понедельник, 29 сентября 2014 г.

Combo boxov 2008-10-13 14:57:05

Výstavby a rekonštrukcie.

Combo boxov
2008-10-13 14:57:05

Combo boxov - Okná z rôznych materiálov - z'objavil sa ako dôsledok túžba ľudstva, aby sa priblížili k ideálu okna. Každý materiál má svoje výhody a nevýhody, a dátové štruktúry, v snahe, dosiahol o'ak chcete kombinovať výhody krátkych materiálov a ich nedostatkov, aby sa minimalizovalo. Hlavnou nevýhodou týchto Windows na deň, ktorý má široké uplatnenie v stavebníctve, je vysoké náklady. V combo boxov používať nasledujúce kombinácie rôznych materiálov:

  • Hliník (meď) + strom;
  • Hliník + plast;
  • Hliníkové + stromu + plastové
  • Iné kombinácie.

Najčastejšie sú v súčasnosti drevo-hliníkových Okien. V tejto dizajn, strom je chránený mimo kovového plechu alebo všetky vonkajšie rolety sú vyrobené z kovu, a interiér strom. Prirodzene, tieto Okná majú rôzne náklady. Stromy'drevené Okná s hliníkovými doskami drahšie než len stromy'drevené, ale oveľa lacnejšie ako Okná s hliníkovými žalúziami.

Výhody systému Windows na vonkajšie hliníkové (meď alebo mosadz) profily.

  1. Profily bezpečne držať zasklenie;

  2. Strom trvá dodatočnú ochranu proti nepriaznivým poveternostným vplyvom a je chránený pred kazu;

  3. Profily prispieť k odstráneniu vlhkosti z krytov;

  4. Eloxované alebo lak povlak umožní nájsť nejaké zaujímavé farebné riešenia;

  5. Nevyžadujú špeciálnu starostlivosť povrchu, a pravidelného maľovanie, ktorý je nevyhnutný pre strom.

Design drevo-hliníkových Okien

Existujú dva typy stavby, drevo-hliníkové Okná:

  • Ak okno odnorodnye (jedna obálka), potom sportsuits hliníkového plášťa, mechanicky upevniť na stromy'drevené okenné profily s špeciálne svorky;

  • Ak okno dvorane kúpeľov (s twin alebo double aspekt), máte dve možnosti:

  • Hliníkové shell mechanicky upevniť mimo stromy'drevené krídla okien špeciálne svorky, zatiaľ čo vnútorné listu zostáva nezmenená;

  • Drevo-hliníkové okno obsahuje dve zobrazenia: interné stromy'drevené a vonkajšie hliníkové, že môže byť s'sú spojené príruby.

Keď hliníkový plášť upevnený na stromy'drevené okenné profily, aby sa zabránilo akumulácii vo vnútri kovového kondenzátu, musíte samostatné strom, z kovu, s osobitným izolačná vrstva, predchádzanie škodlivým účinkom kondenzátu na strom.

Existujú aj kombinované okno, kde kovového profilu vo vnútri miestnosti nosenie dekoratívne pásy z dreva firma plemien. Takéto okno je chránený zo všetkých poveternostným vplyvom z vonku a vo vnútri pocit, teplé a útulné. Tieto Windows, okrem jeho vysoko estetické vlastnosti, dobré a ktoré sú veľmi odolné.

Tam sú tiež stromy'drevené Okná s plastovými membrána, ktorá chráni drevo, plastové Okná s dekoratívnym kovovým plášťom. Tam je combo box, ktorý kombinuje tri rôzne materiály:

  1. Strom ako dekor;

  2. Plastové, pretože tepelná ochrana;

  3. Kov-ako materiál, konštruktívne a chráni iných materiálov z škodlivé Atmosférických bridlice vplyvov.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика