známe všetkým. Nie vždy pomáha tepelné izolácie potrubí, nie všade tam, kde je možnosť prieniku potrubia do zeme pod zmrazenie hĺbky. Výsledkom je, že pod vplyvom negatívnych teploty, zníženej otvoru rúry, sú dopravné zápchy, mrazené kvapalina potrubia prestávky. Nehoda je jednoduchšie a lacnejšie, aby sa zabránilo ako správne dôsledky.

Najúčinnejší spôsob, ako predísť týmto problémom je použitie kábla vykurovacích systémoch založených na samoregulačné vykurovacie káble.

Moderné technológie firmy Nexans môže pomôcť s tým najlepším spôsobom.

Spoločnosť uplatňuje komplexný technický vývoj, ktoré zvyšujú bezpečnosť systémov vykurovania, plynovodov a ich jednoduchú inštaláciu a nákladovo efektívnej a pohodlnej prevádzky.

Samoregulačné vykurovacie kábel je nainštalovaný na povrchu alebo vo vnútri rúry po celej dĺžke potrubia pod vrstvou izolácie. Účinok samoregulácie je, že najväčšie teplo od kábel je práve v časti, ktorá sa potrubia, kde sa v okamihu, keď teplota klesla. Kábel samostatne rozhoduje, - chrániť pred mrazom, alebo celého potrubia, alebo niektorý z jeho pozemku, čím sa eliminuje zbytočné spotreby energie, a preto Vaše peniaze.

Môžete zapnúť kúrenie na jeseň, keď bola zima, a vypnúť, na jar, keď bude teplo, nebude sa báť, že ak sa aj na jeseň-zimu a na jar bude teplé dni, kábel bude konzumovať minimálne moc. Teda, návrh vykurovacieho kábla s správna voľba vám umožňuje vyhnúť sa ďalším a náklady na kontrolné zariadenia (termostat a teplotu snímača), cena ktoré často zahŕňa náklady na kábel.

Teraz si nie Ste strach z poškodenia potrubia a vody zo studne, môžete používať po celý rok, aj v najkrutejších mrazov.

Kúrenie strechy

Použitý typ kábla Nexans: Odmrazovania Potrubie alebo samoregulačné kábel TXLP jeden-alebo dvakrát šľachy.

Ovládací systém Nexans: termostat ETR/F-1447A, alebo termostat ETI-1551

Na streche domu, a v zime sú často tvorí icicles, ktoré ohrozujú bezpečnosť ľudí. Očistiť ich od strechy manuálne nepríjemné. Systém Nexans ohrieva strechy a eliminuje vznik icicles a ľadu na streche, zabezpečiť Vašu bezpečnosť a pohodlie.


Systém ochrany pred námrazou, získal väčšiu popularitu a uznanie vďaka tomu, že umožňuje vylúčiť tvorbu ľadu v žľaby a žľaby, ako aj na rôznych miestach na streche.

Problémy s tento jav pomerne nebezpečný a významné pre mnohých dôvodov. Možné viesť icicles a veľké ľadové masy vytvára ohrozenie života ľudí, zvierat a integritu auto.

Navyše, na 1-2 roky fasády mokré zhoršuje a vyžaduje si väčšie opravy.

Kábel vykurovací systém sa skladá z nasledujúcich komponentov:

  • vykurovací kábel (self-regulačné alebo odporového TXLP);
  • riadiaca Skrinka, ktorá obsahuje: termostat alebo meteorologická stanica, ističov, RCD, unit stykač;
  • príslušenstvo pre upevnenie oddiely z vykurovacieho kábla;
  • napájanie napájacie a signálové káble a s'pripojenie boxov.

Vyhrievané chodníky a schody

Použitý typ kábla Nexans: Odmrazovania Twin / Sneh


Ovládací systém Nexans: termostat ETV-1991, alebo ETR/F-1447A

Teplé a suché chodníky v zime, bez ľadu na schodoch - to všetko nie je len robí naše životy jednoduchšie, a je to pohodlnejšie, ale aj znižuje pravdepodobnosť zranenia, obzvlášť deťom.

Kabelážne systémy Nexans na vykurovanie chodníkov a kroky majú zvýšenú spoľahlivosť. Vedecký a technický vývoj, najväčšia svetová spoločnosť so 100 rokov skúseností vo výrobe vykurovacie káble sú na tom vykurovacie systémy Nexans naozaj jedinečný. Kábel design umožňuje umiestniť svoje kompaktné, bez zvýšenia výšky dlažby, alebo etapách, je veľmi bezpečné, čo umožňuje desaťročiach používania vykurovacieho systému rýchlosť a chodníkov. Nemusíte míňať čas a úsilie na čistiť po sneženie. Ako špeciálny kábel a kontrolný systém bude fungovať systém najekonomickejším režime.

Vykurovací systém chodníkov a kroky sú dôležité pre navrhovanie akýchkoľvek budov: materské školy, nemocnice, hotely, športové zariadenia, budú skvelý doplnok pre pohodlné chate alebo Vily.

Na vykurovanie skleníkov a trávniky


Použitý typ kábla Nexans: self-reguláciu vykurovacieho kábla TXLP jedno-alebo dvoj-core

Ovládací systém Nexans: zem senzor ETOG-55 alebo termostat ETR2

Trávnik pred domom, útulné skleník, pole pre futbal alebo Golf, hokej,-bezplatné a to aj v zime - to všetko je už dávno realitou ruskej reality.

Vďaka unikátnej vývoj firmy Nexans, kúrenie pôdy pomocou špeciálneho kábla systémy môžu byť veľmi efektívne a spoľahlivé.


Dizajn vykurovacieho kábla výroby Nexans spĺňa všetky potrebné požiadavky na jeho prevádzku v pôde, ktorý zaručuje spoľahlivosť a bezpečnosť systému.

Použitie termostaty robí vykurovacieho systému ekonomicko - nemusíte tepla o'objekty bez potreby pre teplé počasie, alebo keď nie je sneh. Okrem toho, môžete výrazne ušetriť svoj čas a energiu na niečo, že nie je potrebné vymazať sneh z vykurovaných priestorov.


Vykurovanie skleníkov pomocou vykurovacieho kábla umožňuje zasadiť sadenice v predchádzajúcom období, a taktiež umožňuje, aby ju zachránil a zeleniny pred mrazmi kedykoľvek v roku. Elektrické kúrenie poskytuje úplne odlišné teploty, čím sa zvyšuje produktivitu práce na záhrade. Inštalácia napájací kábel systémy pre vykurovanie pôde, skleníkoch a parenísk je zvyčajne 120 wattov na meter štvorcový, v závislosti od klimatických zónach regiónu a načasovanie výsadby.

Vykurovanie pôdy je dôležité aj pre o športe'objekty. To umožňuje rozšíriť športové sezóny na čerstvom vzduchu, a zvýšiť ročný výnos vonkajšie športoviská.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика