понедельник, 29 сентября 2014 г.

Montáž zrkadiel v inter'Yeri

Montáž zrkadiel v inter'Yeri

Zrkadlo ľahko rieši problém malých štvorcov. Pár desiatkami rokov, zrkadlá používané v inter'Yeri len ako úžitkového predmetu. Umiestnené zrkadlá v predvolenom umiestnení: kúpeľňa, predsieň, Skrinka (alebo do). Ale v poslednej dobe zrkadlo čoraz viac využívajú nielen na priame účely, ale aj ako samostatný predmet inter'jer.

Zrkadlo môže právom nazvať jeden z najzaujímavejších prvkov dizajn bytu. Jeho správne umiestnenie rozhodne stále existujúce problémy malých štvorcov v našich apartmánoch sa nepodarilo rozloženie a veľké množstvo tmavých rohoch. Ale vyriešiť pred zrkadlo, budete musieť nasledovať niekoľko pravidiel:
zrkadlo šírka by mala byť nie menej ako 50 cm,
horný okraj zrkadlový povrch musí byť na 170-180 cm od podlahy (je potrebné, aby sa zmestí).

Pri používaní zrkadlo ako dekorácia tieto pravidlá prirodzene nie je možné uplatniť, ale v tomto prípade obmedzenia. Musíme mať na pamäti, že zrkadlo sám dekor nie je, celý dizajnový prvok môže byť len právo na jeho polohu. Napríklad, osamelé visí v chodbe zrkadlo bude vyzerať trochu osamelý, a ak si zavesiť nie jeden, ale niekoľko zrkadlá, aby ich rámy, okrem svetla, budete mať takmer umeleckú galériu a rozšíriť vizuálne chodbou. Ak chcete vytvoriť nie klasický, ale nie menej zaujímavé inter'jer môžete ozdobiť zrkadlá ľahšie rámy rôznych farieb, zrkadlá sami, môžete si vybrať rôzne veľkosti.

S pomocou zrkadiel môžete vizuálne zmeniť tvar miestnosti.

Hlavnou úlohou v výberu miesta pre mirror je vymeriavací, že zrkadlo sa bude odrážať. Na stenu oproti, musí byť v rovnováhe medzi facelessness a silný decorativeness. Prvky umiestnené v prednej časti zrkadlá, nesmie sa s nimi "tvrdiť,", ale skôr by mali byť stredne pozadí.

Môžete tiež použiť zrkadlá "zmena" forme priestoroch. Napríklad, ak je vaša kúpeľňa má polkruhové stenu, keď umiestnenie veľké zrkadlo na turne s rovnou stenou vám dá pocit, že v miestnosti je takmer kola. Rovnakým spôsobom môžete umiestniť zrkadlo vedľa semi-stĺpce, ak váš apartmán je zariadený v klasickom štýle. Tento presun bude zase miestnosti do haly s samostatných stĺpcov.

So všetkými výhodami, ktoré v zrkadle je tam jeden značnú nevýhodu: je pomerne krehké. Je potrebné zohľadniť vývoj inter'interiéru ako aj ubytovanie v miestnosti dostatočne veľké zrkadlo môže byť dosť problematické. Ale túto nevýhodu možno nie je v rozpore s pomocou zrkadiel vo veľkých oblastiach: existuje niekoľko spôsobov skladania zrkadlá od vytvorenia týchto obrazov, umiestnenie vedľa seba zrkadlo s aspekt.

Pomocou panelov zrkadlá ľahko vyhradiť priestor v miestnosti, čím na neho visual dôraz. Môžete kombinovať zrkadlá: obdĺžnikové a okrúhle. To nie je odporúčané používať krivky zložitých zákrut, stačí urobiť jednoduchý radii. A keď usporiadanie zrkadiel spoločné spoločné, aby sa zabránilo prijímanie škaredé šev módne používať ráme. Toto je malý skosenie na okraji zrkadlo pod uhlom, jeho hranice. A aj tento malý detail, môže byť prekonaná v niekoľkými spôsobmi: môžete vytvoriť aspekt veľmi tenké alebo široký (do 20 mm), nechajte ho zrkadlovo alebo si Matt.

Plný dizajnový prvok môže byť zrkadlo pod príslušným jeho umiestnenie. Môžete nie len vyzdobiť byt s pomocou rôznych miestach zrkadlo a zrkadlo. Dnes takmer všetky varianty dekorácie zrkadlá módne realizovať v zrkadle workshopy. Jedným z najčastejších spôsobov, ako je kreslenie pomocou rohože z zrkadlo.

Zvyčajne je to vykonané prostredníctvom sandblasting. Dostal Matt lietadlo na zrkadlo nebude dať odraz, čo bude pridelený na Všeobecné pozadie. Kresby môžu byť veľmi rôzne, a plochy pre krytie môžete tiež vybrať podľa vášho vkusu. Hlavná vec je, nie je, aby sa zapojili s rohožky, ak zrkadlo by malo slúžiť jeho hlavným účelom, napríklad na zobrazenie vašej sály.

Rovnakým spôsobom, nie je ťažké si vyzdobiť zrkadlo a späť z jeho ruky. Zrkadlo amalgámovú výplň je len malá vrstva na sklo, ktoré umožňuje zrkadlá odrážajú. Ak ho odstrániť, môžete získať transparentný povrchu. A s mnohých rôznych farieb, ktoré môžete urobiť v zrkadle sám akúkoľvek farbu, ktorá sa hodí do vašej inter'jer.

Zrkadlo sa používa ako doplnkový zdroj svetla by mali byť umiestnené v špeciálnom spôsobom. Navyše, dôrazne sa neodporúča, ak máte zrkadlo tak, aby to spadlo priamym slnečným žiarením (z prehriatia zrkadlá rýchlo slabnúť), ale tiež je potrebné dodržiavať najdôležitejšie pravidlo: len lit by malo byť zrkadlo, ale skutočnosť, že sa to odráža.

Zdroj: http://homart. ru/
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика