понедельник, 29 сентября 2014 г.

Kobercami, latex na základe

Kobercami, latex na základe

Jednou z výhod koberca na báze latexu je jednoduchosť inštalácie: nevyžaduje, aby substrát alebo napätie. Koberce sú vydané v rolkách rôznej šírky. Tieto nátery majú rôznu odolnosť proti opotrebeniu.

Kobercami, latex na základe
Koberce na báze latexu môžete použiť vo všetkých priestoroch, s výnimkou schodoch.

Základ pod koberec pokrývajúci by mali byť suché, čisté a hladké. Oprava podlahy, ak staré podlahy je nerovnomerné, dal drevo-fiber dosky. Ak je to potrebné, priložte betóne a aplikovať hydroizolácie. Pred uzavretím nové koberce, urobiť všetky dokončovacie práce.

Podšívka z stavanie z kartónu na hornej časti stromov'drevená podlaha bude chrániť koberec od prachu spod dosky z podlahy - snáď pre základy drevotrieskové Dosky alebo hladké drevené podlahy bez trhlín ďalšie substrát nebude potrebovať.

Krok 1

Kobercami, latex na základe
Odstránenie z miestnosti nábytkom, a ktorým podlahy, dať kartón substrátu. Rez podšívka veľkosti a priložiť zátvorky tak, že hlava nie je na mizine, a lepenky. V nevyužitý Suite dať obloženie stien. V silne používaných oblastí opustiť miesto na stenu pre lepiace pásky.

Krok 2

Kobercami, latex na základe
Držať okolo miestnosti, obojstrannú lepiacu pásku, nie pričom horná vrstva papiera. Vo veľkých izbách naviac pripojiť pásku v strede miestnosti pre upevnenie koberec. V silne používaných oblastí lepidlo pásky priamo na podlahe, nie na kartónovom podklade.

Krok 3

Kobercami, latex na základe
Opatrenie miestnosti. Vo väčšej miestnosti, rezané koberce o podľa veľkosti, pričom každá strana 50 mm prídavky. Ak používate viacero panely, smer NAP by mali byť rovnaké (z hlavného okna miestnosti). Majú uzatvorené koberec, plodiny, pričom príspevok z 25 mm

Krok 4

Kobercami, latex na základe
S vnútorné rohy, aby diagonálny rez cez roh koberca, aby ho bolo možné zaviesť. Pre vonkajšie rohy rez paralelne (ale obzrieme späť trochu) strany výklenkov, uvádzanie zložené koberec, kus Dosky, nie je schopný preniknúť do spodnej vrstvy.

Krok 5

Kobercami, latex na základe
Nakoniec, dokonca aj koberec na celú plochu podlahy. Potom v jednej zo stien jasné, s obojstrannú lepiacu pásku, papier vrstvy a pevne stlačte, aby jej koberec. To isté v zvyšok steny.

Krok 6

Kobercami, latex na základe
Nudný koniec noža stráviť pevne na koberci v rohu medzi stenou a podlahou, potom, drží nôž na 45-stupňový uhol, dia kotúč spolu dosiek, rezanie kobercov. Líšia čepeľ - sa rýchlo tupjatsja. Pre tesniace hrany a orezávanie unfortified vlákna používajú širokú boaster.

Krok 7

Kobercami, latex na základe
Pre s'spojenie dvoch panelov koberec položiť ich okrajoch sa prekrývajú. Pomocou kovové pravítko ako sprievodca, rez s nožom, obe vrstvy a oceľové hrany. Ohýbať okraje, lepidlo spodnej obojstrannú lepiacu pásku, a namažte okraje latex lepidlo, aby sa zabránilo rassoglasovaniya. Stlačte okraj k podlahe.

Užitočné tipy

Nozhovkoj rez prahové lišty po celej dĺžke dverí, potom odrežte prebytok koberec, ktorý bol v bare, a pripojte bar. V betónovej podlahe vŕtačka vrták s vŕtačka pre Kam'drevo-pálenie murivo otvorov pre kotvy. Alternatívne môžete použiť epoxidové lepidlo.

Na pokládku kobercov okolo rúry, aby rez od okraja izba rúry, potom opatrne vyrežte nožom čistý otvor rúry.

Predtým, než môžete umiestniť nábytok, vyčistiť koberec čistič na odstránenie zostáva vlákien a nití.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика