вторник, 30 сентября 2014 г.

Okrem'jer v duchu Sharman

Vrstva bola dlho považovaná za mystické forme, stelesnením harmónie a rovnováhy. Absencia ostré hrany symbolizuje slobodu z konfliktov a nekonečnosť jeho povrch robí vás zaujímalo, o povahe bytia a podporuje relaxáciu (niet divu storočia-osvedčený prostriedok pre relax tam jade perličky). Naše domovy, naopak, v mnohých uhlov, a preto sférické rovnováhu inter'jer. Sú príjemné ako vizuálne a na dotyk a nie je dôležité, sú vyrobené z kameňa, skla alebo dreva...

Filozofia loptu

Možno súcit ku všetkým druhom kole formy - obrie a malé položil do nás od detstva. Obaja chlapci a dievčatá s rovnakým hrať v m'lopta, v magickom očakávaní dovolenku zdobí Vianočný strom gule a úprimne rád, že farebné vzduchu balóny - stálymi spoločníkmi akéhokoľvek dieťaťa dovolenku. Preto Združenie "lopta je oslavou" pevne usadí v podvedomí, a nie opustili nás, dospelých.

Všetci pochádzajú z detstva. A ešte sfére je viac ako symbolom ženskej ako mužský. Pretože, však, a všetky hladká, poddajná, upokojujúci. Avšak, guľka bude vhodné v takmer každom inter'Yeri, bez ohľadu na pohlavie, vek a štylistické preferencií majiteľa. Oblasti by sa mohli stať hodní dekorácie nie len obytných budov, ale aj kanceláriách. Gule primerané a nákupné komplexy, hotely, kultúrne centrá a iné verejné priestory, ktoré vyžadujú, nie príčina, ale štýlový a pamätajte,'nezapominam schválení. Netreba hovoriť, že v krajinnej architektúry lopta (ako prvok fontány, zdobené Bush alebo street baterka) obzvlášť vítané.

Funkčné sféry

Avšak, v súčasnom inter'Yeri položky sa považujú za skôr v rovine funkčné ako filozofické. A tak len balón sám, aj ako sochárskej formy sa môže zdať zvláštne, že trvá na mieste položky. Naozaj, to cíti oveľa menej praktické, ako napríklad kubických Stoly, stoličky, skrinky a kontajnery so zásuvkami na skladovanie vecí, všetky tieto veci, bez ktorých sa žiadne náklady, žiadne inter'EP, v skutočnosti má tvar rovnobežníka. Potom ako stolička alebo skriňa v podobe lopta sa zdá byť na koni, nepríjemnosti a aj druh dizajnér rozmaru.

Ale je potrebné nájsť oblasti, aby dobre využiť, ako sa ukázalo, že to tiež môže mať veľa funkčné zaťaženie. Najviac triviálny príklad - kolo vázy a kvetináče na izbové rastliny. Aj malá veľkosť, robia svoju prácu, harmonizácia obdĺžnikový sveta našich domov a bytov.

Magicky vzhľad a stojacie lampy sférického tvaru. Nachádza skupiny, ako sú lampy rôznych tvarov a veľkostí (od klasických loptu až podlhovasté "vajcia") niečo ako Japonské záhrady kamene: stručné a fascinujúce. Ak sa rozhodnete svetla, zdobené rôznymi vzormi, ale urobiť v jednej farbe, budú vyzerať ešte zaujímavejšie.

Ak sa približujeme problematiku skladovanie vecí s predstavivosť, zdá sa, že debny a boxy môžu byť nielen štvorcových. Ratanový alebo stromy'Yana kapacity vo forme oblasti, s odnímateľným krytom pomôže vytvoriť príjemnú atmosféru v miestnosti a vyrovnalo s úlohou opatrovníka bielizne, alebo rôzne drobné predmety.

Hladké mramoru oblasti sa môže stať základom pre konferenčný stolík so sklom hore. A okrúhle stoličky s výklenkom, ktorá sa opakuje forme tela, pohyby, ktoré sa stanú záverečný akord v dizajne-la budúcnosti.

Domácnosť, audio a video zariadenia, napodiv, príliš, môže mať okrúhly tvar. Niekto bude mať chuť malé "kuchyne" TELEVÍZOR s guľovým puzdro (určite svetlé farby: žltá, oranžová, zelená). A niekto si vybrať vysávač ako guľa na kolesách, ktoré pripomína pracovitý chrobák.

A samozrejme, hovoríme o oblasti, v inter'interiér, nehovoriac o hardvér: kľučky na dvere a skrine, svorky na záclony, tipy pre ríms, prvky mixéry a tak ďalej. Tieto guličky budú dávať príjemný hmatové cítiť zakaždým, keď sa ich dotknúť.

Frivolné "GOOSE,"

Orb môžete zahrať nielen "vážne" role in inter'Yeri. Snáď najlepšie tvar pre zábavu dizajn veci nebol nájdený! Všetky chlpaté pusinky ako zostatok gule, sa môže stať originálne dekorácie, ako maiden spálne a deti. A bazény naplnené gumy m'achikam, poteší každé dieťa. Ako však už bolo uvedené, fitball s rohmi, ktoré môžu zábavné preteky - kto rýchlo preskočiť na koniec chodby? Ako prírodný za izbu dieťa objekty stať sa jeho sladká chuť, vytvára pocit z dovolenky každý deň.

Mimochodom, ak sme hovorili o fitball, dovoľte mi pripomenúť vám, že je to populárna dámy shell zapadá do inter'EP oveľa lepšie ako ktorýkoľvek iný stroj. Veľké, svetlé loptu, výberový v porovnaní so základným odtiene miestnosti, ale niečo spoločné s ostatné farebné škvrny, športové atribút premení dobrý dizajn rozhodnutie. A fitball metalických farieb perfektne sa hodí do každej miestnosti v štýle hi-tech.

V skutočnosti, keď sa pozerám späť, sú povinné'istí, nájsť sférického tvaru doma, aj keď na prvý nemusíte báť popularizácia guľka v modernej inter'Yeri. Či to okolo domu na maznáčika alebo globular hodiny, zábavné pevný predmet alebo prvok inter'interiér - je povinné'prispejú k vytváraniu a pohodlné ubytovanie.

A je pole opačnej prázdnoty: keď držal v rámov loptu, tam je zmysel pre dotyk na dokončenie, vyžaruje harmóniu predmetu. Preto nie je prekvapujúce, že okrúhle tvary vytvárajú pocit plnosti života a radostná, veselá nálada.

Text: Mária Petrus | Foto: obrázky

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика