понедельник, 29 сентября 2014 г.

Feng Shui: od obývacia izba s balkónom

Feng Shui (doslova "vietor a voda") - Taoistickej praxi symbolický priestor. Starobylé Čínske učenie, ktoré ponúka, aby sa začali meniť seba a svoj život zmeniť svet. Je známe, že dokonca aj jednoduché prestavby nábytku v miestnosti, nehovoriac o kompletné prepracovanie v dome, čo spôsobuje jej obyvateľov úplne nové pocity a emócie. Všetko v našom byte, ktoré hovoria o pravidlách vedy Feng Shui?

Podľa zákonov Feng Shui, pre inter'obývacia izba interiér je dôležité, nie tak maximálne pohodlie, ale aj paleta farieb, umiestnenie a význam vecí. Po prvé, sedacie súpravy a stoličky by mali stáť s vaším chrbtom k stene, posedenie mal podporu a ochranu, za, potom sedieť na nich je uvoľnene a pohodlne. Ak sú všetky sedadlá dať, takže nie je možné, ich pozícia vysoké rastliny, knižnica, trofej, alebo aspoň záclony, vytvorenie ochrany za. Záclony lepšie svetlo, Feng Shui, ťažké závesy spomaliť v priebehu času. Zariadiť obývaciu izbu, je potrebné'uistite sa, že zvážte vlastnosti a farby s'piatich elementov Feng Shui. Napríklad, sa nachádza v Juho-Východ stromov'drevené výrobky bude stimulovať rast a rozvoj, a symboly prvku vody bude ich podporu.

Kvety,, všetky živé rastliny v Feng Shui tiež rozptyľuje a zmiernenie nepriaznivých energie. Snažte sa používať v interiéry'Yeri uzavreté police, ak chcete otvoriť Feng Shui nie je veľmi dobré. V každom prípade na pultoch musí byť poriadok. Zrkadlá prilákať a prenos energie čchi, a tak Feng Shui sú aktívne používajú na rôzne účely. Na zvýšenie bohatstva Feng Shui majstri poradiť na posilnenie vitálnej energie qi Západ. Dávno je Západnom smere vo Feng Shui je smer bohatú úrodu v poľnohospodárstve.

Nastavenie v obývacej izbe krb, venovať pozornosť výberu miesta pochopiť, či to bolo vhodné, tu prvok ohňa. Feng Shui nie radia, aby sa dal krb v Severnej a severozápadnej časti domu. To je veril, že to oslabuje postavenie mužov v dome a vedie ku konfliktom a hádkam. Na hladký situácie, možno zavesiť vedľa krbu, hudba vietor s p've rúry.

Výkony a stropné trámy vytvoriť ďalšie uhly, aby vlákna kreatívne a prospešné chaotický čchi znižuje jeho kvalitu. Je lepšie vyhnúť sa to v detských izieb, spální, kancelárií. V menšej miere to právo patrí na schodoch v dome.

Najlepšie umiestnenie pracovná miestnosť je na Severnej, Severo-Západ, Sever-Východ alebo na Juh-Východ vášho bytu. Klasické rohu bohatstva vo Feng Shui je Juho-Východnom rohu.

Balkón - vstup prestupuje vesmír životnej energie qi v našom dome. Jeden z dávnych výroky, korene, ktoré idú Feng Shui: "Čchi (energie) je roztrúsené vetrom a zastaví na hraničných vodách". No, keď z balkóna nie je žiadne negatívne vplyvy: fajky podnikov, staré odumreté stromy a elektrické vedenie. Priaznivé krajiny mimo okna: lesa, jazera, či rieky, na ohyb cesty, detské Ihrisko mimo okna alebo oblasti mestského rozvoja.

Pre milénia umenie Feng Shui pomáha ľuďom dosiahnuť harmóniu v domácnosti a na pracovisku. Ak chcete život, konečne podarilo, snažia sa žiť podľa Feng Shui.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика