воскресенье, 28 сентября 2014 г.

... Od steny a pozoroval mačku

Bez chuti veci v lurid rám pre osoby oboznámení s veľmi mieste na obchodné meno majiteľa. Preto v poslednej dobe tie, na ktoré sociálnych obraz koncept základných, viac a viac často uchyľujú k pomoci profesionálnych umelcov a dizajnérov. Ale univerzálne rady, ako vybrať a umiestniť obraz v inter'Yeri, nemôže byť.

Dnes rozhodujúcim faktorom pri tvorbe inter'jer je vyberavý. Kombinácia je niekedy, zdá sa, nie sú v rozpore. Ale je dôležité, pam'nezabudnite, že maľba alebo fotografia je viac, replika, ktorá dopĺňa príbeh o dome, jeho majiteľ.

Premyslený dizajn

Aktuálne módne hobby etnických štýl dotkol a spracovanie obrázkov. V obchodoch nie sú k dispozícii rôzne exotické rám je vyrobený z bambusu, "Zebra", s hieroglyfy, napodobňovanie drsné, nerovnomerná povrch dreva, atď., Teda rám sám sa stáva umelecké dielo. Ale opäť, je dôležité, pam'nezabudnite, že rám nie je samoúčelná, ale iba detail, ktorý kladie dôraz na krásu obrazov alebo obrázky.

Ďalší trend, vzťahujúce sa však inter'interiér ako celok, je umelé starnutie materiálov a príslušenstva. Skutočná voľba pre registráciu umelecké obrazy - klasická rámovanie. Ale bageta, našťastie, nie ako "list" zlato (niečo, čo vyzerá "veľa"), a vyzerá POOHS a peelingu. Rozbité čas a poškodené červ. Ilúzie, že rám je zdedené od predkov. Pre fotografie aj príslušné veku. Odstrániť zo starej fotografie, albumy, fotografie, starí rodičia, strýkovia a Teaneck, a zarekomendoval muž, drží krok s časom. Dať obrázky v obrazových rámov, než to bolo považované za zlý vkus. Teraz sa tento zákaz je možné rozdeliť. Tým viac, že žiadne experimenty v inter'Yeri dnes sú vítané. Avšak, to by sa malo vykonať ručne profesionálne.

Pre "moderné" image - fotografie a plagáty - dobré svetlo kovový rám. Sú elegantné a odolné. Dobre som zdôrazniť "obrázok" a nie brať na príliš veľa. Plagáty v interiéri'Yeri je módne. Niekedy hodnota "plagát" môže podstatne prekročiť hodnotu autora obrazov. Dizajnéri sa domnievajú, že je lepšie umiestniť v dome dobrý plagát ako zlé "reálny" obraz.

Okrem iného'Erna "čip" - obrázok pod sklom bez rámu. Medzi dve priehľadné povrchy fit "obraz", zaznamenané osobitné miesto je pracovať proti svetlu. Často skla nahradený plastové, pretože je oveľa jednoduchšie a spoľahlivejšie. V takýchto rámov pohľad pôsobivé umelecké diela na papier ručná výroba. Okraje papiera je nerovnomerné, ktorý kladie dôraz na dizajn. Nedávno s'tam bol špeciálne "anti-glare" skla. Ale niektorí návrhári veria, že sú príliš "mŕtvy", neprirodzené, a preto zbaviť obraz určitého podielu prejavu.

Úspešné umiestnenie

Niektoré druhy umeleckých diel nie je vhodné v každom inter'Yeri. Napríklad, gobelíny, ktoré je známe, že patria k monumentálne umenie, a preto musí byť dostatočne veľký, v skromný byt vyzerať nebude. Veľkosť obrazu by mala byť vždy úmerná k stene, na ktorej je zavesené. Drobné akvarelki na obrovskú stenu vyzerá aspoň vtipné. Obrazy, fotografie, rytiny, atď., nikdy neumiestňujte v oblasti priameho slnečného svetla, ktoré je v prednej časti okna. To nielen znižuje životnosť obrazu, ale sa ujme jeho normálne vnímanie. Obraz visel na stene, dajte na zvislom povrchu (police, stoly, lišty na stenu, podlahu alebo vystavovať s pomocou špeciálny systém odpruženia. Sú bar so zbraňami, ktoré sú pripojený obrázok. To je veľmi dôležité a výhodné - ak chcete presunúť obrázok vyššie alebo nižšie, stačí sa presuňte do požadovanej polohy držiaka.

Správne osvetlenie

Osvetlenie umelecké diela musí byť jednotný, bez rozdielov a zatieni. Krásny obraz v tmavej miestnosti je len zbytočne peniaze. Umelecké dielo je nevyhnutné pre moderné profesionálny systém osvetlenia, ktorý je položený, ako pravidlo, v predstihu, v štádiu projektovania budovy.

Zdroj: Dom a Byt

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика