понедельник, 29 сентября 2014 г.

Zvyšuje životný priestor

Zvyšuje životný priestor

Väčšina z nás raz zápasia s problémom, ktoré žijú v malom byte. Keď odoznejú nadšenie pre získanie nového bývania, začneme zapojiť sa do situácie, a často zisťujú, že "mansion" je blízko.

To je, miesto na spanie, osobnej hygieny a varenie je dosť, ale tu je obývacia izba by mohlo byť viac... nebojte sa, využiť ponúkané poradenstvo na zvýšenie obývacia izba, alebo skôr, racionálnejšieho využitia. Možno máte pocit, že ste sa stali majiteľom nového bytu. Plánovanie je polovica úspechu

1. Skôr než sa presťahujete do nového bytu, dôkladne zvážte, ako budete umiestniť nábytok. Odporúča čerpať v malom meradle plán priestorov, a z kartónu vystrihnúť rozložení nábytku, ktoré máte v pláne na vyplnenie priestoru. Vždy je jednoduchšie na papier najprv určiť umiestnenie položky a potom presuňte nábytok. V neposlednom úlohu hrá v tejto situácii a čo vaša peňaženka nie chudobných tým, že nadmerné náklady.

2. Premýšľajte o tom, ako môžeme maximalizovať otvorený priestor. Ak obývacej izbe sa nachádza hneď vedľa kuchyne - o'odpojiť obe miesto na disku odstránením medzi nimi oblasť (samozrejme, ak to neobmedzuje konštruktívne systému budovy). V optickej kvality hranice, ktoré oddeľujú dva priestory, ktoré je možné stojan, ktorý nebude brániť vnímanie priestoru ako celku.

3. O'odpojte Všeobecné farba steny a strop v obývacej izbe a kuchyni. Avšak, nie je potrebné, všetky maľované v jednu farbu - to je dosť kapiel, založené na celkový tón.

4. V podstate absorbuje priestor otvoriť dvere, tak lepšie nahradiť na posuvné. Všade tam, kde je to možné, upravte pevné "hluchý" výplň dverí utierky na sklo.

Ako vybaviť?

5. Pravdepodobne, najťažšie miesto bude umiestnenie gauč. Na toto podujatie by sa malo zaobchádzať s osobitnou pozornosťou. Zabudnite kompletný s dvoma stoličkami. Rovnakú funkciu môže vykonávať vankúše a banquettes. Ak to priestor dovolí, vyberte tri-a nie je rozkladacia, pokiaľ možno, s priestorom na lôžkoviny.

6. Napriek nedostatku miesta, gauč ešte niečo písať. Nastaviť ho, aby zostali malé, cm medzera medzi ním a stenou: najprv sa v tomto priestore môžu byť uložené skladací stôl, atď., a po druhé, je opticky zvýši hĺbka obývacia izba.

7. Malý priestor nie vnímajú ťažký nábytok. Hlavné kritériá váš výber by mal byť multitasking prostredie. Veľmi praktický nábytok na kolieskach, ktoré môžu byť ľahko premiestnené, podľa vašich potrieb.

8. Takže prázdne miesto v prednej časti gauč, vás týmto, aby opticky rozšíriť priestor. Avšak, nie ste požiadal zbaviť sa sami o konferenčný stolík, bude potrebné. To je najlepšie dať dve malé tabuľka na okraji gauč, tak, že v prípade príchodu hostí, môžete sa pohybovať a byť použitý pre slúžiace ľahké občerstvenie.

9. Úloha malých stole pred gauči mohol byť umiestnený na stolici, ak je dostatočne stabilný a vyrobené z rovnakého materiálu.

10. Pri výbere nábytku pre malé miestnosti by mali dať prednosť jednoduché línie a konfigurácie, takže nadmerné dekor robí dojem zagromozhdennye priestoroch.

11. Nie experiment s tradičným Skrinky na stenu. Aj keď "získať zadarmo". Pam'nezabudnite, že raz vkladanie to v obývacej miestnosti, z toho je nepravdepodobné, že zbaviť. Najlepšie kúpiť otvorené police, ktoré si môžete zavesiť na rôzne steny. Môžu ukladať rovnaké množstvo vecí, ale v tomto prípade, môžete uložiť dojem ľahkosti, tak treba malý priestor.

12. Absolútne obľúbené medzi príslušenstvo a doplnky pre registráciu malý priestor, sklo a kovové výrobky, lak povrchov a plastov. Pri nastavovaní pre život, venovať pozornosť predovšetkým na nábytok s týmito inklúzie. Sklo a plast, jemných kovových konštrukcií vytvoriť dojem, že nábytok je oveľa menšia.

13. Aj keď nemáte deti, vy všetky rovnaké, skôr alebo neskôr, budete potrebovať tabuľka, ktorá môže trvať aj niekoľko ľudí. Kde sa pripojiť? To môže tiež byť výklopné tabuľke. Dosť pre neho bezplatné prideľovanie časti steny a používať podľa potreby. Zvyšok času nebude zaberať priestor. "Hrať sa" s jeho farbu a konfigurácia - to môže byť oko-lov dekoratívne prízvuk v obývacej izbe.

14. Do tabuľky budete potrebovať stoličky. Viac praktických len na nákup sofistikovaných.

15. Znalci z vysoko-kvalitný zvuk a obrázky môžu byť vhodné kúpiť plazmové obrazovky, ktoré si môžete zavesiť na stenu a tým ušetriť drahocenný cm.

16. V malej miestnosti s exteriérový nábytok je obzvlášť dôležité pre udržanie poriadku, všetko by malo byť na jeho mieste. Rozhádzané časopisy a knihy nie vytvárajú dojem slobody, naopak, porušovať harmónii.

Hrať sa s farbou a svetlom

17. Efektívne využitie svetla, tóny: steny, čalúnený nábytok, dizajn nábytku. Najmä na výber v prospech jemné farby. Tmavé a bohaté farby aplikujte jemne na malé oblasti, potom by bolo vhodné, a môžete výhodne byť v protiklade proti svetlom pozadí.

18. Tí, ktorí sa neboja experimentovať, môžete vybrať pastelové tóny. Ideálne ako hlavná farba je modrá. To vytvára dojem ľahkosti a hĺbky, aj keď samozrejme, to sa vzťahuje na studené farby. Vhodným riešením by mohlo byť použitie jeho odtiene. Nebojte sa a teplé farby: s úspechom môže byť aplikovaný citrón, broskyňa a mnoho ďalších farieb.

19. Závesy, záclony, rolety (žalúzie), musí byť v súlade so Všeobecnou koncepciou obývacej izbe, a urobiť dojem ľahkosti. Čím viac slnka si dajte do domu, tým lepšie. Preto vyhnúť tmavé tóny v okenné rámy, dať prednosť zelenými odtieňmi.

20. To isté platí aj pre koberce - najvhodnejšie bude hladké alebo s nenápadný'azleven vzorované koberce. Nikdy neuškodí použitie v interiéri'interiér malej miestnosti zvislé čiary, ktorá sa tiahla príslušenstvo a visiace rastliny.

Zdroj: http://homart. ru
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика